Team vol geluk

Iedere dag gaan wij met een grote smile aan het werk. Want als je dagelijks bezig mag zijn met het verspreiden van een beetje geluk, dan word je daar blij van. En dus zijn wij iedere dag aan de slag met een grote smile en bedenken we elke keer leuke nieuwe dingen om meer geluk te verspreiden in de wereld.

 

Het team van gelukspoppetjes

Jans is de eigenaar en stuwende kracht achter gelukspoppetjes. Al heel lang verkoopt Jans gelukspoppetjes, oorspronkelijk onder haar andere webshop Artasja.eu, al vanaf januari 2006. En een aantal jaren geleden kwamen Jans en Mo elkaar tegen via twitter. Jans vroeg Mo: kun jij de gelukspoppetjes verwerken in andere artikelen die we in eigen beheer laten maken. En van het een kwam het ander. Zo ver zelfs dat er nu unieke gelukspoppetjes zijn ontworpen en gemaakt in eigen beheer. Eigen poppetjes die natuurlijk nog veel meer geluk brengen. En Jans is nog niet uit bedacht, dus er komt nog meer aan.

Deze ideetjes van Jans moeten natuurlijk omgezet worden in een ontwerp. En daar komt Mo om de hoek kijken. Mo is grafisch vormgever bij it's a mo! design. De uitstraling van de shop, heel veel producten in de shop, de nieuwsbrief.....het is allemaal van de hand van Mo! En beiden worden heel erg blij van deze samenwerking en wij hopen jullie ook.

Aparte webshop vol gelukspoppetjes

Omdat de collectie vol gelukspoppetjes zo groot is (wij durven met een gerust hart te zeggen dat we de grootste collectie van Nederland hebben), paste het assortiment niet meer onder Artasja. Dus hebben we een aparte webshop opgezet vol met geluk. Stuk voor stuk leuke gelukscadeautjes. Een webshop waar je terecht kunt voor de gewone gelukspoppetjes, speciale geluksbrengers, voor trouwbedankjes, sleutelhangers op maat en de coolste notitieblokken. Gewoon vol geluk, want dat maakt ons gelukkig. 

Heb je speciale wensen, neem gerust contact op met jans@gelukspoppetjes.eu want dit team kan het realiseren.

Geluk voor de maatschappij

Wij voelen ons maatschappelijk betrokken bij vele projecten, die we ondersteunen door veel te doen voor goede doelen, bv als een collega van ons een actie heeft stellen we daarvoor speciaal gemaakte artikelen beschikbaar.

Ook werken we nauw samen met Severinus in Veldhoven dat voor dagopvang zorgt voor mensen met een beperking. Wij zorgen dat er veel werk naar toe kan zodat ook zij veel met geluk bezig zijn. Dat uit zicht oa in de blijdschap als we daar binnen komen met nieuw gelukspoppetjes werk of als we gelukspoppetjes op komen halen. Zo kunnen zij zich zeker volwaardig voelen met gelukswerk!

En omdat milieu ook een belangrijk stuk van ons geluk inhoud, fietst Jans vaak meerdere keren per dag naar de dagopvang en de post, om alles weg te brengen en op te halen. Uiteraard kan dat niet voor de grote opdrachten maar wat we dan doen is het pakket kaartjes of blokjes van de leverancier uit rechtstreeks naar de dagopvang laten sturen zodat we niet met de auto het alsnog weg hoeven brengen.

Bovendien proberen we zo veel mogelijk te hergebruiken in ons bedrijf, zo ook verpakkingsmaterialen die nog best een rondje mee kunnen. Staat u er dus niet van te kijken als u een gebruikt doosje ontvangt, we zullen het er altijd leuk uit laten zien!

Veel geluk van Jans en Mo.

© 2015 - 2024 Gelukspoppetjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel