Sorteer op

Boekenlegger

Een boekenlegger voor de boekenworm, maar ook een leuk gelukspoppetjes cadeautje voor je tante, iemand die op je huis heeft gepast in de vakantie, een studiegenoot die je wel eens helpt, een kind dat net begint met lezen, een beterschapswens, voor de juf of de meester aan het einde van het schooljaar. Keuze genoeg in onze gelukspoppetjes winkel.

Leren lezen stimuleren

Leert je kindje net lezen of wil je stimuleren dat ze extra lezen bv tijdens de Kinderboekenweek dan is een gelukspoppetjes boekenlegger ook leuk voor alle kinderen. Denk ook eens aan een gelukspoppetjes boekenlegger als traktatie, we kunnen ze desgewenst inpakken per stuk zodat het een leuk cadeautje is voor alle kinderen in de kinderboekenweek of bij een verjaardag, einde jaar, veranderen van school enzovoort.

Veel van onze "metalen" gelukspoppetjes boekenleggers worden gemaakt door mensen met een beperking. Zij (en wij ook) worden daar heel erg blij van. Door het bestellen van deze boekenleggers en veel andere geluksartikelen op onze site maak je dus niet alleen jezelf blij, de ontvanger blij, maar ook deze lieve harde werkers bij ons in het dorp!

© 2015 - 2023 gelukspoppetjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel