Sorteer op
 • Verpakking voor een gelukspoppetje of een gelukspoppetjes sleutelhanger
  Verpakking voor een gelukspoppetje of een gelukspoppetjes sleutelhanger

  Bestel je gelukspoppetjes sleutelhangers en wil je deze graag per stuk verpakken. Dat kan, we maken alles netjes op maat en verpakken ze met ons gelukspoppetjes kaartje/flyertje in een transparant cellofaan zakje.

  Natuurlijk kun…

  € 0,20
 • Geluks gondeldoosje
  Geluks gondeldoosje

  Geluksgondeldoosje met tekst en gelukspoppetjes afbeeldingen. Deze gondeldoosjes zijn heel erg onrigineel omdat we ze zelf hebben ontworpen!
  Op het gondeldoosje zijn verschillende gelukspoppetjes afgebeeld en heeft er meteen wat…

  € 0,65
 • Organza zakjes
  Organza zakjes

  Organza zakjes om een of meerdere gelukspoppetjes in te verpakken. De afmetingen van deze organza verpakkingen zijn ongeveer 7x9 cm, de prijs is per stuk en worden assortie kleur geleverd.

  Een klein cadeautje in verpakken en aan…

  € 0,20
 • Cellofaan zakjes met sluitstrip
  Cellofaan zakjes met sluitstrip

  Cellofaan zakjes met sluitstrip, ideaal voor een gelukspoppetjes kaartjes van 10.5x7.4 cm uit onze collectie in te verpakken. Deze kaartjes zakjes zijn 12x8 cm worden los geleverd, dus niet met een gelukspoppetje erin! Alle…

  € 0,06
 • 100 Witte organza zakjes
  100 Witte organza zakjes

  Organza zakjes zijn erg leuk om een kleinigheidje in te verpakken, bijvoorbeeld een van onze verschillende soorten gelukspoppetjes. Wil je liever iets anders in het organza zakje verpakken, dan kun je aan de touwtjes nog een leuk…

  € 12,50
 • Kleine envelopjes bij de gelukskaartjes
  Kleine envelopjes bij de gelukskaartjes

  Schattige envelopjes voor onze kleine gelukskaartjes. De afmetingen van deze envelopjes zijn 113x82 mm (C7) en te bestellen in rood - wit en blauw. Hier passen al onze gelukspoppetjes kaartjes in die in de categorie staan Kaartjes…

  € 0,25

Verpakken van gelukspoppetjes

Als je een gelukspoppetje met zorg uitkiest, is het wel zo leuk om het ook met zorg te kunnen geven. Daarvoor hebben we leuke verpakkingen om jou geluk nog mooier te delen. 

Gelukspoppetje voor je bedrijf, school of instelling

We krijgen vaak de vraag of we ook gelukspoppetjes kunnen verpakken in een mooi zakje voor al het personeel, voor alle groep achters van een school voor de Cito toest, of voor examenleerlinge. Uiteraard kan dat, dat vinden ze zelfs prachtig om te mogen maken op de dagopvang voor mensen met een berperking. Dat is altijd dubbel geluk als we er met iedereen een feestje van mogen maken door het delen van nog meer gelukspoppetjes!

Verpakkingesmateriaal voor kleinigheidjes

Leuke verpakkingsmaterialen om gelukspoppetjes in te verpakken! Een gelukspoppetje in of aan een organza zakje of in een mooi glanzend cellofaan verpakking. Maar ook mooie gelukspoppetjes zakjes gemaakt van ons gelukspoppetjes papier. Deze gelukszakjes worden gemaakt door mensen met een beperking en mensen met psygische problemen, die daardoor even hun gedachten kunnen verzetten door mooie geluksartikelen te maken voor onze gelukspoppetjes winkel.

© 2015 - 2024 Gelukspoppetjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel