Navigatie

Privacyverklaring

Privacyverklaring Artasja, creatieve toepassingen

Artasja, creatieve toepassingen (www.gelukspoppetjes.eu en www.gelukspoppetjes- groothandel.nl en www.luckydolls-wholesale.com), gevestigd aan de Polderstraat 63, 5509 LB Veldhoven, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 17184829, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

www.gelukspoppetjes.eu
www .gelukspoppetjes-groothandel.nl
www .luckydolls-wholesale.com
Onderstaande domeinnamen zijn gelinked aan bovenstaande websites

http://artasja.be/

http://artasja.eu/

http://gelukspoppetje.com/

http://gelukspoppetjes-groothandel.nl/

http://gelukspoppetjeswinkel.nl/

http://luckydolls-wholesale.com/

http://artasja.com/

http://artasja.nl/

http://gelukspoppetjes.eu/

http://gelukspoppetjeswinkel.com/

http://kralen-en-sieraden.nl/

Artasja, creatieve toepassingen
Polderstraat 63, 5509 LB Veldhoven
Telefoon: + 31 40-2557114
J. Pilmeyer is de Functionaris Gegevensbescherming van Artasja, creatieve toepassingen en te bereiken via jans@gelukspoppetjes.eu

Persoonsgegevens die wij verwerken

Artasja, creatieve toepassingen verwerkt jouw persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vindt je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  •   Voor- en achternaam

  •   Adresgegevens

  •   Telefoonnummer

  •   E-mailadres

  •   IP-adres

  •   Gegevens over jouw activiteiten op onze website

  •   Bankrekeningnummer

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Artasja, creatieve toepassingen verwerkt geen bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens van jou. Onze website heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is.

Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via jans@gelukspoppetjes.eu, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Artasja, creatieve toepassingen verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  •   Het afhandelen van jouw betaling (Contractuele en wettelijke verplichting)

  •   Verzenden van onze nieuwsbrief (Commercieel belang en Toestemming)

  •   Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen

    voeren (Contractuele en wettelijke verplichting)

  •   Je de mogelijkheid te bieden een account aan te maken (Toestemming)

  •   Om goederen en diensten bij jou af te leveren(Contractuele en wettelijke verplichting)

  •   Artasja, creatieve toepassingen analyseert jouw gedrag op de website om daarmee de

    website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw

    voorkeuren (Commercieel belang)

  •   Artasja, creatieve toepassingen verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe

    verplicht zijn, zoals bijvoorbeeld gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte (Wettelijke verplichting)

    Geautomatiseerde besluitvorming

    Artasja, creatieve toepassingen neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Artasja, creatieve toepassingen) tussen zit.

    Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

    Artasja, creatieve toepassingen bewaart jouw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor jouw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

Gegevenscategorie

Bewaartermijn

CRM systeem

Onbeperkt, tenzij klant zich beroept op zijn/haar rechten in het kader van de Wet AVG of Artasja, creatieve toepassingen zelf de reactie verwijderd

 

Financiële Administratie

7 jaar

Beheer bestellingen

5 jaar

Klachtenbehandeling

1 jaar

Reacties van klanten op berichten (Gastenboek)

Onbeperkt, tenzij klant zich beroept op zijn/haar rechten in het kader van de Wet AVG of Artasja, creatieve toepassingen zelf de reactie verwijderd

 

Social Media Marketing

Onbeperkt, tenzij klant zich beroept op zijn/haar rechten in het kader van de Wet AVG of Artasja, creatieve toepassingen zelf de reactie verwijderd

 

Delen van persoonsgegevens met derden

Artasja, creatieve toepassingen deelt jouw persoonsgegevens met verschillende derden als dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst en om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een verwerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Artasja, creatieve toepassingen blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Artasja, creatieve toepassingen gebruikt functionele, analytische en tracking cookies.
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij jouw bezoek aan onze website naar jouw computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? De website van Artasja, creatieve toepassingen gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren.
Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Onze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies.
Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van jouw browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met jouw bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit.
Met welk specifiek doel plaatst onze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in jouw winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in jouw winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van een code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van een code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. 

Wanneer je niet (meer) wilt dat Artasja, creatieve toepassingen cookies plaatst, kun je in jouw browserinstellingen aangeven dat je geen cookies accepteert en alle geplaatste cookies verwijderen. Je dient dit wel op elke computer en in elke browser die je gebruikt aan te geven.

Rechten ten aanzien van jouw persoonsgegevens

De Algemene Verordening Gegevensbescherming heeft een aantal rechten gegeven met betrekking tot de persoonsgegevens die je door ons hebt laten verwerken.

  •   Inzage - Je kunt te allen tijde een verzoek doen bij Artasja, creatieve toepassingen om jouw gegevens in te zien.

  •   Wijziging - Als je op basis van inzage jouw gegevens aan wilt laten passen, laten verbeteren, aanvullen, afschermen of verwijderen, kun je hiertoe een verzoek indienen.

  •   Bezwaar - Tegen de verwerking van jouw gegevens met als juridische grondslag het gerechtvaardigd belang van Artasja, creatieve toepassingen, kun je bezwaar maken.

  •   Gegevensoverdracht - Mocht je jouw gegevens bij een andere aanbieder onder willen brengen, zal Artasja, creatieve toepassingen jouw gegevens verstrekken in een gestructureerde en gangbare vorm die door gangbare digitale systemen te openen is.

  •   Intrekking - Wanneer wij gegevens hebben verwerkt op basis van jouw expliciete toestemming, heb je het recht deze toestemming in te trekken. Dit kan wel gevolgen hebben voor de diensten die wij jou kunnen leveren.

Wil je gebruik maken van jouw recht op bezwaar en/of recht op gegevensoverdraagbaarheid of heb je andere vragen/opmerkingen over de gegevensverwerking, stuur dan een gespecificeerd verzoek naar jans@gelukspoppetjes.eu.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij je een kopie van jouw identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie jouw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van jouw privacy. Artasja, creatieve toepassingen zal zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, op jouw verzoek reageren.

Artasja, creatieve toepassingen wil jou er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit- persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Artasja, creatieve toepassingen neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als je de indruk hebt dat jouw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact met ons op via jans@gelukspoppetjes.eu. 

© 2015 - 2018 gelukspoppetjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.