Natuursteen edelsteen kralen

Hoe prachtig om gelukspoppetjes te maken van edelsteen of natuursteen kralen. Een prachtig hangertje in een beetje geluk in de vorm van een eigen gekozen gelukspoppetje of geluksengeltje!

Sorteer op
per pagina
 • Korenbloem blauwe jade kraal
  Korenbloem blauwe jade kraal

  Prachtige korenbloem blauwe jade kraal. Deze ovale jade kraal is ongeveer 8x6 mm met een rijggat van 1 mm. Natuurlijke kralen blijven hun schoonheid houden, hoe lang het sieraad ook wordt gedragen.

  € 0,35
 • Oranje jade kraal
  Oranje jade kraal

  Oranje jade facet kraal. Prachtige edelstenen kraal, facet geslepen van 8x6 mm en een rijggat van 1 mm. Deze kralen zijn erg mooi om in uw zelf gemaakte sieraden te verwerken.

  € 0,29
 • Licht blauwe jade kraal
  Licht blauwe jade kraal

  Licht blauwe jade kraal. Deze facet geslepen kraal is ongeveer 8x6 mm met een rijggat van 1 mm. Licht blauwe edelsteen kralen zijn charmant en prachtig met ronde en gefacetteerde vormen.

  € 0,29
 • Donkerblauwe jade kraal
  Donkerblauwe jade kraal

  Donkerblauwe natuurlijke jade kraal. Deze facet geslepen kraal is ongeveer 8x6 mm met een rijggat van 1 mm. Deze edelsteen kralen zijn charmant en prachtig met ronde en gefacetteerde vormen.

  € 0,29
 • Paarse agaat kraal
  Paarse agaat kraal

  Paarse agaat kraal van ongeveer 8 mm doorsnee met een rijg gat van 1 mm. Deze natuursteen kralen verwerkt u in uw eigen unieke sieraden. Agaat kralen behouden hun schoonheid omdat dit een natuurlijke kraal is.

  € 0,40
 • Fuchsia roze agaat kraal
  Fuchsia roze agaat kraal

  Agaat kraal in verschillende fuchsia roze tinten. Deze agaat kraal is ongeveer 8 mm doorsnee en heeft een rijggat van 1 mm. Agaat is een edelsteen kraal die erg mooi is om in uw zelf gemaakte sieraden te verwerken.

  € 0,40
 • Paarse amethist kraal
  Paarse amethist kraal

  Natuurlijke Amethist paarse kraal, rond en ongeveer 15 mm doorsnee. Deze amethist kraal is ongeveer 7 mm dik en heeft een rijggat van 1 mm. Omdat deze paarse kralen natuursteen zijn, zijn alle kralen verschillend qua kleur. Een…

  € 1,98
 • Paarse amethist kraal
  Paarse amethist kraal

  Prachtig geslepen paarse amethist kraal van ongeveer 12 x 6 mm. Het rijggat van deze natuurstenen kraal is 1 mm. Het fijne van natuursteen kralen is dat ze hun kleur behouden en mooi blijven tot in lengte van jaren.

  € 1,89
 • Gedraaide paarse amethist kraal
  Gedraaide paarse amethist kraal

  Natuurlijke Amethyst kraal met een twitst. Deze gedraaide ametist kralen zijn ongeveer 16x16 mm en hebben een rijggat van ongeveer 1 mm. Omdat dit natuursteen kralen zijn, blijven deze altijd erg mooi qua uitstraling!

  € 2,49
 • Paarse amethist kraal
  Paarse amethist kraal

  Paarse amethyst facet kraal van ongeveer 14x10 mm en een rijggat van 1 mm. Prachtige natuursteen kralen voor het maken van sieraden. Kijk ook eens bij onze andere edelstenen en stel zelf de mooiste gelukspoppetjes samen!

  € 2,49
 • Agaat kraal in natuurtinten
  Agaat kraal in natuurtinten

  Prachtige natuurlijke agaat kralen in natuurtinten. Deze agaat kralen zijn ongeveer 16x8 mm en hebben een rijggat van 1 mm.

  € 2,49
 • Roze jade kraal
  Roze jade kraal

  Natuurlijke roze Jade kralen van18x13x6 mm met een rijggat van 1 mm. Prachtige roze jade kralen voor aan uw zelf gemaakte sieraden!

  € 0,69
 • Groene jade kraal
  Groene jade kraal

  Natuurlijke Jade kralen van18x13x6 mm met een rijggat van 1 mm. Prachtige groene jade kralen voor aan uw zelf gemaakte sieraden, accessoires of als buikje of jurkje van een geluksengeltje!

  € 0,69
 • Fuchsia roze kraal
  Fuchsia roze kraal

  Natuurlijke fuchsia Jade kralen van18x13x6 mm met een rijggat van 1 mm. Prachtige jade kraal als jurkje of buikje van een geluksengeltje of voor aan uw zelf gemaakte sieraden!

  € 0,69
 • Groene amazoniet kraal
  Groene amazoniet kraal

  Amazoniet natuurlijke kraal van 10 mm doorsnee en een rijggat van 1 mm. Deze "gemstone" zou een mysterieuze kracht om mensen niet op het uiterlijk maar om hun kwaliteit te zien! Elegante groen geverfde natuurstenen kraal voor het…

  € 0,89
 • Rozenquarts kraal
  Rozenquarts kraal

  Facet geslepen natuurlijke rozenkwarts kraal van ongeveer 8 mm doorsnee met een rijggat van 1 mm. Prachtige ronde rozenkwarts kralen voor in uw zelf gemaakte sieraden. De natuurlijke uitstraling maakt het een juweel op zich.…

  € 0,75
 • Grijze Quarts kraal
  Grijze Quarts kraal

  Natuurlijke Quartz kraal van ongeveer 15 mm lengte en 10 mm breed met een rijggat van 1 mm. Dit is een prachtige kwaliteit echte Quartz kraal, delicaat uitgesneden en glad gepolijst. Er wordt gezegd dat dit juweeltje nuttig is…

  € 1,69
 • Gele agaat kraal
  Gele agaat kraal

  Gele facet geslepen edelsteen kraal. Deze natuurstenen kralen zijn 8 mm doorsnee en hebben een rijggat van 1 mm. Edelstenen zijn erg uniek om in het sieraden maken te verwerken, omdat elke kraal anders is!

  € 0,35
 • Licht groene agaat kraal
  Licht groene agaat kraal

  Lichtgroene agaat kralen voor het maken van sieraden. Deze edelstenen kralen zijn mooi om in sieraden te verwerken, ze zijn facet geslepen, 8 mm doorsnee en hebben een rijggat van 1 mm. Deze natuurstenen kralen zijn een voor een…

  € 0,35
 • Licht blauwe agaat kraal
  Licht blauwe agaat kraal

  Agaat licht blauwe kraal van ongeveer 8 mm doorsnee en een rijggat van 1 mm. Deze edelstenen kralen zijn erg mooi om in sieraden maken te verwerken. Omdat geen enkele natuurstenen kraal hetzelfde is hebben deze kralen een erg…

  € 0,35
 • Rode agaat kraal
  Rode agaat kraal

  Rode edelstenen kraal facet geslepen. Deze natuurlijke kralen hebben een bijzondere uitstraling in uw zelf gemaakte sieraden! Agaat orchidee rode kralen van ongeveer 8 mm doorsnee en een rijggat van 1 mm. De kleur is in het echt…

  € 0,35
 • Roze jade kraal
  Roze jade kraal

  Bloemenkraal van jade. Deze roze jade kraal is ongeveer 15x15 mm. Het voordeel van natuursteen is dat dit mooi blijft, hoe lang u uw sieraden ook draagt. En omdat elke natuurstenen kraal anders is, heeft u altijd een unieke…

  € 1,29
 • Oranje bruine jade kraal
  Oranje bruine jade kraal

  Prachtige natuurstenen kralen in bloemvorm. Deze oranje bruine kralen zijn van jade en ongeveer 15 mm doorsnee. Het mooie van jade kralen is dat ze hun natuurlijke uitstraling behouden en dat ze mooi blijven, al draagt u de…

  € 1,29
 • Donkergroene jade kraal
  Donkergroene jade kraal

  Donkergroene jade kraal voor het maken van sieraden en accessoires. Met deze natuursteen kralen maakt u unieke sieraden omdat geen enkele jade kraal hetzelfde is. Jade blijft prachtig, ook na vele jaren dragen. Deze donkergroene…

  € 1,29
Sorteer op
per pagina
© 2015 - 2021 gelukspoppetjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel