Sorteer op

Verpakken van gelukspoppetjes

Als je een gelukspoppetje met zorg uitkiest, is het wel zo leuk om het ook met zorg te kunnen geven. Daarvoor hebben we leuke verpakkingen om jou geluk nog mooier te delen. 

Gelukspoppetje voor je bedrijf, school of instelling

We krijgen vaak de vraag of we ook gelukspoppetjes kunnen verpakken in een mooi zakje voor al het personeel, voor alle groep achters van een school voor de Cito toest, of voor examenleerlinge. Uiteraard kan dat, dat vinden ze zelfs prachtig om te mogen maken op de dagopvang voor mensen met een berperking. Dat is altijd dubbel geluk als we er met iedereen een feestje van mogen maken door het delen van nog meer gelukspoppetjes!

Verpakkingesmateriaal voor kleinigheidjes

Leuke verpakkingsmaterialen om gelukspoppetjes in te verpakken! Een gelukspoppetje in of aan een organza zakje of in een mooi glanzend cellofaan verpakking. Maar ook mooie gelukspoppetjes zakjes gemaakt van ons gelukspoppetjes papier. Deze gelukszakjes worden gemaakt door mensen met een beperking en mensen met psygische problemen, die daardoor even hun gedachten kunnen verzetten door mooie geluksartikelen te maken voor onze gelukspoppetjes winkel.

© 2015 - 2023 Gelukspoppetjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel