Genieten van het Hollandse winterweer

Artikel 215 van 248

Genieten van Nederlands weer

Brrrr....het is ouderwets koud in Nederland. In veel plaatsen zijn de ijsmeester druk bezig met het klaarmaken van de ijsbaan. We hopen dan natuurlijk ook dat er deze week volop geschaatst kan worden. Zo kunnen we kijken of we ons kunnen meten met onze helden van de Olympische Spelen.

Omdat we van deze gedachte heel blij worden, staan we even stil bij Nederland. Dus staat onze nieuwsbrief in het teken van typisch Nederland. Leuk voor die spannende schaatswedstrijd, woensdagmiddag op de ijsbaan. Beloon alle kinderen met een een hollands twist. Of gewoon, om eens een ander kaartje te sturen. We hebben typisch Hollandse gelukspoppetjes, kaartjes, stickers, geluksklompjes en nog veel meer. Bekijk ze maar eens op de site. 

 

Gelukspoppetjes van de maand

Wat hebben we het als land weer waanzinnig goed gedaan op de Olympische Spelen. Een prestatie waar we trots op kunnen zijn. Daarom staan deze keer 2 producten in de spotlights die typisch Hollands zijn:

langwerpige notebloc vol Hollands geluk, 21 x 10 cm, met maar liefst 50 vellen. Normaal € 2,95, maar tot aan de volgende nieuwsbrief is deze versie flink afgeprijsd. Nu tijdelijk verkrijgbaar voor slechts € 1,95.
Hollandse klompjes; wie kent ze niet. Leuk om een cadeautje mee op te vrolijken, maar ook bijzonder leuk bij die schaatswedstrijd woensdagmiddag bij de ijsbaan. 

  

Sleutelhanger vol Nederlands geluk

Nog op zoek naar een bijzonder leuk Nederlands cadeautje? Schenk dan een sleutelhanger vol Nederlands geluk met typisch Hollandse geluksklompjes. Bijzonder om te schenken bij een emigratie, als bedankje voor een uitwisselingsprogramma met buitenlandse studenten of sporters. Maar ook leuk om te schenken voor iedereen die gewoon vet blij is dat we het zo goed hebben gedaan bij de Olympische Spelen met maar liefst 20 plakken.

 

Wij wensen je weer een fijne dag.

Team gelukspoppetjes.

 

PS: de aanbiedingen uit deze nieuwsbrief gelden tot de volgende nieuwsbrief. 

© 2015 - 2024 Gelukspoppetjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel