Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina

Een klein gebaar met een gelukspoppetje

Een klein gebaar met een gelukspoppetje kan zoveel betekenen. Er zijn talloze momenten waarop je iemand een steuntje in de rug wilt geven. Gewoon een klein gebaar, omdat diegene het verdient. Soms omdat je niet zo goed weet wat je moet zeggen. Een klein gebaar doet heel veel. Op deze pagina van onze gelukspoppetjeswinkel vind je lieve ideetjes om iemand een steuntje in de rug te sturen/geven.

Een klein gebaar doet altijd goed. Dat kan in de vorm van een gelukspoppetje of een gelukskaartje. Een paar lieve woorden erop, soms van ons als dat makkelijker voor je is. Maar op elk gelukskaartje kun je behalve je naam ook nog een eigen lief berichtje schrijven als een lief klein gebaar in lastige tijden.

In lastige tijden is het fijn als je weet dat er mensen zijn die aan je denken, het hoeft niet groot te zijn, het hoeft alleen maar uit een goed hart te komen, een klein gebaar kan mensen raken, soms zonder woorden, soms zijn de woorden niet te vinden maar spreekt het gelukspoppetje boekdelen.
Zo mogen we soms ook een kaartje sturen naar iemand die een volgende chemo moet ondergaan en een kaartje met gelukspopje krijgt met daarop HOU VOL, je kunt het. We schrijven dan je (korte) tekst op het door jou gekozen kaartje en sturen het direct naar degene toe waar het voor is bedoeld. In dat kleine gebaar kan iemand kracht vinden om door te gaan, vol te houden en hopen op betere tijden.

Een klein gebaar voor mensen die in de zorg werken met een IK ZORG sleutelhanger, maar ook een lief gebaar om iemand die een beetje onzeker is een "jij bent BIJzonder" sleutelhanger te sturen met een BIJtje eraan. Zo zijn er talloze vormen te bedenken waarbij je een klein beetje geluk geeft en dat als groot gebaar wordt ontvangen.

Een klein gebaar ideetjes

HOU VOL
STAY SAFE
BEE STRONG
JE KUNT HET
JIJ BENT bijZONDER
OPKIKKER
ZET DOOR
TROTS OP JOU
MOOI MENS
MOED HOOP EN EEN BEETJE GELUK
TOPPER 
POWER
YOU ARE THE BEST
JIJ BENT LEUK
STERKTE
KNUFFEL
 

 

© 2015 - 2023 Gelukspoppetjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel