Sorteer op
 • Roodkapje gelukspoppetje
  Roodkapje gelukspoppetje

  Roodkapje gelukspoppetje van ongeveer 25x10 mm. Dit sprookjes gelukspoppetje is speciaal voor ons ontworpen door onze vormgeefster en uiteraard hebben we er ook een leuk gelukspoppetjes kaartje bij.

  € 0,69
 • Gelukskabouters
  Gelukskabouters

  Gelukskabouters, een leuk houten gelukspoppetje uit onze eigen collectie. Ze worden assortie geleverd in de kleuren rood geel of groen. Heb je voorkeur kun je dat natuurlijk bij opmerkingen vermelden. Deze houten gelukspoppetjes…

  € 0,69
 • Geluksdraakje
  Geluksdraakje

  Voor onze sprookjes collectie hebben we het leuke draakje laten ontwerpen door onze vormgeefster. Dit draakje is een gelukspoppetje met een vlammetje op de achterkant en is ongeveer 25 mm doorsnee.

  € 0,45
 • Koningin Emma gelukspoppetje
  Koningin Emma gelukspoppetje

  Koningin Emma, onze gelukskoningin. Zie je onze gelukspoppetjes koningin al in het sprookjeskasteel. Deze unieke gelukspoppetjes hebben we speciaal voor ons laten ontwerpen en maken. Uiteraard kan de koningin in het sprookje niet…

  € 0,75
 • Gelukspoppetje koning Woody
  Gelukspoppetje koning Woody

  Gelukspoppetje koning, een van onze unieke gelukspoppetjes.

  Deze houten gelukspoppetjes zijn speciaal voor ons gemaakt en zijn ongeveer 25x10 mm.

  Bij deze gelukspoppetjes hebben we uiteraard ook een leuke konigin, een…

  € 0,75
 • Gelukspoppetjes sprookjeskasteel
  Gelukspoppetjes sprookjeskasteel

  Een sprookjeskasteel voor alle gelukspoppetjes. Een sprookje dat te mooi is om waar te zijn.
  Deze uitwerking van het sprookjeskasteel is speciaal door en voor ons ontworpen en pas helemaal in onze gelukspoppetjes lijn van de…

  € 0,45
 • -36%

  Geluksmuiltje
  Geluksmuiltje

  Het glazen muiltje zoals in het sprookje van Assepoester, maar ook de mooie pump die je koopt voor een feest, je bruiloft of omdat je gek bent op mooie schoenen. Daarom hebben we nu het geluksmuiltje in onze collectie…

  € 0,45 € 0,29
 • Spiegeltje spiegeltje aan de wand.....
  Spiegeltje spiegeltje aan de wand.....

  Spiegeltje spiegeltje aan de wand, wie is het mooiste van het hele land. Kijk in het spiegeltje en zie je mooiste zelf! Bij Doornroosje is het spiegeltje een belangrijk onderdeel van het sprookje, maar in het dagelijks leven ben…

  € 0,45
 • Doornroosje gelukskaartje
  Doornroosje gelukskaartje

  Gelukskaartje met de afbeelding van gelukspoppetje doornroosje en het gelukskasteel. Deze gelukspoppetjes komen er ook in het echt, maar voor nu is het even alleen een afbeelding op het gelukskaartje. Deze gelukspoppetjes kaartjes…

  € 0,50
 • Assepoester gelukspoppetjes kaartje
  Assepoester gelukspoppetjes kaartje

  Assepoester gelukspoppetjes kaartje van ongeveer 10.5x7.4 cm. De houten gelukspoppetjes komen ook "echt" in de webshop. Maar nu is alvast het gelukskaartje met de afbeeldingen van assepoester en het glazen muiltje te…

  € 0,50
 • Sprookjes gelukskaartje roodkapje
  Sprookjes gelukskaartje roodkapje

  Een origineel gelukskaartje met de afbeelding van ons geluks roodkapje. Het gelukspoppetje roodkapje en de boze wolf zijn nog niet in onze collectie, maar we gaan roodkapje wel laten maken. Dit duurt nog een tijdje maar we wilden…

  € 0,50
 • Geluksriddertje kaartje
  Geluksriddertje kaartje

  Ons gelukspoppetje ridder Floris op een gelukskaartje afgebeeld, samen met de geluksdraak. Leuk om zelf een sprookje te vertellen over onze sprookjes gelukskaartjes. De gelukskaartjes zijn ongeveer 10.5x7.4 cm en gedrukt op 300…

  € 0,50
 • Koning en konigin gelukskaartje
  Koning en konigin gelukskaartje

  Er was eens.... maak je eigen sprookje met dit gelukskaartje met de afbeeldingen van ons konin en kinigin gelukspoppetje. Dit gelukskaartje is ongeveer 10.5x7.4 cm. De uitwerking van de koning en konigin als echt houten…

  € 0,50

Sprookjes gelukspoppetjes

Er was eens......

Er was eens een betoverend koninkrijk waar een mooie prinses woonde. Ze droomde over avonturen en magie, ze droomde over een sprookje... Op een dag was ze in de kasteeltuin aan het wandelen en zag ze een mysterieuze doos staan. 

Omdat ze heel nieuwsgierig was wat er in de doos zou zitten, opende ze de doos en wat zag ze daar?????? Super schattige gelukspoppetjes. O wat zijn ze lief en leuk, ze wist zeker dat deze gelukspoppetjes bijzondere krachten hadden en was helemaal blij. Ze wist direct dat ze de gelukspoppetjes wilde gaan delen met iedereen die in het koninkrijk woonde.

Vastbesloten om de gelukspoppetjes te verspreiden en uiteraard in overleg met de koning en koningin, organiseerde de prinses een groot feest in het sprookjeskasteel. Iedereen werd uitgenodigd. Alle mensen van alle leeftijden en achtergronden, iedereen mocht komen op het gelukspoppetjes feest.

Tijdens het gelukspoppetjes feest deelde de prinses zelf alle gelukspoppetjes uit en werd daar heel gelukkig van. Met z'n allen konden ze de magie van de gelukspoppetjes ervaren. De mensen die de gelukspoppetjes vast hielden werden overspoeld met een golf van geluk en posititviteit. De prinses genoot met volle teugen om te zien wat het geluk verspreiden met iedereen deed. De prinses glimlachte tevreden terwijl ze zag hoe haar idee om geluk te verspreiden werkelijkheid was geworden. 

Sinds die dag zijn de gelukspoppetjes bij iedereen in het koninkrijk een symbool geworden van hoop en geluk. De mensen dragen het bij zich als herinnering die ze hebben gekregen en delen ze ook weer met anderen om het geluk verder te verspreiden. 

De prinses heeft daarom een bedijf opgericht dat de sprookjes gelukspoppetjes verkoopt, zodat het voor iedereen mogelijk werd om heel gemakkelijk heel veel geluk te verspreiden. Overal ter wereld zijn de gelukspoppetjes nu bekend om hun positieve invloed en kan iedereen de kracht van geluk ontdekken en weer verder delen, want geluk vermenigvuldigt zich als je het deelt.....

Sprookjes figuren gelukspoppetjes

Sprookjes figuren spreken tot de verbeelding en nemen ons mee naar een magische wereld vol avontuur. Als je zo'n sprookjesfiguur nou een combineert met iets dat je geluk komt brengen? Dat is nou precies wat we bij www.gelukspoppetjes.eu bedacht had net als de prinses. De magische wereld van sprookjes in een gelukspoppetje. Uiteraard zijn er niet alleen gelukspoppetjes maar ook gelukskaartjes, geluks notitieblokjes en gelukspennen om het assortiment compleet te maken. Van welke sprookjes hebben we gelukspoppetjes laten maken?

Uiteraard mocht Roodkapje als gelukspoppetje niet ontbreken in onze nieuwe gelukspoppetjes lijn van de sprookjes. Zo schattig met haar rode kapje en blonde vlechtjes. Zij symboliseert moed en doorzettingsvermogen. Het is een lief gelukspoppetje om aan iemand te geven die wel wat extra geluk kan gebruiken tijdens zijn of haar avonturen in het leven.
Naast het Roodkapje gelukspoppetje zijn er ook gelukshangertjes die geïnspireerd zijn door sprookjes. Zo hebben we een sprookjeskasteel en een spiegeltje spiegeltje aan de wand gelukshangertje. Het sprookjes kasteel staat voor dromen en verwondering. Leuk om aan iemand te geven die gaat verhuizen of een nieuw huis heeft gekocht.
Dan uiteraard een prinses of konigin gelukspoppetje, zij staat symbool voor schoonheid en innerlijke kracht. Dit gelukspoppetjeis natuurlijk superleuk om aan jou eigen prinsesje te geven.
Aan de zijde van de koningin en prinses staat het koning gelukspoppetje. Deze statige gelukspoppetjes zijn leuk om aan de echte sprookjes fanaat te geven.
Het speelse boefje is een lief kleinigheidje om aan jou boefje te geven of aan iemand die wel houdt van een beetje rebelsheid in het leven.
Dan zijn er nog het geluksdraakje en de kabouter gelukspoppetjes, het zijn een beetje mitische wezentjes maar wel met een leuke symbolische betekenis. Het draakje staat voor bescherming en wijsheid en de kabouter gelukspoppetjes zijn betoverende figuurtjes die een vleugje magische geluk komen brengen. Ze herinneren ons eraan dat er altijd hoop is, ook in lastige of moeilijke tijden.
Tot slot hebben we ook een prachtige geluksspiegel laten ontwerpen, het spiegeltje spiegeltje aan de wand gelukspoppetjes hangertje. Het staat symbool voor zelfrefelctie en innerlijke schoonheid, want de ware schoonheid zit van binnen en geloof daar in!

Dus met de sprookjes gelukspoppetjes van www.gelukspoppetjes.eu kun je een beetje magie en geluk geven aan iedereen die je lief is. Natuurlijk is het ook leuk om uit te delen bij een traktatie of een geluks spiegeltje voor je kapster, een boefje voor jou Valentijn of een geluksprinsesje voor jou lieve meisje.

Ontdek de betoverende wereld van de sprookjes gelukspoppetjes en deel het geluk met iedereen die wel wat geluk kan gebruiken!

Geschiedenis van sprookjes

Er was eens . . . een gelukspoppetjes winkel vol geluk. En bij zo'n winkel hoort ook een beetje magie. Sprookjes horen daar dus ook bij. En dus ontworpen wij onze sprookjes figuren. Met een heus sprookje. Wil je die eens lezen? Je vindt ons eigen sprookje in ons geluksmagazine. Een magazine dat we gratis meesturen met jouw gelukspoppetjes bestelling dat je met pakket-post laat verzenden. Want dat geluk willen we graag met je delen. 

We hebben inmiddels een lief houten gelukspoppetje Roodkapje, het glazen muiltje van assepoester, uiteraard een sprookjes kasteel dat in heel veel sprookjes voorkomt. Ook een Koning en een Koningin die nog lang en gelukkig leefde in hun eigen sprookjeskasteel, de gevaarlijke vuurspuwende draak. En het spiegeltje spiegeltje aan de wand, wie is het mooiste van het hele land, uit het sprookje van Sneeuwwitje. En was er ook een sprookje met kabouters? Ow nee dat waren de dwergen, die hoorden ook bij sneeuwwitje, maar onze kabouters kunnen ook gerust als de 7 dwergen gebruikt worden.

Sprookjes bestaan al eeuwen lang. Al in 1805 begon Hans Christian Andersen met het schrijven van sprookjes, evenals de gebroeders Grimm. In het begin schreven ze voor volwassenen maar later werden deze aangepast voor kinderen. Een schrijver die niet zelf de sprookjes schreef is Walter Elias Disney. Ondanks dat Disney de sprookjes niet zelf schreef kan hij niet ontbreken als het over sprookjes gaat. Hij tekende en fotografeerde al op jonge leeftijd en ging zich interesseren in cartoons en films. Daarom startte hij samen met zijn broer in 1928 de Walt Disney "Disney Brother’s Studio". De eerste figuur die Disney zelf ontworpen heeft is Mickey Mouse, bij iedereen wel bekend. De eerste film die Disney maakte was in 1937 Sneeuwwitje en de Zeven Dwergen.

Wat doet een sprookje gelukspoppetje?

Het is een klein beetje geluk met een vleugje magie dat je aan iemand kunt geven. Sprookjes hebben al sinds lange tijd een grote aantrekkingskracht op jong en oud. Fantastische verhalen die je meenemen naar een andere wereld. Daarom zijn onze sprookjes gelukspoppetjes een perfecte toevoeging aan al deze leuke verhalen.

Verhalen en legendes over sprookjes gelukspoppetjes

Sprookjes hebben een rijke geschiedenis die terug gaat naar heel lange geleden. Eeuwenoude tradities en folklore liggen ten grondslag aan de sprookjes zoals we ze nu kennen. Van deze fantastische sprookjes zijn van sommige personages leuke gelukspoppetjes ontworpen door www.gelukspoppetjes.eu en zijn bedoeld om meer geluk de wereld in te strooien. Een beetje geluk en bescherming te brengen aan de ontvanger of de drager van een gelukspoppetje. Alle gelukspoppetjes hebben een eigen betekenis, net als in de sprookjes verhalen. 

Ken je de legende van de Geluksfee? Zij wordt gezien als de kleine fee en beschermster van alle gelukspoppetjes. Volgens de legende zou de Geluksfee alle  gelukspoppetjes tot leven kunnen brengen en hen de kracht geven om hun eigenaar te beschermen en geluk te brengen. Andere legendes vertellen over de magische krachten van de gelukspoppetjes, zoals het vervullen van wensen.

De les en moraal van de gelukspoppetjes zijn belangrijk.  Ze helpen ons om zo positief mogelijk in het leven te staan en dat zelfs een klein beetje geluk een groot geluksgevoel kan geven. Daarnaast leren onze gelukspoppetjes om dankbaarheid te tonen voor het kleine in het leven, maar ook om anderen te helpen bij het vinden van geluk.

Ben je op zoek naar unieke gelukspoppetjes?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben deze sprookjes gelukspoppetjes namelijk zelf ontworpen en dat leek vroeger ook een droom voor ons. Deze droom is werkelijkheid geworden en daarmee kunnen we een unieke collectie gelukspoppetjes aanbieden. 

Met onze sprookjes gelukspoppetjes breng je een stukje magie in je eigen leven, maar ook in het leven van iemand anders. Kijk snel op onze website en ontdek ons uitgebreide assortiment!

 

 

© 2015 - 2024 Gelukspoppetjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel