per pagina
Sorteer op
 • Boze oog gelukspoppetje
  Boze oog gelukspoppetje

  Wat is het boze oog?Het boze oog, in het Engels "evil eye" kan leiden tot tegenspoed, pech en ongeluk. Het is een geloof dat er negatieve energie kan worden overgebracht door iemand een boze "blik" te geven.

  Om je te beschermen…

  € 0,59
 • Duurzaam geluksuiltje
  Duurzaam geluksuiltje

  DUURZAAM GELUKSUILTJEWat een vrolijke geluksuiltjes. Deze gelukshangertjes zijn ontworpen voor Artasja Lucky Pruductions en zijn er in verschillende kleuren. De geluksuiltjes zijn ongeveer 23 x 23 mm.

  Betekenis van de…

  € 0,59
 • Zonnebloem gelukspoppetje
  Zonnebloem gelukspoppetje

  ZONNEBLOEM GELUKSPOPPETJEWat een vrolijke zonnebloem. Een eigen ontwerp van Artasja Lucky Productions. Deze zonnebloemen zijn ongeveer 2 x 2 centimeter en gemaakt van FSC hout. De verf en lak zijn zoveel mogelijk op waterbasis om…

  € 0,56
 • Tennisbal gelukshangertje
  Tennisbal gelukshangertje

  TENNISBAL GELUKSHANGERTJEDat is lekker sportief, een gelukstennisballetje. Een leuk kleinigheidje om uit te delen op een toernooi, maar ook een leuke gezonde traktatie op school of de sportclub!

  Sport gelukspoppetjesHoe leuk is…

  € 0,48
 • Houten gelukspoppetje naturel
  Houten gelukspoppetje naturel

  Houten gelukspoppetjesGemaakt van FSC hout en met alleen maar ons eigen kenmerk "de handjes" op het gelukspoppetje. Deze houten gelukspoppetjes kun je evt dus nog zelf met een watervaste stift verder een tekening geven, bv een…

  € 0,69
 • Gelukspoppetje met vlechtje
  Gelukspoppetje met vlechtje

  Gelukspoppetje met vlechtjeSchattig gelukspoppetje met een vlechtje. Dit vrolijke gelukspoppetje komt je een beetje geluk brengen met een groot hart! Een teken van liefde, jij bent goed, ik wens je veel geluk, jij doet ertoe.…

  € 0,79
 • Gouden geluksengeltje
  Gouden geluksengeltje

  GOUDEN GELUKSENGELTJEJij bent goud waardDaarom is dit gouden geluksengeltje superleuk om aan iemand te geven die een hart van goud heeft. Deze gouden geluksengeltjes zijn ongeveer 25x11 mm groot, dus leuk om aan een kaart te…

  € 0,79
 • Notenkraker gelukspoppetje
  Notenkraker gelukspoppetje

  Notenkraker gelukspoppetjeDit notenkraker gelukspoppetje is een eigen ontwerp van Artasja Lucky Productions en is ongeveer 30x11 mm.

  Kerst gelukWil je wat geluk delen, dan is dit houten gelukspoppetje een heel leuk kleinigheidje…

  € 0,59
 • Gelukspoppetje dokter
  Gelukspoppetje dokter

  GeluksdoktertjeDeze dokter komt graag een beetje geluk brengen, leuk om te geven aan je dokter die je zo goed mogelijk heeft geholpen. Een kleine blijk van waardering voor het zorgpersoneel dat altijd voor iedereen klaar…

  € 0,79
 • Geluksbusje
  Geluksbusje

  Een busje vol geluk!Een geluksbusje, of campertje waarmee je vol geluk de wereld in kunt, Dit geluksbusje is ongeveer 33x15 mm.

  Deze gelukhanger is een ontwerp van Artasja Lucky Productions en wordt gemaakt van FSC hout.…

  € 0,89
 • Moslima poppetje Aysa
  Moslima poppetje Aysa

  Aysa ons Moslima poppetjeDit poppetje Moslima Aysa noemen we geen gelukspoppetje zoals we ze in de Westerse cultuur kennen. In de Islamitische cultuur krijg je geluk van Allah. De naam Aysa staat voor levendig of levenslustig en…

  € 0,79
 • SUPERNURSE sleutelhanger van FSC hout
  SUPERNURSE sleutelhanger van FSC hout

  Van duurzaam hout gemaakte gelukspoppetjes sleutelhanger met het gelukspoppetje verpleegkundige en tekst SUPERNURSE. Een prachtige attentie voor je collega's, maar ook als je zo goed bent geholpen in het ziekenhuis om aan je arts…

  € 3,25
 • Houten cijferkralen van FSC hout
  Houten cijferkralen van FSC hout

  Houten cijferkralen van 6x6 mm, gemaakt van FSC gecertificeerd theaceae hout, zodat er zo min mogelijk belasting is voor het milieu. De cijfers zijn in het hout gelaserd en hebben daardoor mooie strakke en scherpe cijfers.

  Deze…

  € 0,25
 • Vierkante houten letterkralen van FSC hout
  Vierkante houten letterkralen van FSC hout

  Houten letterkralen gemaakt van FSC hout. Deze houten letterkralen zijn ongeveer 6x6 mm en hebben een rijggat van 1 mm. Deze houten letterkralen worden speciaal gemaakt voor Artasja Lucky Productions®, een bedrijf dat duurzaam…

  € 0,25
 • Geluks puzzelstukje
  Geluks puzzelstukje

  Geluks puzzelstukje met regenboogkleuren. Deze gelukspuzzeltjes zijn ongeveer 26x20 mm. Superleuk om aan je vrienden en vriendinnen te geven.

  Het puzzelstukje is inmiddels het internationale symbool geworden voor AUTISME. Het…

  € 0,54
 • Geluksregenboogje
  Geluksregenboogje

  Gelukspoppetje regenboogEen geluksregenboogje van ongeveer 22x15 mm, aan de voorkant en achterkant hetzelfde geschilderd.

  Betekenissen van de regenboogHet regenboog gelukspoppetje staat symbool voor verschillende zaken. De…

  € 0,49
 • Geluks camera
  Geluks camera

  Geluks camera. Daarmee schiet je misschien niet het perfecte plaatje, maar wel een hoop geluk de wereld in!
  Dit houten gelukspoppetje is een eigen ontwerp van onze vormgeefster en is 27x17 mm.Leuk als kleinigheidje bij een…

  € 0,75
 • Geluks spekje
  Geluks spekje

  Geluksspekje, een lief eigen ontwerp van een van onze houten gelukspoppetjes. Heb jij een spektaculaire juf, meester of een leuke dag gehad. Of wil je trakteren en mag je traktatie geen snoep zijn, geef dan dit leuke…

  € 0,49
 • Gelukspoppetje koning Woody
  Gelukspoppetje koning Woody

  Gelukspoppetje koning, een van onze unieke gelukspoppetjes.

  Deze houten gelukspoppetjes zijn speciaal voor ons gemaakt en zijn ongeveer 25x10 mm.

  Bij deze gelukspoppetjes hebben we uiteraard ook een leuke konigin, een…

  € 0,75
 • Henk Hero gelukspoppetje
  Henk Hero gelukspoppetje

  Superheld gelukspoppetjeHenk Hero, voor alle helden die je kent, deze gelukspoppetjes zijn ongeveer 27x25 mm. Dit superhelden gelukspoppetje is vernoemd naar mijn vader, mijn maatje, mijn held. Uiteraard is dit gelukspoppetje voor…

  € 0,45
 • Vredesduif gelukspoppetje peace
  Vredesduif gelukspoppetje peace

  Vredesduif gelukspoppetje, een uniek gelukspoppetje van ongeveer 24 mm doorsnee.

  De betekenis van dit gelukspoppetje is dat je iedereen vrede wenst,

  vrede in je hart

  vrede op je werk

  vrede op straat

  vrede voor de wereld, maar…

  € 0,49
 • Geluksengeltje met kaarsjes
  Geluksengeltje met kaarsjes

  Geluksengeltje met kaarsjes, een eigen ontwerp gelukspoppetje van ongeveer 25 mm doorsnee. Op een kant van het gelukshangertje staat een geluksengeltje en op de andere kant van het gelukshangertje staan 3 kaarsjes afgebeeld.

  € 0,49
 • Gelukskatje
  Gelukskatje

  Het gelukskatje of gelukspoesje, maar net hoe je het graag ziet. Dit schattige gelukspoppetje is een eigen ontwerp van onze vormgeefster en heeft de afmetingen 25x25 mm.

  De voor en achterkant hebben een andere afbeelding en is…

  € 0,53
 • Bruidspaar gelukspoppetjes
  Bruidspaar gelukspoppetjes

  Bruidspaar gelukspoppetje naar het eigen ontwerp van onze vormgeefster. Een nieuw en uniek gelukspoppetjes bruidspaartje, leuk voor je trouwkaarten, bedankjes of om iemand te sturen die gaat trouwen. Uiteraard kun je ook alle…

  € 1,49
  1 - 24 van 67 resultaten
 • 1
 • 2
 • 3

Duurzame gelukspoppetjes

FSC hout

Als we nieuwe gelukspoppetjes laten maken, dan gaan we tegenwoordig voor duurzaam. Daarom vinden we het belangrijk om uit te leggen hoe dat dan zit. 

We laten de gelukspoppetjes maken van FSC gecertificeerd hout. Dat betekend dat het hout afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen en dat voor elke boom die gekapt wordt voor onze gelukspoppetjes er een nieuwe wordt geplant, zodat er zo veel mogelijk rekening wordt gehouden met het milieu en om het milieu in stand te houden. 

Artasja Lucky Productions heeft houten gelukspoppetjes van duurzaam vurenhout en lotushout. Elk gelukspoppetje wordt met zorg voor je gemaakt. Daarnaast hebben we houten letterkralen en houten cijferkralen die gemaakt zijn van duurzaam theaceae hout. 

De verf en lak voor deze duurzame gelukspoppetjes is op waterbasis, dus worden er minder chemicaliën gebruikt. Door dit alles zijn deze producten een stuk milieuvriendelijker geworden.

BSCI gecertificeerde fabrieken

We gaan niet alleen voor FSC hout, maar onze geluksproducten worden in fabrieken gemaakt waarbij niet wordt gewerkt door kinderhandjes. De fabrieken hebben een BSCI certificaat zodat er veilige werkomstandigheden zijn en er geen sprake is van dwang- en/of kinderarbeid. We vinden het belangrijk om zo een bijdrage te leveren aan mens en natuur.

De gelukspoppetjes worden zo compact mogelijk verpakt. Dit doen we door gebruik te maken van grootverpakkingen. Vroeger werden de gelukspoppetjes in doosjes naar ons verzonden, en daar zat dan veel "loze" lucht bij en nam veel meer plaats in bij het vervoer. Doordat we zo effieciënt mogelijk laten transporteren, is er minder CO2 uitstoot en daar gaan we natuurlijk voor!

MVO

Zijn de gelukspoppetjes eenmaal in Nederland, dan gaan ze door naar de dagopvang voor mensen met een beperking. Daar worden ze verder verwerkt. En niet zomaar; daar worden ze met liefde verder verwerkt. Op de dagopvang gaat elk gelukspoppetje door iemands handen heen, want alles wordt daar afgeteld en verder verpakt voor verwerking. Omdat dat heel dichtbij is kunnen we vaak lopend of op de fiets de opdrachten ophalen, soms meerdere keren per dag! De auto wordt alleen gebruikt bij mega opdrachten of om grote vollumes op te halen!

Tijdens deze productielijn houden we ook rekening met het recycelen van verpakkingsmateriaal. Vaak vind je op onze verzenddoosjes dan ook een papieren sticker om aan te geven dat het om een hergebruikt doosje of opvulmateriaal gaat. Beter voor het milieu en je portemonee!

Met onze focus op duurzaamheid en milieubewustzijn willen we graag bijdragen aan een betere wereld voor onze toekomstige generaties. En zo draag jij bij jou keuze voor onze fairtrade gelukspoppetjes mee aan het geluk voor anderen, maar ook voor een betere wereld voor iedereen!

Hoe worden onze gelukspoppetjes gemaakt?

Onze gelukspoppetjes worden met zorg en vakmanschap gemaakt door mensen die deze een voor een met de hand maken, echt handwerk, ieder gelukspoppetje weer! Ze worden met liefde en aandacht voor het product gemaakt, waardoor elk gelukspoppetje een uniek exemplaar is. Het is geluk voor iedereen en daar zijn we trots op!

Denk je graag mee aan het milieu en hoe we zo voorzichtig mogelijk om kunnen gaan met onze aarde? Bestel dan met een gerust hart een duurzame gelukspoppetje van Artasja Lucky productions!

Wij zijn er trots op dat we deze mooie unieke houten gelukspoppetjes in onze collectie hebben. Welk gelukspoppetje mis je nog in onze collectie?

 

© 2015 - 2024 Gelukspoppetjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel