Sorteer op
 • Zilver gelukspoppetje 16 mm
  Zilver gelukspoppetje 16 mm

  Elk gelukspoppetje is met de hand gemaakt door zilversmid Elsbeth. Wij maken er een gekleurd koortje aan van ongeveer 8 cm. Wil je dit in speciale kleuren laat het ons dan even weten. Een prachtig speciaal cadeau voor bij een…

  € 89,95
 • Zilveren gelukspoppetje 30 mm
  Zilveren gelukspoppetje 30 mm

  Zilver handgemaakt gelukspoppetje door zilversmid Elsbeth. Dit zilveren gelukspoppetje is ongeveer 30x15 mm. Leuke accessoire voor aan je tas, ketting of sleutelhanger. Dit gelukspoppetje is gemaakt van echt zilver. Een heel…

  € 139,95
 • Verguld zilveren gelukspoppetje
  Verguld zilveren gelukspoppetje

  Elk gelukspoppetje is met de hand gemaakt door zilversmid Elsbeth. Zodra zij dit zilveren gelukspoppetje heeft gemaakt gaat het door naar de goudsmid die er vervolgens een goud laagje over maakt.

  Wij maken er een gekleurd koortje…

  € 169,95
 • Zilverkleur glitterster
  Zilverkleur glitterster

  Zilverkleur glitterster van ongeveer 23 mm doorsnee. Laat deze mooie geluksster schitteren op een gelukskaartje of op een cadeautje.

  € 0,37

Zilveren gelukspoppetjes

Wat kost een zilver gelukspoppetje?

Een echt zilveren gelukspoppetje wordt gemaakt van massief zilver, wat zorgt voor een hoge kwaliteit en duurzaamheid. Onze zilversmid Elsbeth zorgt ervoor dat het gewicht van het zilveren gelukspoppetje altijd hetzelfde is bij dezelfde maat. Bij de grotere gelukspoppetjes wordt uiteraard meer zilver gebruikt en daarom zijn de grote gelukspoppetjes ook duurder. Dat is de reden dat er een prijsverschil zit tussen de zilveren gelukspoppetjes. Mocht je een specile wens hebben en er iets extra aan toevoegen, bijvoorbeeld een speciale edelsteen, neem dan gerust contact op met ons. We kunnen je dan een prijsopgave geven. 

Deze zilveren gelukspoppetjes zijn dus niet van silver clay of zilverklei, maar het echte vakwerk door een echte zilversmid.

We mochten voor iemand ook een zilver gelukspoppetje laten vergulden zodat ze een heel speciaal gelukspoppetje cadeau kon geven. Vraag gerust naar de mogelijkheden of kijk nog even verder in onze gelukspoppetjes winkel. 

Door alleen samen te werken met onze vertrouwde zilversmid, kunnen we er voor zorgen dat we de beste prijs en kwaliteit kunnen leveren aan de mooiste gelukspoppetjes van het land!

Voordelen van het dragen van "ons" zilveren gelukspoppetje

Er zijn verschillende voordelen om te kiezen voor een zilveren gelukspoppetje. Zo weet je zeker dat je een uniek handgemaakt gelukspoppetje als sierraad hebt van een goede kwaliteit en van massief zilver.
Het zilveren gelukspoppetje is een speciaal voor jou gemaakt sierraad, dat uniek is omdat er steeds maar 1 wordt gemaakt. Dit maakt het extra bijzonder en persoonlijk voor jou!

Het zilveren gelukspoppetje is het meest duurzame gelukspopetje in onze collectie, omdat het van massief zilver is gemaakt. Hierdoor kun je er extra lang van genieten, het enige gelukspoppetje dat zijn glans en schoonheid nooit verliest. Echt vakmanschap en dat zie je direct!

Het enige nadeel van het dragen van een zilveren gelukspoppetje is dat je het af en toe moet poetsen met zilverpoets om de mooie glans te bewaren. Dit kleine beetje onderhoud weegt niet op tegen de voordelen en is zeker de moeite waard. Het is een prachtig sierraad wat je met veel geluk en positiviteit elke dag met trots kunt dragen!

Massief zilver gelukspoppetje

Het massief zilver gelukspoppetje is een hele luxe variant van het gewone houten gelukspoppetje. Een uniek cadeau met een symbolische waarde. Want zilver staat al eeuwenlang symbool voor zuiverheid, helderheid en bescherming. Dit zilveren gelukspoppetje zal zeker indruk maken op de ontvanger van dit geluk!
Omdat aan zilver vaak geluksbrengende eigenschappen worden toegeschreven, is het niet alleen een mooi cadeau, maar het geeft ook extra betekenis  aan je cadeau.

Het zilver gelukspoppetje is speciaal voor jou gemaakt en is prachtig om te geven op een speciaal moment in iemands leven. De prijs hangt een beetje samen met de zilverprijzen op het moment van het maken van het gelukspoppetje, maar de prijzen zoals ze bij ons op de site staan zijn wel actueel voor de voorraad die we hebben.

Dus geef een zilveren of verguld gelukspoppetje dat zowel prachtig als betekenisvol is!


 

 

 

 

© 2015 - 2024 Gelukspoppetjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel