Gelukspoppetjes sleutelhangers

Sleutelhangers vol geluk

Kei leuk deze sleutelhangers met gelukspoppetjes. Uiteraard kunnen we alle gelukspoppetjes gebruiken om er een leuke sleutelhanger van te maken. Ook voor een jubileum, een kerstpakket, een verjaardag, traktatie, een afscheid, een trouw bedankje, we maken alle gelukspoppetjes sleutelhangers naar uw wensen!

Al onze "standaard" gelukspoppetjes sleutelhangers met woord worden gemaakt door mensen met een beperking bij ons in het dorp. U geeft met deze leuke kleinigheidjes dus nog meer geluk dan u al denkt!

Vindt u een van onderstaande gelukspoppetjes sleutelhangers leuk en wilt u deze bestellen, geef ons dan bij opmerkingen, of via de mail door welke naam of woord we aan de gelukspoppetjes sleutelhanger mogen maken. Er mogen per sleutelhanger 7 letters (deze zijn 6x6 mm) aan, wilt u er meer dan 7 dan kunt u deze bij bestellen. Houdt u er rekening mee dat als u meer dan 10 letters wilt u ook een langer touwtje bij moet bestellen, die gaan we dan voor u maken! Maat en grootte van de gelukssleutelhangers kunnen varieeren. We gebruiken standaard de vierkante letters (er zijn geen letters met een trema of streepjes ed) en in het geval van cijfers, gebruiken we de ronde cijferkralen! De stevige sleutelhangerring is ongeveer 2-2.5 cm doorsnee en de gelukspoppetjes hebben verschillende maten, die vind u bij de beschrijvingen van de betreffende gelukspoppetjes.

Wilt u liever een ander gelukspoppetje aan de sleutelhanger, laat ons dat dan weten, we maken alles uniek voor u op maat!Besteld u sleutelhangers met een handgemaakt gelukspoppetje dan maken we deze van kralen speciaal voor u en is dus elk gelukshangertje anders!

*KAN NIET KIEZEN GELUKSPOPPETJE* is ook een keuze, wij maken dan een keuze voor u, een verrassing dus! Besteld u meerdere gelukspoppetjes sleutelhanger met "kan niet kiezen" dan zorgen we ervoor dat u een leuke mix krijgt van onze gelukspoppetjes!

Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina
© 2015 - 2021 gelukspoppetjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel