Navigatie

Team vol geluk

Team vol geluk

Iedere dag gaan wij met een grote smile aan het werk. Want als je dagelijks bezig mag zijn met het verspreiden van een beetje geluk, dan word je daar blij van. En dus zijn wij iedere dag aan de slag met een grote smile en bedenken we elke keer leuke nieuwe dingen om meer geluk te verspreiden in de wereld.

 

 

Het team van gelukspoppetjes

Jans is de eigenaar en stuwende kracht achter gelukspoppetjes. Al heel lang verkoopt Jans gelukspoppetjes, oorspronkelijk onder haar andere webshop Artasja.eu, al vanaf januari 2006. En een aantal jaren geleden kwamen Jans en Mo elkaar tegen via twitter. Jans vroeg Mo: kun jij de gelukspoppetjes verwerken in andere artikelen die we in eigen beheer laten maken. En van het een kwam het ander. Zo ver zelfs dat er nu unieke gelukspoppetjes zijn ontworpen en gemaakt in eigen beheer. Eigen poppetjes die natuurlijk nog veel meer geluk brengen. En Jans is nog niet uit bedacht, dus er komt nog meer aan.

Deze ideetjes van Jans moeten natuurlijk omgezet worden in een ontwerp. En daar komt Mo om de hoek kijken. Mo is grafisch vormgever bij it's a mo! design. De uitstraling van de shop, heel veel producten in de shop, de nieuwsbrief.....het is allemaal van de hand van Mo! En beiden worden heel erg blij van deze samenwerking en wij hopen jullie ook.

Aparte webshop vol gelukspoppetjes

Omdat de collectie vol gelukspoppetjes zo groot is (wij durven met een gerust hart te zeggen dat we de grootste collectie van Nederland hebben), paste het assortiment niet meer onder Artasja. Dus hebben we een aparte webshop opgezet vol met geluk. Een webshop waar je terecht kunt voor de gewone gelukspoppetjes, voor leuke abonnementen, voor trouwbedankjes, sleutelhangers op maat en de coolste notitieblokken. Gewoon vol geluk, want dat maakt ons gelukkig. 

Heb je speciale wensen, want dit team kan het realiseren.

Veel geluk van Jans en mo.

© 2015 - 2018 gelukspoppetjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel