Houten gelukspoppetje

Artikelnummer: B077-L006
Artikel 1 van 33
€ 0,29 (inclusief btw)

Houten gelukspoppetjes bestellen

Houten gelukspoppetje zoals we ze al van vroeger kennen. Deze schattige houten gelukspoppetjes zijn leuk om een beetje geluk cadeau te geven en wordt in verschillende kleuren, per stuk geleverd.

Hoe groot is een gelukspoppetje?

Deze houten gelukspoppetjes zijn ongeveer 16 mm lengte, deze zijn voor veel gelegenheden te gebruiken.

Wanneer geef je een gelukspoppetje?

Plak het bijvoorbeeld op een cadeautje, of geef het als traktatie, in de grabbelton, meesturen met een gelukskaartje, aan een bosje bloemen, aan een sleutelbos, tashanger en ga zo maar door!

Wie geef jij een beetje geluk cadeau?

Het gewone houten gelukspoppetje staat gewoon voor geluk, geluk dat je aan iemand wil geven, omdat geluk zich vermenigvuldigt als je het deelt. Dit is een eenvoudige talisman die je gezondheid, liefde of andere goeds wensen, ze zijn wel klein, maar daarom staan ze juist voor de kracht van het kleine!

Een beetje geluk cadeau geven!

Het leuke van een gelukspoppetje is ook dat degene die het poppetje krijgt het niet zal vergeten. Het zal je bijblijven. Heb je een beetje sterkte of troost nodig en je krijgt een gelukspoppetje, dan zie je da waarschijnlijk nog regelematig en zal je er aan herinneren van wie je dat wanneer hebt gekregen. Een bos bloemen is ook leuk, maar die verwelke en wordt je vaak later niet meer aan herinnert. Het gaat namelijk niet om hoe groot iets is of hoe duur, maar vooral om het gevoel dat je geeft.

© 2015 - 2024 Gelukspoppetjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel