Navigatie

Verpakkingen en inpakmateriaal

Verpakkingen en leuke artikelen om er bijzondere cadeautjes van te maken, bv prachtig vloeipapier in samengestelde kleuren. Vellen vloeipapier van maar liefst 75x50 cm. Leuk om er dan een cadeautje mee in te pakken, of om iets breekbaars in te "draaien" voor een extra feestelijke verpakking!

Ook prachtig lint en koord om cadeautjes te versieren en wat natuurlijk nog leuker is, een cadeautje inpakken met een gelukspoppetje eraan. Kies uit onze meer dan 100 verschillende gelukspoppetjes en maak uw ingepakte cadeautje met lint en gelukspoppetjes nog meer bijzonder!

artikelen per pagina
 • Bel Satin lint dark blue 100 meter
  Bel Satin lint dark blue 100 meter

  Rol met 100 meter dark blue Bel Satin satijnband van Vivant. Satijnlint wordt veel gebruikt voor het versieren van verpakkingen, bijvoorbeeld met een leuk gelukspoppetje. Deze rollen satijnlint leveren we binnen een week en is te…

  € 14,95
 • Bel Satin lint royal blue 100 meter
  Bel Satin lint royal blue 100 meter

  Rol met 100 meter royal blue Bel Satin satijnband van Vivant. Satijnlint wordt veel gebruikt voor het versieren van verpakkingen, bijvoorbeeld met een leuk gelukspoppetje. Deze rollen satijnlint leveren we binnen een week en is te…

  € 14,95
 • Bel Satin lint purple 100 meter
  Bel Satin lint purple 100 meter

  Rol met 100 meter purple Bel Satin satijnband van Vivant. Satijnlint wordt veel gebruikt voor het versieren van verpakkingen, bijvoorbeeld met een leuk gelukspoppetje. Deze rollen satijnlint leveren we binnen een week en is te…

  € 14,95
 • Bel Satin lint blue purple 100 meter
  Bel Satin lint blue purple 100 meter

  Rol met 100 meter blue purple Bel Satin satijnband van Vivant. Satijnlint wordt veel gebruikt voor het versieren van verpakkingen, bijvoorbeeld met een leuk gelukspoppetje. Deze rollen satijnlint leveren we binnen een week en is…

  € 14,95
 • Bel Satin lint lavender 100 meter
  Bel Satin lint lavender 100 meter

  Rol met 100 meter lavender satijnlint van het merk Vivant Bel Satin. Satijnlint kan erg mooi worden toegepast bij het verpakken van cadeautjes met gelukspoppetjes, maar ook voor het maken van sleutelhangers en kleding is dit het…

  € 14,95
 • Bel Satin lint lila 100 meter
  Bel Satin lint lila 100 meter

  Rol met 100 meter prachtig lila satijnlint van Bel Satin Vivant. Dit satijnlint is ideaal voor het decoreren van verpakkingen met bv een gelukspoppetje. Levertijd is binnen een week en het satijnlint is te bestellen in 4…

  € 14,95
 • Bel Satin lint warm rood 100 meter
  Bel Satin lint warm rood 100 meter

  Warm rood satijnlint voor het versieren van verpakkingen, bijvoorbeeld met een leuk houten gelukspoppetje. Dit Bel Satin satijnlint van Vivant is te bestellen in 4 verschillende breedtes en heeft een levertijd van ongeveer een…

  € 14,95
 • Bel Satin lint rood 100 meter
  Bel Satin lint rood 100 meter

  Rol met 100 meter Bel Satin satijnband van Vivant. Satijnlint wordt veel gebruikt voor het versieren van verpakkingen, bijvoorbeeld met een leuk gelukspoppetje. Deze rollen satijnlint leveren we binnen een week en is te bestellen…

  € 14,95
 • Bel Satin lint azaléa 100 meter
  Bel Satin lint azaléa 100 meter

  Rol met 100 meter azaléa satijnband van Vivant Bel Satin. Dit prachtige satijnlint in binnen een week te leveren en te bestellen in 4 verschillende breedtes.

  Satijnband is ideaal voor het versieren van verpakkingen, leuk met een…

  € 14,95
 • Bel Satin lint magenta 100 meter
  Bel Satin lint magenta 100 meter

  Magenta Bel Satin satijnlint van Vivant voor het maken van prachtige decoraties, bijvoorbeeld met gelukspoppetjes. Dit satijnlint is leverbaar binnen een week en is te bestellen in 4 verschillende diktes. Satijnband wordt ook vaak…

  € 14,95
 • Bel Satin lint fuchsia 100 meter
  Bel Satin lint fuchsia 100 meter

  Prachtige kwaliteit satijnlint voor het versieren van verpakkingen, leuk met een gelukspoppetje er aan. Op een rol zit 100 meter satijnband Bel Satin van het merk Vivant.
  De levertijd van dit satijnband is ongeveer een week en is…

  € 14,95
 • Bel Satin lint pink 100 meter
  Bel Satin lint pink 100 meter

  Bel Satin satijnlint "pink" van het merk Vivant. Dit satijnband zit op een rol van 100 meter en is in 4 verschillende breedtes te bestellen. We kunnen dit satijnlint binnen een week aan u leveren.

  Met satijnband maakt u prachtige…

  € 14,95
 • Bel Satin lint rose 100 meter
  Bel Satin lint rose 100 meter

  Rol rose satijnlint van 100 meter. Dit satijnband kunt u bestellen in 4 verschillende breedtes en worden binnen ongeveer een week geleverd. Het merk Vivant staat garant voor een hele mooie kwaliteit Bel Satin satijnlint.

  Met…

  € 14,95
 • Bel Satin lint taupe tamarinde 100 meter
  Bel Satin lint taupe tamarinde 100 meter

  Prachtig taupe tamarinde satijnband van het merk Bel Satin. Dit satijnlint is in 4 verschillende breedtes te bestellen en binnen een week te leveren.

  Satijnlint is prima te verwerken om verpakkingen prachti mee in te pakke, maar…

  € 14,95
 • Bel Satin lint midi rose 100 meter
  Bel Satin lint midi rose 100 meter

  Bel Satin satijnlint in midi Rose. Deze wordt geleverd op rol van 100 meter en is te bestellen in 4 verschillende breedtes. De levertijd is ongeveer een week.

  Het satijnband van prachtige kwaliteit is ideaal voor het maken van…

  € 14,95
 • Bel Satin lint rose purple 100 meter
  Bel Satin lint rose purple 100 meter

  Rol met 100 meter rose purple satijnlint van het merk Bel Satin. Deze rollen satijnband zijn te bestellen in 4 verschillende breedtes en de levertijd is ongeveer een week.

  Satijnlint is leuk om een gelukspoppetje aan een…

  € 14,95
 • Bel Satin lint lavendel 100 meter
  Bel Satin lint lavendel 100 meter

  Prachtig lavendel satijnlint van het merk Bel Satin. Dit satijnlint zit op rol van 100 meter en is te bestellen in 4 verschillende breedtes. De levertijd is ongeveer een week.

  Met dit mooie satijnlint kun je prima een leuk…

  € 14,95
 • Bel Satin lint lichtblauw 100 meter
  Bel Satin lint lichtblauw 100 meter

  Rol van 100 meter satijnlint voor het versieren van verpakkingen, leuk met een gelukspoppetje eraan, of voor het maken van sieraden en accessoires. Dit prachtige bel satin satijnlint is verkrijgbaar in 4 verschillende breedtes op…

  € 14,95
 • Bel Satin lint blauw 100 meter
  Bel Satin lint blauw 100 meter

  Rol van 100 meter blauw satijnlint Bel Satin. Dit satijnlint is ideaal voor het decoreren van verpakkingen en cadeautjes. Ook handig voor als je sieraden of accessoires maakt.

  Dit satijnlint is in 4 maten te bestellen allemaal op…

  € 14,95
 • Bel Satin lint oranje 100 meter
  Bel Satin lint oranje 100 meter

  Rol met 100 meter oranje Bel Satin satijnlint voor het prachtig verpakken van cadeautjes, voor het maken van hippe accessoires en decoraties.

  Dit prachtige satijnlint is te bestellen in 4 verschillende breedtes en wordt binnen…

  € 14,95
 • Bel Satin lint geel 100 meter
  Bel Satin lint geel 100 meter

  Prachtig satijnlint van het merk Bel Satin voor het mooi verpakken van cadeautjes, voor het verwerken in sieraden en accessoires, maar ook om schitterende decoraties mee te maken.

  Dit satijnlint is te bestellen in 4 verschillende…

  € 14,95
 • Zwart glanzend cadeaudoosje
  Zwart glanzend cadeaudoosje

  Prachtig glanzend cadeaudoosje voor een klein cadeautje of bonbons. Door de tijdloze vormgeving is dit een ideaal geschenkdoosje. We kunnen deze doosjes leveren in 6 verschillende maten en de prijzen zijn per stuk.

  Deze…

  € 1,50
 • Wit glanzend cadeaudoosje
  Wit glanzend cadeaudoosje

  Prachtig glanzend wit cadeau doosjes voor het verpakken van zelf gemaakte cadeautjes, gelukspoppetjes, of bonbons. Dit doosje heeft een tijdloze vormgeving en is dus altijd makkelijk als geschenk verpakking!

  De doosjes worden…

  € 1,50
artikelen per pagina
© 2015 - 2018 gelukspoppetjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel