per pagina
Sorteer op
 • Merry X-mas gelukspoppetjes kerstkaartje
  Merry X-mas gelukspoppetjes kerstkaartje

  Gelukspoppetjes kerstkaartjeDit gelukspoppetjes kerstkaartje heeft de afbeelding van onze geluks notenkraker. Een uniek eigen ontwerp, zowel het kaartje als het gelukspopje. Dit gelukskaartje is ongeveer 10.5x7.4 cm en leuk om in…

  € 0,50
 • Notenkraker gelukspoppetje
  Notenkraker gelukspoppetje

  Notenkraker gelukspoppetjeDit notenkraker gelukspoppetje is een eigen ontwerp van Artasja Lucky Productions en is ongeveer 30x11 mm.

  Kerst gelukWil je wat geluk delen, dan is dit houten gelukspoppetje een heel leuk kleinigheidje…

  € 0,59
 • Notitieblokje voor kerst
  Notitieblokje voor kerst

  Leuke kerst traktatieEen gelukspoppetjes notitieblokje met 25 vel papier met de afmetingen 10x10 cm. Zo kun je met de kerstdagen hele lieve briefjes aan iemand schrijven! Dus ook een heel leuk cadeautje voor in de schoen.

  Kerst…

  € 0,89
 • Gelukspoppetje kerstman
  Gelukspoppetje kerstman

  Houten gelukspoppetje kerstman van ongeveer 18 mm groot. Leuk om met Kerstmis aan een kaartje te hangen, om een cadeautje mee te versieren of om in de kerstboom te hangen.

  € 0,39
 • Rood geluksengeltje
  Rood geluksengeltje

  Rood geluksengeltje van ongeveer 2 cm groot. Leuk voor aan een kerstkaart, een cadeautje, iemand een geluksengeltje sturen die een beetje steun nodig heeft of met de kerstdagen. Voor in de kerstboom, aan een winecharm of als…

  € 0,33
 • Geluksrendier in goud en zwart
  Geluksrendier in goud en zwart

  Gelukspoppetje rendier. Een mooi gelukspoppetje in zwart en goud. Leuk voor de wintermaanden en rond de kerst

  € 0,37
 • Geluks hulsttakje
  Geluks hulsttakje

  Gelukshulsttakje, leuk voor aan een kerstkaart, in de kerstboom of met een kerstwens aan het gelukspoppetje gemaakt. Dit gelukspoppetje is ongeveer 25 mm.

  € 0,39
 • Gouden geluksengeltje
  Gouden geluksengeltje

  GOUDEN GELUKSENGELTJEJij bent goud waardDaarom is dit gouden geluksengeltje superleuk om aan iemand te geven die een hart van goud heeft. Deze gouden geluksengeltjes zijn ongeveer 25x11 mm groot, dus leuk om aan een kaart te…

  € 0,79
 • Gelukskerstboom plat
  Gelukskerstboom plat

  Gelukskerstboompje plat van ongeveer 2 cm. Leuk voor aan een kerstkaart, in de kerstboom, maar ook leuk aan een winecharm of uitnodiging voor een kerstdiner!

  € 0,35
 • Gelukskerstboom met sneeuw
  Gelukskerstboom met sneeuw

  Gelukskerstboom met sneeuw van ongeveer 3 cm groot. Leuk voor met de kerstdagen aan een cadeautje, in de kerstboom, aan een kerstkaart of als decoratie bv aan een wine-charm.

  € 0,40
 • Kerstman gelukshoofdje
  Kerstman gelukshoofdje

  Kerstman gelukshoofdje in de vorm van een kegeltje. Deze gelukskerstmannetjes zijn ongeveer 2 cm groot en leuk als decoratie met kerst, aan een kerstkaart, in de kerstboom, op een kerstcadeautje of voor aan de tafelschikking bv…

  € 0,39
 • Gelukskaarsje
  Gelukskaarsje

  Gelukskaarsjes om aan te geven dat je aan iemand denkt, maar ook om tijdens donkere dagen, bv kerstdagen, aan iemand een lichtje te sturen. Deze gelukskaarsjes zijn ongeveer 25 mm groot.

  Deze gelukspoppetjes worden per stuk en…

  € 0,39
 • Gelukspoppetje sneeuwpop met muts
  Gelukspoppetje sneeuwpop met muts

  Gelukssneeuwpopje met muts van ongeveer 3 cm groot. Leuk voor aan een cadeautje met de winterdagen, kerst of als decoratie in de kerstboom. Ook leuk voor aan een felicitatie kaart voor iemand die in december jarig is of van…

  € 0,49
 • Gelukspoppetje notenkraker
  Gelukspoppetje notenkraker

  Notenkraker gelukspoppetjes in de kerstboomLeuk, een gelukspoppetje voor de kerstdagen, om in de kerstboom te hangen. Bestel wat verschillende gelukspoppetjes met thema kerst en hang ze in een mini kerstboompje. Leuk voor op…

  € 0,55
 • Geluksrendier
  Geluksrendier

  Geluksrendier, een leuk gelukspoppetje om tijdens de kerstdagen aan iemand te geven, maar ook voor alle dierenliefhebbers een leuk gelukspoppetje voor aan een kleinigheidje, een kaart of voor in een grabbelton!

  Dit…

  € 0,59
 • Gelukspoppetje kerstmanhoofd
  Gelukspoppetje kerstmanhoofd

  Gelukskerstmannetje van ongeveer 18 mm groot. Dit kerstmanhoofdje is een leuke decoratie op een cadeautje, een kerstkaart of aan een mooi kerststuk.

  € 0,35
 • Gelukskerstmuts
  Gelukskerstmuts

  Gelukskerstmuts van ongeveer 3 cm groot. Leuk om dit gelukspoppetje aan een cadeautje te hangen, aan een winecharm of aan een kerstkaartje.

  € 0,39
 • Gelukspoppetje engeltje
  Gelukspoppetje engeltje

  Geluksengeltje van hout. Houten gelukspoppetjes zijn natuurlijk altijd leuk om te geven of te krijgen, maar een geluksengeltje wordt ook vaak gegeven als beschermengeltje. Deze houten geluksengeltjes zijn ongeveer 17 mm groot en…

  € 0,25
 • Kerstman geluksbuikje
  Kerstman geluksbuikje

  Schattig geluksbuikje van de kerstman. Deze gelukspoppetjes zijn gemaakt op de dagopvang voor mensen met een berperking die dat erg leuk vinden om te mogen maken, zo draaien ze fijn mee in de maatschapij en werken met iets dat er…

  € 0,59
 • Geluksengeltje met vleugels
  Geluksengeltje met vleugels

  Geluksengeltjes met vleugeltjesSchattig gelukspoppetje engeltje met vleugeltjes voor aan een kaartje, een cadeautje of als troostgeschenkje aan iemand die je lief is. Dit geluksengeltje is ongeveer 20x15 mm. We adviseren je om…

  € 0,42
 • Gingerbread gelukspoppetje
  Gingerbread gelukspoppetje

  Lekkere gingerbread gelukspoppetjes die niet om op te eten zijn, maar een beetje geluk moeten brengen.

  Deze leuke houten gelukspoppetjes zijn ongeveer 23x19 mm.

  Het gingerbread gelukspoppetje is vernoemd naar het…

  € 0,64
 • Gelukspoppetje kerstman
  Gelukspoppetje kerstman

  Handgemaakt gelukspoppetje kerstmannetje. Deze gelukspoppetjes zijn gemaakt op de dagopvang voor mensen met een beperking en zijn maar in een kleine oplage gemaakt. Op=op!

  € 0,59
 • Gelukspoppetje sneeuwpopje met handjes
  Gelukspoppetje sneeuwpopje met handjes

  Gelukspoppetje sneeuwpoppetje met handjes. Een leuk gelukspoppetje voor de wintermaanden, wintersporters of voor op je cadeautjes met de kerst.

  Dit houten gelukspoppetje is ongeveer 24x15 mm.

  € 0,84
 • Kerstlama
  Kerstlama

  Kerstlama. Gelukspoppetjes voor de Kerst zijn altijd erg leuk, zeker als er weer een nieuw ontwerp bij is gekomen. Leuk voor op je cadeautjes, maar ook voor een kerstkaart een leuk gelukspoppetje!

  Dit houten gelukspoppetje is…

  € 0,46
  1 - 24 van 58 resultaten
 • 1
 • 2
 • 3

Kerst gelukspoppetjes

Kerst en geluk, dat is een mooie combinatie. Voor Kerstmis hebben we verschillende originele gelukspoppetjes in onze gelukspoppetjes winkel, kerstbomen, engeltjes, kerstmannetjes, sneeuwpopjes en nog veel meer. 

Wat kun je doen met een kerst gelukspoppetje

Met de kerstman en kerstboom gelukspoppetjes kun je leuk een kaartje verzenden geheel in kerstsferen. Maar ook de houten notenkraker is leuk en origneel op een kerstkaart. Wist je dat je rond de kerstdagen de kerstkaarten goekoper kunt verzenden met een kerstzegel van PostNL?

Ook leuk zijn de kerst gelukspopjes leuk om in de kerstboom te hangen of aan een uitnodiging voor het kerstdiner. En wat dacht je om er een winecharm van te maken zodat je ze aan de voet van een glas kunt hangen, zo weet iedereen welk glas die uit heeft gedronken. En natuurlijk mogen de goedkope gelukspoppetjes niet ontbreken op de kerstcadeautjes, dat ziet er wel heel gezellig uit, zeker als je varieert met de verschillende gelukspopjes.

Een steuntje in de rug tijdens de kerstdagen

Zit het allemaal niet mee in het leven dan is het erg fijn als iemand je een beetje geluk toestuurt in de vorm van een troost popje. Een gelukspoppetje kan dan net een beetje toevoegen dat iemand er steun aan kan vinden. Denk aan een ander en bestel snel een paar extra gelukspoppetjes om weg te geven aan iemand die het moeilijk heeft.

 

 

© 2015 - 2024 Gelukspoppetjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel