Sorteer op
 • Bedankt juf gelukskaartje
  Bedankt juf gelukskaartje

  BEDANKT JUF GELUKSKAARTJEWil je je juf bedanken, bijvoorbeeld op het einde van het schooljaar? Dan is dit wel een heel schattig kaartje om te geven. Nog leuke maak je het juf bedankje als je er een geluks sleutelhanger met naam…

  € 0,50
 • Gelukskaartje voor de juf of meester
  Gelukskaartje voor de juf of meester

  Lief gelukspoppetjes kaartje voor je leerkracht. We verwachten in september deze gelukspoppetjes ook binnen zodat je die er nog bij kunt geven.

  Dus wil je een lief bedankje of berichtje naar je juf of meester geven of sturen, dan…

  € 0,50
 • Gelukspoppetjes kaartje voor jou TOPJUF
  Gelukspoppetjes kaartje voor jou TOPJUF

  Om je juf eens met geluk te verrassen, een leuk gelukspoppetjes kaartje van ongeveer 7.4 x 10 cm.

  Uiteraard hebben we er ook de houten gelukspoppetjes die je erbij kunt bestellen, maar nu ook een unieke gelukspoppetjes pen voor…

  € 0,50
 • Topjuf sleutelhanger met geluksspekje
  Topjuf sleutelhanger met geluksspekje

  Gelukspoppetjes sleutelhanger met TOPJUF eraan. Deze variant is met het leuke geluksspekje om te bedanken voor de SPEKtaculaire tijd.

  Deze naamsleutelhangers worden gemaakt op de dagopvang voor mensen met een beperking en het…

  € 1,80
 • Naam of TOPJUF sleutelhanger van handgemaakte gelukspoppetjes
  Naam of TOPJUF sleutelhanger van handgemaakte gelukspoppetjes

  NAAM OF TOPJUF SLEUTELHANGER VAN HANDGEMAAKTE GELUKSPOPPETJESDeze "topjuf" of "topmeester" sleutelhanger kunnen we voor u maken met een naam of een woord. Er kunnen 7 letters aan deze naamsleutelhanger, wilt u er meer, dan kunt u…

  € 1,55
 • ABC gelukspoppetjes sleutelhanger voor de juf
  ABC gelukspoppetjes sleutelhanger voor de juf

  Gelukspoppetje sleutelhanger voor de juf, met TOPJUF aan de gelukspoppetjes sleutelhanger. Leuk als bedankje voor de juf, dat kan zijn voor extra hulp in moeilijke tijden, maar ook een leuk bedankje op het einde van het schooljaar…

  € 2,00
 • Gelukskikkertje sleutelhanger met "juf" of "meester"
  Gelukskikkertje sleutelhanger met "juf" of "meester"

  Gelukskikkertje sleutelhanger voor de juf of meester. Van het gelukspoppetje kikkertje (assortie) kunnen we natuurlijk ook een naam sleutelhanger maken met de naam van de juf, meester of van iemand anders maken (max 7 letters).…

  € 1,55
 • Topjuf gelukspoppetjes pen
  Topjuf gelukspoppetjes pen

  Gelukspoppetjes pen voor je topjuf! Een fijne blauw schrijvende pen met daarop de afbeeldingen van het gelukspoppetje met het hartje op de buik en het gelukschocolade Pralibar gelukspoppetje.

  Uiteraard hebben we hier ook een leuk…

  € 1,59
 • Topjuf sleutelhanger met chocolade gelukshanger Pralibar
  Topjuf sleutelhanger met chocolade gelukshanger Pralibar

  Onze gelukshanger Pralibar, een chocoladereep met een hap eruit. Deze gelukspoppetjes sleutelhanger is voorzien van TOPJUF net als we daar ook een leuke gelukspoppetjes pen bij hebben en een uniek gelukspoppetjes kaartje. Deze…

  € 1,55
 • Topjuf of meester met houten gelukspoppetje sleutelhanger
  Topjuf of meester met houten gelukspoppetje sleutelhanger

  Het houten gelukspoppetje voor de juf of meester. Deze zijn natuurlijk ook met naam van de juf of meester te bestellen. Leuk als bedankje op het einde van het jaar, maar ook leuk, lekker onverwacht zomaar ergens in het…

  € 1,55
 • Topjuf sleutelhanger met gelukspoppetje met het hartje op de buik
  Topjuf sleutelhanger met gelukspoppetje met het hartje op de buik

  Topjuf sleutelhanger die natuurlijk heel leuk past bij een van de gelukspoppetjes pennen waar "TOPJUF" op staat en oa dit gelukspoppetje. De pennen en kaartjes zijn er apart bij te bestellen.

  € 1,55
 • Topjuf sleutelhanger met gelukspoppetjes kaartje giftset
  Topjuf sleutelhanger met gelukspoppetjes kaartje giftset

  Topjuf gelukspoppetjes kaartje met een chocolade gelukspoppetjes sleutelhanger "TOPJUF". Deze set is natuurlijk uit te breiden met een gelukspoppetjes pen en een notitieblokje!

  € 2,00
 • Topjuf giftset
  Topjuf giftset

  Een cadeautje voor jou topjuf. Een gelukspoppetjes pen in oranje of rood naar keuze, samen met een notitieblokje "topjuf", een gelukspoppetjes kaartje en een gelukspoppetjes sleutelhanger naar keuze met de naam van je juf of met…

  € 4,89
 • Juffen cadeautje dubbele sleutelhanger met musketonhaak
  Juffen cadeautje dubbele sleutelhanger met musketonhaak

  Gelukspoppetjes sleutelhanger met de naam van de juf aan een kralen geluksengeltje en een klavertje vier. Omdat we er een musketonhaak aan hebben gemaakt is dit een leuk gebruiksartikel voor de juf! Aan de klavertjes maken we het…

  € 3,95
 • Bedankt gelukspoppetje sleutelhanger juf of meester met gelukskaartje
  Bedankt gelukspoppetje sleutelhanger juf of meester met gelukskaartje

  Gelukspoppetjes juf of meester met BEDANKT en een gelukskaartje met de afbeelding van het gelukspoppetje docent. We hebben deze gelukspoppetjes sleutelhanger natuurlijk ook met juf of meester eraan. Op het gelukspoppetjes kaartje…

  € 2,50
 • TopJuf gelukspoppetjes sleutelhanger met gelukskaartje
  TopJuf gelukspoppetjes sleutelhanger met gelukskaartje

  Gelukspoppetje sleutelhanger docent met TOPJUF eraan (dus niet alleen JUF zoals op de foto). Samen met een gelukskaartje leuk om aan de juf te geven! Het gelukskaartje is ongeveer 10.5x7.4 cm en heeft aan de achterkant genoeg…

  € 2,50
 • Juf bedankje notitieblokje
  Juf bedankje notitieblokje

  Bedankje voor de jufWil je je juf een leuk bedankje geven, dan is deze topjuf set helemaal leuk om te geven!

  Wat kun je geven aan de jufDit schattige juf bedankje of juf cadeautje, bestaat uit een notitieblokje voor jou TOPJUF.…

  € 0,89
 • Docent geluks notitieblokje
  Docent geluks notitieblokje

  Ook voor de leerkrachten hebben we een leuk notitieblokje met de afbeelding van onze geluksdocent erop afgebeeld. Bedank je leerkracht eens met een kleinigheidje, het zal zeker op prijs worden gesteld. Ook leuk om uit te delen aan…

  € 0,89

Juf bedankje

Bedankjes voor de juf

Wil je de juf van de kinderen bedanken voor alle inzet die ze het hele jaar heeft en de liefde die ze in haar werk steekt? 
Dan is het geven van een gelukskaartje met een gelukspoppetje en een mooie tekening van je kindje een mooie manier om je waardering te laten zien. Omdat we verschillende gelukspoppetjes in de collectie hebben, kun je kiezen voor bijvoorbeeld het docent gelukspoppetje, maar ook een gelukspoppetje dat de hobby van de juf uitbeeld is natuurlijk heel erg persoonlijk. De juf ziet dan ook dat je de moeite hebt genomen om een persoonlijk bedankje hebt uitgekozen, bijvoorbeeld als ze erg van koken houd, ze een leuk gelukskokje krijgt.
Het is ook leuk om een gelukspoppetje sleutelhanger te (laten) maken met de naam van de juf eraan. Een leuke attentie die ze aan haar sleutelbos of tas kan hangen.

Maar of je nu kiest voor een leuk gelukspoppetjes bedankje, of zelf iets maakt, de juf zal zeker blij zijn om te zien dat al haar werk en inspanning gewaardeerd wordt! Zo ziet ze de dankbaarheid voor alles wat de juf voor je kindje en haar of zijn klasgenoten doet. Bedankt lieve juf!

Originele juf bedankjes

Ben je op zoek naar een origineel juf bedankje? Een persoonlijk gelukskaartje is altijd een mooi genaar om je waardering te tonen. Maar wil je het net een beetje specialer maken, dan zijn onze gelukspoppetjes een hele leuke betaalbare toevoeging.

Je kunt een gelukspoppetje aan een cadeautje vast maken, of een sleutelhanger met de naam van de juf en een gelukspopje eraan, maar eigenlijk is het al attentie genoeg en het is weer eens wat anders dan chocolade, een roos of een stukje zeep.
Op het gelukskaartje laat je je kindje een boodschap voor de juf schrijven en wat dacht je ervan als je iets meer uit wil geven, om er een echte topjuf gelukspen bij te geven en eventueel  nog een topjuf notitieblokje. Altijd makkelijk zo'n klein blokje!

Met deze originele juf bedankjes laat je zien hoeveel je de juf van je kindjes waardeert en dat zal zeker op prijs worden gesteld!

Persoonlijke juf bedankjes

Wil je je juf bedanken voor haar harde werk wat ze doet en het begeleiden van je kindje? Met een persoonlijk bedankje laat je zien hoe fijn je dat vind. 
Een zelfgemaakt gelukskaartje met een persoonlijke tekst of tekening van je kind is altijd een mooi gebaar. Of een mooie roos of plantje voor in de klas met een gelukskaartje en gelukspoppetje eraan, ziet er niet alleen leuk uit, maar is ook echt een opsteker voor de juf. Het geeft een beetje extra geluk en een positief gevoel!

Wil je echt uitpakken, geef dan een mooie naamsleutelhanger als een gepersonaliseerd cadeautje voor de juf. We laten deze sleutelhangers met naam dan maken op de dagopvang voor mensen met een beperking die daar ook weer heel blij van worden. Zo laat je zien dat je echt aan haar hebt gedacht bij het uitzoeken van het juf bedankje. En we hebben zoveel gelukspoppetjes dat er altijd wel een leuk gelukspoppetje voor jou juf tussen zit. Neem maar eens een kijkje in ons grote gelukspoppetjes assortiment!

Juf bedankjes voor speciale gelegenheden

Voor speciale gelegenheden zoals de verjaardag van de juf, Juffendag, de laatste schooldag, de Dag van de leraar, een kerstattentie voor de juf of het einde van het schooljaar, het is altijd leuk om de juf te bedanken en te verrassen met een klein bedankje voor de juf.

We hebben een groot assortiment aan juf bedankjes, van gelukspoppetjes tot complimentenkaartjes voor de juf en van gelukspennen tot geluks notitieblokjes om de juf te laten weten hoe blij je met haar bent.

Een klein gebaar kan al veel betekenen voor een juf die zich dag in dag uit inzet voor haar leerlingen. Je kunt met een lief gelukspoppetje al laten weten dat ze speciaal is voor jou en je kindje. Een compliment voor de juf met een gelukspoppetje als blijk van waardering doet vaak wonderen. Met een bedankt juf cadeautje laat je zien dat je het werk en haar inzet heel erg waardeert.

Maar of het nu gaat om een persoonlijk bedankje voor de juf op haar verjaardag of een kleingheidje voor Juffendag, wij hebben voor elke gelegenheid een leuk juf bedankje. Dus neem snel een kijkje in ons gelukspoppetjes assortiment en verras jou juf met een lief gelukspoppetjes gebaar om te laten zien wat ze voor jullie betekent!

Juf bedankje met een boodschap

Iedereen weet dat het heel belangrijk is om waardering te tonen voor de juf van je kind. Dit kun je op verschillende manieren doen, bijvoorbeeld door een persoonlijke boodschap die je op een gelukskaartje kunt schrijven en haar te bedanken voor alles wat ze je kindje bijbrengt. Je kunt ook een klein cadeautje geven, dan is het leuk om er een gelukspoppetje aan te hangen, een beetje geluk is altijd leuk om te krijgen!
Het is altijd leuk om te horen dat jij het verschil maakt in het leven van de kinderen in de klas. Laat haar weten en zeg, Bedankt juf, voor alles wat je doet!

Budget vriendelijk juf bedankje

Ben je op zoek naar een leuk, origineel en betaalbaar cadeautje voor de juf? Bij ons vind je precies wat je zoekt.
We snappen dat het niet altijd gemakkelijk is om een passende geschenkje te vinden dat ook nog binnen je budget past. Daarom hebben we een uitgebreid assortiment en heb je al vanaf 25 cent leuke bedankjes voor de juf. Bovendien zijn er behalve goedkope gelukspoppetjes ook betaalbare kleine cadeautjes, zoals een gelukspen, een gelukspoppetjes sleutelhanger of een notitieblokje die perfect zijn als bedankje voor juffen. Een heel populair en betaalbaar cadeautje is het juf gelukspoppetje. Dit schattige gelukspoppetje zal een glimlach op het gezicht van de juf toveren en zal haar eraan herinneren aan de speciale band die ze met haar leerlingen heeft. 

Dus wil je een origineel en budgetvriendelijk bedankje voor de juf, kies dan voor een gelukspoppetje juf!

Toegevoegde waarde aan een bedankje voor de juf

Bij de dagopvang voor mensen met een beperking worden de bedankjes voor de juf gemaakt. Als je deze bedankjes voor de juf bij ons besteld, dien je ook een maatschappelijk belang. Deze speciale mensen maken met liefde de gelukspoppetjes cadeautjes voor de juf. Doordat we mogen samenwerken met deze speciale mensen staan we ook voor MVO, maarschappelijk verantwoord ondernemen. Wij vinden dat een heel belangrijk deel van het ondernemerschap. 
Als je bij ons gelukspoppetjes voor de juf als klein bedankje besteld, weet dan dat je er behalve de juf nog meer mensen heel blij mee maakt!

Waar wacht je nog op? Bestel nu je juffen cadeautjes snel online in onze webshop!

© 2015 - 2024 Gelukspoppetjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel