per pagina
Sorteer op
 • Gelukspoppetje verpleegkundige Diana
  Gelukspoppetje verpleegkundige Diana

  Gelukspoppetje verpleegster Diana voor iedereen in de zorg die wel een beetje geluk kan gebruiken. Ook leuk bij het slagen voor diploma verpleegkundige of bij een afscheid in het ziekenhuis.

  € 0,59
 • Geluks politieagentje Vincent
  Geluks politieagentje Vincent

  Een van onze eigen unieke ontwerpen; het gelukspoppetje politieagentje genaamd Vincent. Inclusief handboeien, hoe stoer is deze hulpverlener!

  Een gelukspoppetje van ongeveer 20 mm en ook verkrijgbaar in de andere hulpverleners,…

  € 0,64
 • Gelukspoppetje brandweermannetje Stijn
  Gelukspoppetje brandweermannetje Stijn

  We kunnen natuuurlijk niet zonder de brandweermannen in onze samenleving. Vandaar dit leuke vrolijke gelukspoppetje brandweermannetje Stijn! Ze blussen niet alleen brandjes maar doen veel meer goed werk.

  Dit gelukspoppetje is een…

  € 0,64
 • Gelukspoppetje verpleegster Diana kaartje vol geluk!
  Gelukspoppetje verpleegster Diana kaartje vol geluk!

  Gelukspoppetje verpleegkundige, verpleegster of zuster kaartje vol geluk. Dit gelukspoppetjes kaartje met afbeelding van verpleegkundige Diana is van 300 grams papier met afmetingen 10.5x7.4 cm

  Een mooi gelukskaartje voor aan een…

  € 0,50
 • Gelukspolitieagentje Kaartje vol Geluk!
  Gelukspolitieagentje Kaartje vol Geluk!

  Gelukspoppetje politieagentje kaartje. De afbeelding van ons gelukspoppetje staat op de voor en achterkant van dit leuke gelukskaartje. Een kaartje van 10.5x7.4 cm van 300 grams papier.

  Op de achterkant van dit gelukskaartje is…

  € 0,50
 • Zuster gelukspoppetjes notitieblokje
  Zuster gelukspoppetjes notitieblokje

  Met de afbeelding van ons verpleegkundigen gelukspoppetje een notitieblokje met 25 vel papier met de tekst: "The world is a better place because you are in it".

  Een lief gelukspoppetjes cadeautje voor de verpleegkundige die je zo…

  € 0,89
 • Gelukspoppetjes notitieblokje hulpverleners
  Gelukspoppetjes notitieblokje hulpverleners

  Wat een stoer notitieblokje met een gelukspoppetje zuster, brandweer en politie. Het notitieblokje is 10x10 cm en heeft 25 vel papier. Het gelukspoppetjes blokje wordt netjes in cellofaan verpakt geleverd.

  € 0,85
 • Je bent goud waard gelukspoppetje kaartje
  Je bent goud waard gelukspoppetje kaartje

  Je bent goud waard, een gelukspoppetjes kaartje met daarop de hulpverleners, leuk om die eens in het zonnetje te zetten, maar ook leuk voor de kanjer die zo van van deze beroepen houd dat hij of zij dat later wil worden.

  Een…

  € 0,50
 • Supernurse gelukspoppetjes sleutelhanger
  Supernurse gelukspoppetjes sleutelhanger

  Supernurse sleutelhanger met het gelukspoppetje zuster/verpleegkundige of met een van de andere gelukspoppetjes uit onze collectie. Leuk voor de dag van de verpleging of de dan van de zorg, maar natuurlijk ook leuk voor de…

  € 2,30
 • Zorgtopper gelukspoppetjes sleutelhanger
  Zorgtopper gelukspoppetjes sleutelhanger

  TOPPER in de zorg, jij verdient een gelukspoppetjes sleutelhanger met jouw beroeps gelukspoppetje.

  Maak je keuze in het keuzemenu voor welke topper je het gelukspoppetje sleutelhanger wil bestellen;

  ∙ gelukspoppetje…

  € 2,00
 • -53%

  Gelukspoppetjes pen hulpverleners
  Gelukspoppetjes pen hulpverleners

  Hulpverleners gelukspoppetjes pen, een fijne blauw schrijvende pen met daarop onze unieke gelukspoppetjes ontwerpen brandweermannetje, verpleegster en polititeagentje.

  Omdat dit unieke ontwerpen gelukspoppetjes zijn hebben we er…

  € 1,59 € 0,75
 • Supernurse gelukspoppetjes pen
  Supernurse gelukspoppetjes pen

  Supernurse gelukspoppetjes pen, leuk om te geven aan de verpleging, bv samen met het zuster gelukspoppetje notitieblokje.

  € 1,59
 • "Topdokter" gelukspoppetjes sleutelhanger
  "Topdokter" gelukspoppetjes sleutelhanger

  Gelukspoppetjes sleutelhanger voor de "topdokter". Naast de "supernurse" gelukspoppetjes sleutelhanger hebben we nu ook een mooi bedankje voor de dokter.

  Uiteraard kunnen we deze gelukskroontjes sleutelhanger ook maken met een…

  € 1,75
 • Mantelzorger bedankt giftset
  Mantelzorger bedankt giftset

  Mantelzorger BEDANKTUw aandacht is van ontschatbare waarde Dit kaartje met gelukspoppetjes sleutelhanger zegt wat over iemand die het krijgt. Een lieve attentie voor iemand die altijd klaar staat om te helpen! We kunnen dit…

  € 2,15
 • Gelukspoppetjes kaartje voor een mantelzorger
  Gelukspoppetjes kaartje voor een mantelzorger

  Gelukspoppetjes kaartje om een mantelzorger te bedanken. Op nationale mantelzorgdag maar ook daarbuiten is natuurlijk elke mantelzorger een HELD en dat mag wel eens worden gezegt. Een beetje extra geluk geef je als je ook het…

  € 0,50
 • Verpleegster gelukspoppetje "bedankt" sleutelhanger
  Verpleegster gelukspoppetje "bedankt" sleutelhanger

  Gelukspoppetjes verpleegster met bedankt eraan. Leuk om te geven als afscheid of om iemand die voor je heeft gezorgd te bedanken.

  Uiteraard kan er ook een andere tekst aan naar keuze tot 7 letters, meer letters kunnen worden bij…

  € 2,00
 • Dag van de verpleging gelukskaartje
  Dag van de verpleging gelukskaartje

  Dag van de verpleging is elk jaar op 12 mei. Omdat we veel vraag krijgen naar een kleinigheidje voor collega's of personeel hebben we er speciaal een gelukskaartje voor laten ontwerpen met de afbeelding van ons gelukspoppetje…

  € 0,50
 • "Superbroeder" gelukspoppetjes sleutelhanger
  "Superbroeder" gelukspoppetjes sleutelhanger

  Naast de gelukspoppetjes sleutelhanger voor een supernurse, hebben we nu ook een "superbroeder" sleutelhanger. Want dat is toch een kroon op je werk als je van iemand deze superbroeder sleutelhanger krijgt!

  € 2,00
 • "ik zorg" gelukspoppetje sleutelhanger met verpleegster
  "ik zorg" gelukspoppetje sleutelhanger met verpleegster

  "Ik zorg" gelukspoppetje sleutelhanger met ons eigen unieke verpleegster gelukspoppetje eraan. Uiteraard kunnen we deze ook maken met een ander houten gelukspoppetje naar keuze, maar deze vonden we wel toepasselijk.

  € 1,95
 • Zorgheld gelukspoppetjes sleutelhanger
  Zorgheld gelukspoppetjes sleutelhanger

  Zorgheld gelukspoppetjes sleutelhanger met een van onze zorghelden. Welke kies jij? Je kunt kiezen uit:

  - brandweermannetje gelukspoppetje

  - politieagent gelukspoppetje

  - verpleegster gelukspoppetje

  Wil je in plaats van…

  € 2,10
 • Gelukspoppetjes pennen op maat gemaakt
  Gelukspoppetjes pennen op maat gemaakt

  Gelukspoppetjes pennen op maat gemaakt naar jou eigen idee met je logo of eigen tekst. Je kunt kiezen tussen de kleuren rood, groen, lichtblauw, donkerblauw, oranje, geel en zwart.

  Mail je gewenste tekst en/of logo naar…

  € 149,95
 • SUPERHELD gelukspoppetjes pen
  SUPERHELD gelukspoppetjes pen

  Onze eigen SUPERHELD gelukspoppetjes pen, een pen voor iedere held. Groot of klein, wie is jou superheld en ga jij verrassen met een echte superhelden pen?
  Deze gelukspen is blauw schrijvend en heeft de afbeeldingen van ons eigen…

  € 1,59
 • "You are my HERO" gelukspoppetjes pen
  "You are my HERO" gelukspoppetjes pen

  "You are my HERO" gelukspoppetjes pen met de afbeeldingen van ons eigen HELD gelukspoppetje.

  Een leuke pen om aan jou superheld te geven.

  € 1,59
 • Ik (hartje) zorg gelukspoppetjes sleutelhanger
  Ik (hartje) zorg gelukspoppetjes sleutelhanger

  Ik hou van de zorg gelukspoppetjes sleutelhanger. Het is een handgemaakte sleutelhanger met tekst, die gemaakt wordt op de dagopvang voor mensen met een beperking. Deze naamsleutelhangers zijn erg leuk voor de zorgverleners die…

  € 1,55
  1 - 24 van 34 resultaten
 • 1
 • 2

Gelukspoppetje bedankje zorgpersoneel 

Wat een helden zijn het, onze hulpverleners. De helden van de zorg, de helden bij de politie en brandweer. Steeds weer rukken ze uit om ieder van ons te helpen. Dat is toch echt alledaags geluk!

Er zijn de afgelopen tijd veel initiatieven ontstaan om waardering te tonen aan het zorgpersoneel. Niet alleen tijdens Covid, maar ook daarna. Verschillende organisaties en particulieren hebben zich ingezet om bedankjes te regelen voor het harde werk dat zij verrichten. Zo zijn er bijvoorbeeld speciale acties opgezet waarbij mensen een bedankje kunnen sturen naar een zorgmedewerker. Denk hierbij aan gelukspoppetjes, gelukskaartjes, bloemen of kleine cadeautjes. Op deze manier wordt er op diverse manieren waardering getoond aan het zorgpersoneel en worden zij in het zonnetje gezet voor hun inzet en toewijding.

Dag van de zorg

Op de Dag van de Zorg wordt waardering en erkenning gegeven aan het belangrijke werk dat zorgpersoneel verricht. Deze dag is een uitgelezen kans om onze dankbaarheid en respect te tonen voor de toewijding en inzet van alle zorgverleners. Het is een moment waarop we stilstaan bij de cruciale rol die zij spelen in het welzijn en de gezondheid van mensen. Bedankjes aan zorgpersoneel zijn dan ook van onschatbare waarde. Een klein gebaar, zoals een gelukspoppetje, kan al veel betekenen en een glimlach op het gezicht van een zorgverlener toveren. Op deze speciale dag willen we hen bedanken voor hun onvermoeibare inzet en hen laten weten dat hun werk enorm gewaardeerd wordt. 

Wat is leuk om te geven als bedankje aan zorgpersoneel

Een leuk bedankje om te geven aan zorgpersoneel is een gelukspoppetje. Dit kleine cadeautje kan symbool staan voor de waardering en het geluk dat zij brengen in het leven van anderen. Het gelukspoppetje kan naar het huisadres van het zorgpersoneel worden verzonden, als een verrassing die hun dag opfleurt. Het feit dat het gelukspoppetje is gemaakt op de dagopvang voor mensen met een beperking voegt nog een extra betekenisvol element toe aan het bedankje. Hiermee wordt niet alleen de dankbaarheid jegens het zorgpersoneel uitgedrukt, maar wordt ook aandacht besteed aan maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Door te zoeken op de zoekwoorden "bedankje zorgpersoneel" kun je inspiratie opdoen voor andere originele bedankjes die passen bij dit thema.

Deze gelukspoppetjes zijn speciaal door en voor ons gemaakt. We stellen ze even aan je voor:

 • Zorg gelukspoppetje verpleegkundige Diana
 • Politie gelukspoppetje Vincent
 • Brandweer gelukspoppetje Stijn

Deze gelukspoppetjes zijn ontworpen omdat we vinden dat zeker de hulpverleners wat extra geluk verdienen. Daarom zijn er ook gelukskaartjes, gelukspennen en geluksnotitieblokjes van gemaakt.

In de Corona pandemie is het nog duidelijker geworden hoe hard we iedereen nodig hebben, de verpleegkundigen en broeders aan de bedden in het ziekenhuis, de doktoren en administratief personeel in de zorg, allemaal dragen ze hun steentje bij.

Ook de politiemensen en de brandweer mannen en vrouwen doen hun best om iedereen te helpen ondanks dat dat soms niet meevalt tijdens rellen ed. Deze hulpverleners verdienen af en toe een beetje geluk en dat kan uiteraard heel goed met een leuk gelukskaartje, een gelukspoppetje of naamsleutelhanger.

 

© 2015 - 2024 Gelukspoppetjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel