Kralen geluksengeltjes, handgemaakt

Artikel 1 van 76
€ 0,79 (inclusief btw)

Geluksengeltjes gemaakt van allerlei soorten kralen en komen met goudkleur, acryl of zilverkleur vleugeltjes. Deze materialen worden door elkaar gebruikt. Elk geluksengeltje is handgemaakt en er is er dus niet 1 precies hetzelfde. De geluksengeltjes worden gemaakt door mensen met een beperking of chronische psychische problemen. Zij maken deze geluksengeltjes met heel veel plezier.

De prijs is per stuk en het is dus steeds een verrassing welke u gaat krijgen. De maten verschillen van grootte, de ene is wat groter dan de andere van 10 mm tot ongeveer 20 mm. De vleugeltjes zijn ongeveer 14 mm breed. Het evt clipje is ongeveer 12 mm groot. De kleuren worden assortie geleverd, maar heb je een voorkeur voor kleur laat het ons dan even weten, dan kijken we of we dat kunnen regelen.

Optie voor de geluksengeltjes is om deze te laten leveren met een slotje eraan zodat het makkelijk ergens aan kan worden gehangen. U krijgt dan dezelfde mix van geluksengeltjes alleen maken we er dan een clipje voor u aan, let op, het clipje is altijd zilverkleur, ook bij goudkleur vleugeltjes!

© 2015 - 2024 Gelukspoppetjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel