Natuursteen edelsteen kralen

Hoe prachtig om gelukspoppetjes te maken van edelsteen of natuursteen kralen. Een prachtig hangertje in een beetje geluk in de vorm van een eigen gekozen gelukspoppetje of geluksengeltje!

Sorteer op
per pagina
 • Geel/oranje jade kraal
  Geel/oranje jade kraal

  Geel/oranje jade kraal voor het maken van unieke sieraden. Deze jade kralen hebben een bloemvorm en zijn ongeveer 15 mm doorsnee. Natuursteen kralen zijn allemaal anders en dat maakt dat ze zo'n unieke uitstraling hebben.

  € 1,29
 • Blauwe jade kraal
  Blauwe jade kraal

  Blauwe jade kraal in de vorm van een bloem. Deze blauwe natuursteen kraal is ongeveer 15 mm doorsnee en prachtig in uw zelf gemaakte sieraden. Als u kiest voor natuurstenen kralen, kiest u voor iets blijvends. Elke jade kraal is…

  € 1,29
 • Aqua blauwe jade kraal
  Aqua blauwe jade kraal

  Aqua blauwe jade kraal van ongeveer 15 mm doorsnee. Deze natuursteen kraal is in de vorm van een bloem en erg mooi te verwerken in uw zelf gemaakte sieraden en accessoires.

  € 1,29
 • Zalmroze jade kraal
  Zalmroze jade kraal

  Natuurlijke Jade kralen van18x13x6 mm met een rijggat van 1 mm. Prachtige jade kralen voor bv het lijfje van een geluksengltje te maken.

  € 0,69
 • Groene jade kraal
  Groene jade kraal

  Prachtige jade kralen van ongeveer 13x9 mm met een rijggat van ongeveer 1 mm. Omdat jade natuursteen is blijft deze kraal mooi, ook bij lang dragen!

  Een mooie combinatie om met andere jade kralen een gelukspoppetje of…

  € 0,51
 • Jade kraal met een twist
  Jade kraal met een twist

  Natuurlijke jade kralen met een twist. Deze prachtige natuursteen kralen zijn 16 mm lang, 8 mm breed en hebben een rijggat van 1 mm.

  Leuk om als lijfje te gebruiken bij het maken van natuursteen geluksengeltjes!

  € 1,59
 • Roze rozenkwarts kraal
  Roze rozenkwarts kraal

  Natuurstenen kraal in roze van ongeveer 13x9 mm met een rijggat van 1 mm. Deze rozenkwarts kraal is prachtig voor in uw zelf gemaakte sieraden. Rozenkwarts is een natuursteen en dat blijft tot in lengte van jaren een prachtige…

  € 0,51
 • Jasper natuurstenen kraal
  Jasper natuurstenen kraal

  Jasper natuurstenen kralen van ongeveer 9-13 mm doorsnee met een rijggat van 1 mm. Natuurstenen kralen blijven prachtig bij het dragen van uw zelf gemaakte sieraden, deze maat is leuk als buikje van een geluksengeltje van…

  € 0,69
 • Peridot natuursteenkraal voor geluksengeltjes
  Peridot natuursteenkraal voor geluksengeltjes

  Peridot natuurstenen kralen van ongeveer 16x8 mm met een rijggat van 1 mm. Natuursteen kralen die prachtig blijven bij het gebruiken van de sieraden.

  Deze vorm van de natuurstenen kraal is leuk als buikje van een geluksengeltje!

  € 1,49
 • Licht azuur jade kraal voor geluksengeltjes
  Licht azuur jade kraal voor geluksengeltjes

  Prachtige licht azuur blauwe jade kraal voor het maken van geluksengeltjes sieraden en accessoires. Deze jade kraal is een natuurstenen kraal van 8 mm doorsnee en blijft erg mooi omdat het een natuurproduct is.

  € 0,29
 • Violet purple jade kraal
  Violet purple jade kraal

  Violet purple ronde kralen voor het maken van sieraden. Deze natuursteen kralen zijn ongeveer 8 mm doorsnee.

  Leuk voor het hoofdje en/of van een geluksengeltje.

  € 0,29
 • Paarse agaat kraal
  Paarse agaat kraal

  Natuurstenen kraal paars. Deze Agaat is ongeveer 8 mm doorsnee en heeft een rijggat van ongeveer 1 mm. Deze Agaat is glanzend en omdat dit een natuurlijk harde edelsteen is blijft deze paarse kraal mooi als deze verwerkt is in…

  € 0,39
 • Groene agaat kraal
  Groene agaat kraal

  Natuursteen agaat kraal groene onyx. Deze natuurlijke kraal is ongeveer 10 mm doorsnee. Deze facet geslepen kraal heeft een rijggat van ongeveer 1 mm. Deze edelsteen kralen hebben een heldere uitstraling van doorschijnend…

  € 0,39
 • Groene agaat kraal
  Groene agaat kraal

  Natuursteen agaat kraal van ongeveer 10 mm doorsnee. Deze facet geslepen kraal is een groene onyx met een rijggat van ongeveer 1.2 mm. Deze edelsteen kralen hebben een heldere uitstraling van doorschijnend materiaal dat er…

  € 0,44
 • Blauwe agaat kraal facet geslepen
  Blauwe agaat kraal facet geslepen

  Blauwe Agaat edelstenen kraal van 8 mm doorsnee met een rijggat van 1 mm. Deze kralen zijn facet geslepen en erg mooi om een gelukspoppetje of geluksengeltje van te maken. Omdat edelstenen nooit allemaal hetzelfde zijn zult u met…

  € 0,39
 • Ronde agaat kraal voor gelukspoppetjes van natuursteen
  Ronde agaat kraal voor gelukspoppetjes van natuursteen

  Ronde agaat kraal. Agaat is een natuurlijke edelsteen en daardoor erg mooi voor het maken van prachtige gelukspoppetjes. Deze natuursteen kralen zijn ongeveer 10 mm doorsnee en hebben een rijggat van 1 mm.

  Leuk om te combineren…

  € 1,15
 • Agaat kraal voor gelukspoppetjes
  Agaat kraal voor gelukspoppetjes

  Prachtige natuurstenen kraal van ongeveer 16 mm doorsnee met een rijggat van 1 mm. Agaat is een natuurlijke edelsteen die prachtig blijft en daardoor is elke kraal en dus elke gelukspoppetje anders!

  Dit bloemmodel kraal is erg…

  € 2,75
 • Silk beige jade kraal voor geluksengeltjes
  Silk beige jade kraal voor geluksengeltjes

  Facet geslepen silk beige jade kraal voor het maken van prachtige gelukspoppetjes en geluksengeltjes. Deze natuursteen kralen zijn ongeveer 8 mm doorsnee en allemaal verschillend omdat het een natuurproduct is.

  Deze…

  € 0,29
 • Oranje jade kraal voor geluksengeltjes
  Oranje jade kraal voor geluksengeltjes

  Ronde koraal oranje kraal van jade. Deze natuurstenen kralen zijn ongeveer 8 mm doorsnee en zijn prachtig in uw zelf gemaakte geluksengeltjes of gelukspoppetjes.

  € 0,29
 • Lemon jade kraal voor gelukspoppetjes
  Lemon jade kraal voor gelukspoppetjes

  Licht lemon jade kraal voor het maken van gelukspoppetjes voor aan oorbellen, een boekenlegger, een ketting of een gelukspoppetjes armband.

  Jade kralen die facet geslepen zijn! Deze natuurstenen kralen zijn ongeveer 8 mm doorsnee…

  € 0,29
 • Zacht perzik jade kraal voor gelukspoppetjes
  Zacht perzik jade kraal voor gelukspoppetjes

  Zacht perzik jade kraal voor het maken van geluksengeltjes of gelukspoppetjes voor het buikje of het hoofdje en accessoires met gelukspoppetjes.

  Deze natuursteen kralen zijn ongeveer 8 mm doorsnee en prachtig in uw eigen gemaakte…

  € 0,29
Sorteer op
per pagina
© 2015 - 2021 gelukspoppetjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel