Sorteer op
 • Geluksvogeltje
  Geluksvogeltje

  Wat een geluksvogel als je een van deze geluksvogeltjes krijgt! Deze geluksvogeltjes worden asoortie kleur geleverd en zijn ongeveer 20x15 mm, prijs per stuk. Altijd leuk om een geluksvogeltje aan een cadeautje te maken, aan een…

  € 0,39
 • Geluksvogeltje sleutelhanger "zet door"
  Geluksvogeltje sleutelhanger "zet door"

  Voor een coach mochten we heel veel geluksvogeltjes sleutelhangers maken met "zet door". Omdat we dit zo'n leuk idee vinden om iemand te motiveren/stimuleren besloten we om deze ook op de site te zetten. Een leuk aardigheidje om…

  € 1,55
 • Geluksvogel sleutelhanger
  Geluksvogel sleutelhanger

  Ben jij die geluksvogel, of ken je een geluksvogel, dan is dit een leuk cadeautje. Een gelukspoppetje sleutelhanger met een geluksvogeltje eraan en de tekst "Geluksvogel".

  De kleuren van de gelukspoppetjes worden gemixt geleverd.

  € 1,90
 • Geluksuiltje
  Geluksuiltje

  Deze wijze uiltjes zijn er in 5 verschillende kleuren. We vonden deze uiltjes zo gaaf dat we er ook schriftjes van hebben laten maken. Superleuk cadeautje om samen te geven!

  Deze geluksuiltjes zijn plat 25x26 mm, prijs per stuk…

  € 0,56
 • Baby geluksuiltje
  Baby geluksuiltje

  Schattige geluksuiltjes in baby roze en baby blauw. Deze geluksuiltjes zijn ongeveer 25x26 mm en erg leuk aan een geboortekaartje, een kaart voor kersverse ouders om om iemand het blijde nieuws te gaan vertellen met een…

  € 0,56
 • Geluksuiltje
  Geluksuiltje

  Geluksuil

  € 0,75
 • Vredesduif gelukspoppetje peace
  Vredesduif gelukspoppetje peace

  Vredesduif gelukspoppetje, een uniek gelukspoppetje van ongeveer 24 mm doorsnee.

  De betekenis van dit gelukspoppetje is dat je iedereen vrede wenst,

  vrede in je hart

  vrede op je werk

  vrede op straat

  vrede voor de wereld, maar…

  € 0,49
 • Handgemaakt gelukspoppetje kakatoe
  Handgemaakt gelukspoppetje kakatoe

  Handgemaakt gelukspoppetje kakatoe. Deze gelukspoppetjes zijn er maar beperkt op voorraad, deze worden gemaakt op de dagopvang voor mensen met een beperking en hebben een knoopje bovenop, zodat ze niet van het touwtje af kunnen.…

  € 0,59
 • Geluksbadeendje
  Geluksbadeendje

  Het gelukspopptje badeendje. Deze vrolijke badeend is ongeveer 27x26 mm en heeft aan de voorkant een rood strikje. Je bent me er EENDJE gelukspoppetje is een eigen ontwerp van ons en is altijd leuk om te krijgen, dus nog leuker om…

  € 0,49
 • Gelukspinguin Linus
  Gelukspinguin Linus

  We hebben een unieke pinguin in ons midden, de Linus gelukspinguin. Een door ons ontworpen gelukspoppetje in de vorm van een pinguin met "echte" vleugeltjes en een schattig hartje. Uniek geluk van ongeveer 22 mm groot.
  Er zijn ook…

  € 0,59
 • Geluksooievaar
  Geluksooievaar

  Gelukpoppetje ooievaar, wat een lieverd! Deze geluksooievaar is ongeveer 3 cm groot en leuk om aan een kraamcadeautje te hangen, maar ook leuk als geboorteaankondiging of geboortekaartje!

  € 0,59
 • Geluksooievaar blauw
  Geluksooievaar blauw

  Blauwe geluksooievaar, een leuk gelukspoppetje voor aan een geboortekaartje, een gender reveal party, een kraamfeest of als geboorteaankondiging. Dit gelukspoppetje ooievaar is ongeveer 3 cm groot.

  € 0,55
 • Roze geluksooievaar
  Roze geluksooievaar

  Roze geluksooievaar van ongeveer 3 cm. Een leuk houten gelukspoppetje om aan een geboortekaartje te maken, te gebruiken op een gender reveal party of als bedankje op een kraamfeest.

  € 0,55
 • Gelukskuikentje
  Gelukskuikentje

  Gelukspoppetje kuikentje van ongeveer 25 mm. Leuke gelukskuikentjes om te trakteren of aan een pakje te hangen.

  Indien de voorraad aangeeft dat het op is, komen deze eind mei, begin juni weer binnen.

  € 0,69
 • Geluksdiertje pauw
  Geluksdiertje pauw

  Gelukspoppetje in de vorm van een pauw, leuk om iemand te laten weten dat je enorm trots op hem of haar bent. Deze gelukspauw is ongeveer 29x25 mm en er zijn ook leuke gelukskaartjes waar deze gelukspoppetjes op staan.

  € 0,49
 • Gekleurde geluksuiltjes
  Gekleurde geluksuiltjes

  Schattige gekleurde geluksuiltjes. De touwtjes van deze gelukspoppetjes kunnen anders zijn dan op de foto. Een wijze uil is leuk om te geven aan examenkandidaten of gewoon aan een dierenliefhebber!

  € 0,39
 • Geluks vredesduif
  Geluks vredesduif

  Prachtige witte vredesduif gelukshanger. Mooi voor aan een trouw cadeautje of trouw bedankje, Deze vredesduiven zijn ongeveer 40x25 mm. We adviseren u deze geluksvogels met pakketpost te laten verzenden, anders kunnen we geen…

  € 0,55

Op zoek naar geluksvogel gelukspoppetjes

Geschiedenis van geluksvogeltjes

Al heel vroeger werden er gelukspoppetjes en talismannen gebruikt om geluk en voorspoed te brengen aan iedereen die er eentje had. We weten niet precies wanneer er andere vormen dan de gewone gelukspoppetjes bij kwamen, zoals de geluksvogels.

De geluksvogels worden beschouwd als brengers van goede energie en positiviteit en kunnen zo bijdragen aan een beetje extra geluksgevoel. Ze worden allemaal met liefde en zorg gemaakt.

De geluksvogeltjes worden van verschillende materialen gemaakt, maar de meeste worden van hout gemaakt. In onze webshop hebben we inmiddels alle houten gelukspoppetjes van ons eigen merk laten maken van FSC hout, omdat we denken dat het duurzamer en milieuvriendelijker is en beter voor de natuur. We laten ze schilderen met verf en lak op waterbasis, zodat je met deze leuke weggevertjes zo milieuvriendelijk bezig bent!

Verschillende soorten geluksvogeltjes

Ben je op zoek naar geluksvogels, kom je ook een heleboel andere geluksbrengers tegen die rond kunnen vliegen. Zo kennen we onder andere de geluksduif, het gelukskuikentje, de geluksflamingo of de ooievaar.

De geluksduif staat symbool voor vrede, liefde en harmonie. Daarom wordt de duif vaak gezien als teken voor hoop en vertrouwen. De geluksduiven zie je dan ook vaak bij speciale gelegenheden als een bruiloft of jubilea om het geluk te versterken.

Maar of het nu gaat om het traditionele houten vogeltje of een kleurrijke variant, elk geluksvogeltje brengt een beetje magie en positiviteit in je leven!

Op zoek naar geluksvogels?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze geluksvogels staan symbool voor geluk en positiviteit.

Kleurrijk zoals de geluksvogeltjes en de peace vredesduif, of wijs zoals de geluksuiltjes die het geluk naar je komen brengen voor extra wijsheid.

Maar of het nu gaat om de wijze blik van de uil, de kleurrijke vogeltjes of de vredige uitstraling van de duif, er is altijd wel een geluksvogel te vinden die bij jou past of om door jou aan iemand te geven.

Hoe kunnen geluksvogeltjes jou geluk brengen?

Geluksvogels kunnen een gevoel van geluk brengen door hun vrolijke uitstraling. Een mini geluksbrenger die je in een positieve en vrolijke stemming kunnen brengen omdat ze zo schattig zijn!
Het zien van geluksvogeltjes kan een glimlach op je gezicht toveren en je eraan herinneren om te genieten van de kleine dingen in het leven. Als gelukspoppetje vogels dienen ze als een reminder dat geluk overal om ons heen te vinden is.

Laat de geluksvogels jou dag eens opfleuren, maar ook die van een ander, geef dus een geluksvogeltje aan iemand, dan is dat dubbel geluk. Voor de gever en de ontvanger!

Wat is een geluksvogel?

Een geluksvogel is iemand waarbij alles een beetje mee zit, die straalt van geluk. Het lijkt alsof ze alle positieve dingen aantrekken als een magneet. De bofkont, de mazzelaars, de zondagskinderen of de geluksvogels dus.

Vandaag ben jij hier de geluksvogel, want je hebt ons gevonden! We bieden een ruim assortiment aan gelukspoppetjes waaronder de vogeltjes. Laat deze schattige geluksvogeltjes vliegen naar al je vrienden, zodat ook zij geluksvogels zullen zijn!

Hoe gebruik je de geluksvogeltjes

Deze kleine schattige gelukspoppetjes kun je gebruiken als decoratie met een beetje geluk aan traktaties, bedankjes of cadeautjes, maar ook aan een bos vrolijke tulpen zullen ze erg leuk uitkomen. Of denk met Pasen eens aan een mooie paastak met allemaal verschillende gelukspoppetjes!

Als je een gelukspoppetje krijgt, zal het altijd speciaal zijn, want vaak weet je soms jaren later nog steeds wanneer en waarom je dit gelukspoppetje hebt gekregen.

Kortom, bestel je geluksvogeltjes en geef een persoonlijke touch aan al je bedankjes, traktaties en (relatie-)geschenken.

© 2015 - 2024 Gelukspoppetjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel