Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina

Gelukspoppetje bedankje zorgpersoneel 

Wat een helden zijn het, onze hulpverleners. De helden van de zorg, de helden bij de politie en brandweer. Steeds weer rukken ze uit om ieder van ons te helpen. Dat is toch echt alledaags geluk!

Er zijn de afgelopen tijd veel initiatieven ontstaan om waardering te tonen aan het zorgpersoneel. Niet alleen tijdens Covid, maar ook daarna. Verschillende organisaties en particulieren hebben zich ingezet om bedankjes te regelen voor het harde werk dat zij verrichten. Zo zijn er bijvoorbeeld speciale acties opgezet waarbij mensen een bedankje kunnen sturen naar een zorgmedewerker. Denk hierbij aan gelukspoppetjes, gelukskaartjes, bloemen of kleine cadeautjes. Op deze manier wordt er op diverse manieren waardering getoond aan het zorgpersoneel en worden zij in het zonnetje gezet voor hun inzet en toewijding.

Dag van de zorg

Op de Dag van de Zorg wordt waardering en erkenning gegeven aan het belangrijke werk dat zorgpersoneel verricht. Deze dag is een uitgelezen kans om onze dankbaarheid en respect te tonen voor de toewijding en inzet van alle zorgverleners. Het is een moment waarop we stilstaan bij de cruciale rol die zij spelen in het welzijn en de gezondheid van mensen. Bedankjes aan zorgpersoneel zijn dan ook van onschatbare waarde. Een klein gebaar, zoals een gelukspoppetje, kan al veel betekenen en een glimlach op het gezicht van een zorgverlener toveren. Op deze speciale dag willen we hen bedanken voor hun onvermoeibare inzet en hen laten weten dat hun werk enorm gewaardeerd wordt. 

Wat is leuk om te geven als bedankje aan zorgpersoneel

Een leuk bedankje om te geven aan zorgpersoneel is een gelukspoppetje. Dit kleine cadeautje kan symbool staan voor de waardering en het geluk dat zij brengen in het leven van anderen. Het gelukspoppetje kan naar het huisadres van het zorgpersoneel worden verzonden, als een verrassing die hun dag opfleurt. Het feit dat het gelukspoppetje is gemaakt op de dagopvang voor mensen met een beperking voegt nog een extra betekenisvol element toe aan het bedankje. Hiermee wordt niet alleen de dankbaarheid jegens het zorgpersoneel uitgedrukt, maar wordt ook aandacht besteed aan maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Door te zoeken op de zoekwoorden "bedankje zorgpersoneel" kun je inspiratie opdoen voor andere originele bedankjes die passen bij dit thema.

Deze gelukspoppetjes zijn speciaal door en voor ons gemaakt. We stellen ze even aan je voor:

  • Zorg gelukspoppetje verpleegkundige Diana
  • Politie gelukspoppetje Vincent
  • Brandweer gelukspoppetje Stijn

Deze gelukspoppetjes zijn ontworpen omdat we vinden dat zeker de hulpverleners wat extra geluk verdienen. Daarom zijn er ook gelukskaartjes, gelukspennen en geluksnotitieblokjes van gemaakt.

In de Corona pandemie is het nog duidelijker geworden hoe hard we iedereen nodig hebben, de verpleegkundigen en broeders aan de bedden in het ziekenhuis, de doktoren en administratief personeel in de zorg, allemaal dragen ze hun steentje bij.

Ook de politiemensen en de brandweer mannen en vrouwen doen hun best om iedereen te helpen ondanks dat dat soms niet meevalt tijdens rellen ed. Deze hulpverleners verdienen af en toe een beetje geluk en dat kan uiteraard heel goed met een leuk gelukskaartje, een gelukspoppetje of naamsleutelhanger.

 

© 2015 - 2024 Gelukspoppetjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel