Sorteer op

Artasja Lucky Productions heeft houten gelukspoppetjes van duurzaam vurenhout en lotushout. Elk gelukspoppetje wordt met zorg voor je gemaakt. Daarnaast hebben we houten letterkralen en houten cijferkralen die gemaakt zijn van duurzaam theaceae hout. We vinden het belangrijk om een bijdrage te leveren aan de natuur.

En dat niet alleen, deze geluksproducten worden in fabrieken gemaakt waarbij niet wordt gewerkt door kinderhandjes. De fabrieken hebben een BSCI certificaat zodat er veilige werkomstandigheden zijn en er geen sprake is van dwang- en/of kinderarbeid. 

Het hout waarvan de producten van Artasja Lucky Productions gemaakt zijn hebben het FSC certificaat. Dat betekent dat voor elke boom die gekapt wordt er een nieuwe wordt geplant. De verf en lak voor deze duurzame gelukspoppetjes is op waterbasis, dus worden er minder chemicaliën gebruikt. Door dit alles zijn deze producten een stuk milieuvriendelijker.

Denk je graag mee aan het milieu en hoe we zo voorzichtig mogelijk om kunnen gaan met onze aarde? Bestel dan met een gerust hart een duurzame gelukspoppetje van Artasja Lucky productions!

Wij zijn er trots op dat we deze mooie unieke houten gelukspoppetjes in onze collectie hebben. Welk gelukspoppetje mis je nog in onze collectie?

 

© 2015 - 2023 gelukspoppetjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel