Navigatie

Kaartjes vol Geluk!

Kaartjes vol geluk

Wat een geluk, deze prachtige kaartjes zijn te leuk om te geven. En veel diverse ontwerpen, zodat er voor iedere gelegenheid wel een mooi kaartje vol geluk is. Super om te geven, geweldig om te ontvangen. We wensen je veel  geluk met  het uitzoeken van deze kaartjes.

artikelen per pagina
 • Alle kaartjes vol geluk 18 stuks (2e set gratis)
  Alle kaartjes vol geluk 18 stuks (2e set gratis)

  Kaartjes vol geluk 36 stuks en u betaald slechts 18 kaartjes. Zo heeft u een lekker voorraadje in huis om iemand een beetje geluk te geven. Ook leuk om er wat gelukspoppetjes bij uit tekiezen.

  € 13,50
 • Gelukskaartjes per 25 stuks
  Gelukskaartjes per 25 stuks

  Gelukspoppetjes gelukskaartjes, waarbij je op de achterkant nog een boorschap kunt schrijven. Deze kaartjes zijn 10.4x7.2 cm en gemaakt van mooi dun papier.

  Leuk als je een klein berichtje schrijft bij bv een cadeautje. Deze…

  € 1,50
 • -7%

  Maak de wereld een beetje mooier in 7 dagen
  Maak de wereld een beetje mooier in 7 dagen

  Wat is het plan?

  Ik stuur je 7 kaartjes met gelukspoppetjes (houten uit de collectie en/of door ons zelf gemaakte) en elke dag leg je ergens in jou buurt een kaartje neer met een kleine tekst die je op het kaartje schrijft. De…

  € 3,50 € 3,25
 • Geluk voor jou gelukspoppetjes kaartje met een gelukspoppetje
  Geluk voor jou gelukspoppetjes kaartje met een gelukspoppetje

  GELUK LIGT VOOR HET OPRAPEN
  DIT GELUK
  IS VOOR JOU!
  Rond gelukspoppetjes kaartje met een gelukspoppetje eraan. Dit zijn gelukspoppetjes uit onze collectie en/of gelukspoppetjes/gelukshangertjes die we zelf hebben gemaakt!
  Op het…

  € 0,50
 • "Bedankt voor je inzet" Kaartje vol Geluk!
  "Bedankt voor je inzet" Kaartje vol Geluk!

  Een Kaartje vol Geluk van 10x7 cm dat speciaal is voor iemand die zich belangenloos inzet en daar wel eens een leuk kaartje voor mag krijgen.

  Zo sturen we elke maand een pakketje van deze kaartjes met daaraan een zelf gemaakt…

  € 0,50
 • Glimlach Kaartje vol Geluk!
  Glimlach Kaartje vol Geluk!

  Een kaartje vol Geluk om iemand een glimlach te bezorgen. Deze kaartjes sturen we ook elke maand met een zelf gemaakt gelukspoppetje eraan naar een goed doel, zie de tweede foto. U kunt daar ook aan mee stemmen op onze Schenk een…

  € 0,50
 • limited edition!

  Kaartje vol Italiaans geluk
  Kaartje vol Italiaans geluk

  Kaartje vol Italiaans Geluk! Gaat er iemand op vakantie, lekker luieren in de zon of een stedentrip naar Venetie of Rome, geef dan een beetje geluk mee! Aan dit Kaartje vol Geluk! is eenvoudig een gelukspoppetje kikkertje of een…

  € 0,75
 • "Veel geluk" Kaartje vol Geluk!
  "Veel geluk" Kaartje vol Geluk!

  "Veel geluk" staat op dit Kaartje vol Geluk! Een gelukskaartje van ongeveer 10.5x7.4 cm. Voor een cadeaukaartje, aan een flesje wijn, bosje bloemen, een afscheid van werk of bij een jubileum. Dit is een kaartje wat altijd…

  € 0,75
 • Let it snow Kaartje vol Geluk!
  Let it snow Kaartje vol Geluk!

  Kaartje vol winters Geluk! Gaat er iemand op vakantie, lekker langlaufen of skieen, Geef dan een beetje geluk mee! Aan dit Kaartje vol Geluk! is eenvoudig een gelukspoppetje sneeuwman vast te maken voor een jarige aan een…

  € 0,75
 • Sneeuwpop gelukspoppetje met Kaartje vol Geluk!
  Sneeuwpop gelukspoppetje met Kaartje vol Geluk!

  Het Kaartje vol Geluk! let it snow, samen met het gelukspoppetje sneeuwpop zijn leuk voor aan een cadeautje, of als kaartje om naar iemand te verzenden.

  € 0,80
 • Matroesjka Kaartje vol Geluk!
  Matroesjka Kaartje vol Geluk!

  Kaartje vol Geluk! met matroesjka's. Een schattig kaartje van 10.5x7.4 cm voor aan een cadeautje, bosje bloemen of als gelukskaartje om naar iemand te versturen. Nog leuker emt een echt gelukspoppetje matroesjka eraan!

  € 0,75
 • Matroesjka gelukspoppetje met Kaartje vol Geluk!
  Matroesjka gelukspoppetje met Kaartje vol Geluk!

  Een gelukspoppetje matroesjka samen met een gelukspoppetjes Kaartje vol Geluk! Wat een geluk dat deze matroesjka's jou kant op mogen komen. De matroesjka gelukspoppetjes worden assortie geleverd. Leuk aan een presentje, als…

  € 0,80
 • Gelukskikkertje Kaartje vol Geluk!
  Gelukskikkertje Kaartje vol Geluk!

  Gelukskikkertje op een Kaartje vol Geluk! Een geluks kikkertje dat het geluk naar je komt brengen bij een leuke traktatie, aan een bos bloemen, als bedankje of voor aan een cadeautje. Dit Kaartje vol Geluk! is ongeveer 7.4x10.5 cm…

  € 0,75
 • Gelukskikkertje met Kaartje vol Geluk!
  Gelukskikkertje met Kaartje vol Geluk!

  Houten gelukskikkertje met een Kaartje vol Geluk! Origineel om iemand mee te bedanken, aan een cadeautje te maken, als traktatie of aan een bosje bloemen.

  € 0,80
 • Geluksvogel Kaartje vol Geluk!
  Geluksvogel Kaartje vol Geluk!

  Wat een geluksvogel, eentje die het hoogste lied zingt! Dit Kaartje vol Geluk is 10.5x7.4 cm en is een vrolijk kaartje voor aan een cadeautje, bosje bloemen of aan een traktatie. Ook voor een geluksvogel die een kaartje heeft…

  € 0,75
 • Geluksvogeltje met een Kaartje vol Geluk!
  Geluksvogeltje met een Kaartje vol Geluk!

  Kaartje vol Gelukvogeltjes samen met een geluksvogeltje uit onze serie houten gelukspoppetjes. Een leuk Kaartje met net een beetje meer geluk voor aan een cadeautje, een glesje wijn, een bos bloemen of een verjaardag.

  € 0,80
 • Kaartje vol Geluk! bruidspaartje
  Kaartje vol Geluk! bruidspaartje

  Huwelijk Kaartje vol Geluk! met een geluksbruidspaartje. Een schattig gelukskaartje van 10.5x7.4 cm waar u nog een gelukspoppetjes bruidspaartje aan kunt hangen.

  Als trouwaankondiging, een trouwbedankje, voor aan een…

  € 0,75
 • Gelukspoppetjes bruidspaartje met Kaartje vol Geluk!
  Gelukspoppetjes bruidspaartje met Kaartje vol Geluk!

  Leuk Kaartje vol Geluk! voor bij een huwelijk, met een gelukspoppetjes bruidspaartje erbij. Deze combinatie is leuk voor aan een cadeautje voor het bruidspaar, maar ook als bedankje voor de bruilofts gasten!

  € 1,25
 • Kaartje vol engeltjes Geluk!
  Kaartje vol engeltjes Geluk!

  Kaartje vol geluksengeltjes Geluk! Een schattig kaartje van 10.5x7.4 cm waar ook nog een geluksengeltje aan kan worden gemaakt. Wie ga jij verrassen met dit lief kaartje met geluksengeltje?

  € 0,75
 • Geluksengeltje met Kaartje vol Geluk!
  Geluksengeltje met Kaartje vol Geluk!

  Geluksengeltje met een Kaartje vol Geluk! Leuk om deze samen te geven aan een cadeautje of bosje bloemen. Ook als gelukskaartje is dit leuke post om te ontvangen!

  € 0,80
 • Kaartje vol Geluk boer en boerinnetje
  Kaartje vol Geluk boer en boerinnetje

  Gelukspoppetjes boertje en boerinnnetje op een Kaartje vol Geluk! van ongeveer 10.5x7.4 cm. Omdat deze gelukspoppetjes er ook in het "echt" zijn is het natuurlijk ook leuk om de houten gelukspoppetjes er ook echt aan te maken!

  € 0,75
 • Kaartje vol Delfts blauw geluk!
  Kaartje vol Delfts blauw geluk!

  Het Delfts blauwe gelukspaartje op een Kaartje vol Geluk! Eeen echt Hollands kaartje in Hollands thema. Wie ga jij hiermee verrassen? Iemand die van Holland houd, iemand die naar het buitenland gaat, voor een bruiloft of een…

  € 0,75
 • Fruitig Kaartje vol Geluk!
  Fruitig Kaartje vol Geluk!

  Fruitig Kaartje vol Geluk! met de geluksfruitjes erop. Wil je iemand een fruitmand sturen, si dit wel een heel lief gelukskaartje om een boodschap op te schrijven. Ook leuk voor iemand die verzot is op fruit, of die juist heel…

  € 0,75
 • Geluksfruitje met Kaartje vol Geluk!
  Geluksfruitje met Kaartje vol Geluk!

  Welk stukje fruit er geleverd wordt is een verrassing, maar dat er een stukje geluksfruit mee komt is zeker! Leuk met dit Kaartje vol Geluk! om aan een cadeautje of fruitmand te hangen!

  € 0,80
artikelen per pagina
© 2015 - 2017 gelukspoppetjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel