per pagina
Sorteer op
 • Geluksooievaar zwanger kaartje
  Geluksooievaar zwanger kaartje

  Gelukspoppetjes kaartje "zwanger". Dit gelukskaartje is 10.5x7.4 cm en gedrukt op 300 grams papier.

  Je maakt het gelukskaartje wel heel speciaal als je er ook de afgebeelde geluksooievaar bij geeft.

  € 0,50
 • Geluksooievaar
  Geluksooievaar

  Gelukspoppetje ooievaar, die komt een prachtig mensje brengen. Een beetje geluk sturen naar iemand die zwanger is of net is bevallen van een nieuwe werledburger. Ook leuk als naamsleutelhanger, of met een tekst als oma, opa,…

  € 0,59
 • Hoera een baby gelukskaartje
  Hoera een baby gelukskaartje

  "Hoera

  een bijzonder wonder

  Wat een geluk"

  Gelukspoppetjes kaartje dat leuk is om te sturen als er een baby is geboren. Nog leuker om er ook een houten gelukspoppetje ooievaar bij te sturen.

  € 0,50
 • Baby meisje gelukspoppetje
  Baby meisje gelukspoppetje

  Baby meisje gelukspoppetje van ongeveer 15 mm groot. Heeft u een kraamfeest of een cadeautje in te pakken voor een meisje dat is gebren. Aan een geboortekaartje of als traktatie voor een geboorte van een zusje zijn deze meisjes…

  € 0,44
 • Baby jongetje gelukspoppetje
  Baby jongetje gelukspoppetje

  Geboorte gelukspoppetjes, leuke baby jongen gelukspoppetje voor aan een cadeautje, geboortekaartje, babyshower, kraamfeest of als bedankje voor het bezoek bij de geboorte van een zoontje. Ook leuk voor broers en zusjes om uit te…

  € 0,44
 • Geluksooievaar
  Geluksooievaar

  Gelukpoppetje ooievaar, wat een lieverd! Deze geluksooievaar is ongeveer 3 cm groot en leuk om aan een kraamcadeautje te hangen, maar ook leuk als geboorteaankondiging of geboortekaartje!

  € 0,59
 • Roze baby geluksflesje
  Roze baby geluksflesje

  Roze geluksflesjes voor de baby. Deze babyflesjes zijn ongeveer 18 mm groot en zijn in roze of blauw te bestellen. Als decoratie op een baby cadeautje, aan een kaartje of bij een kraamfeest bedankje!

  € 0,25
 • Blauwe baby geluksflesje
  Blauwe baby geluksflesje

  Voor de geboorte van een jongetje. Een blauw baby geluksflesje. Deze geluksflesjes zijn ongeveer 18 mm groot en zijn natuurlijk leuk als uitndiging bij een babyshower, een geboortekaartje, voor aan een cadeautje of voor bij een…

  € 0,25
 • Geluksooievaar blauw
  Geluksooievaar blauw

  Blauwe geluksooievaar, een leuk gelukspoppetje voor aan een geboortekaartje, een gender reveal party, een kraamfeest of als geboorteaankondiging. Dit gelukspoppetje ooievaar is ongeveer 3 cm groot.

  € 0,55
 • Roze geluksooievaar
  Roze geluksooievaar

  Roze geluksooievaar van ongeveer 3 cm. Een leuk houten gelukspoppetje om aan een geboortekaartje te maken, te gebruiken op een gender reveal party of als bedankje op een kraamfeest.

  € 0,55
 • Geluksflesje baby meisje
  Geluksflesje baby meisje

  Schattig geluksflesje voor bij de geboorte van een baby meisje. Bij dit gelukspoppetje hebben we ook een leuk kaartje laten ontwerpen wat uniek bij ons te bestellen is!

  Wordt geleverd met witte of roze touwtjes.

  € 0,35
 • Geluksflesje baby jongen
  Geluksflesje baby jongen

  Geluksflesje baby jongen, leuk voor bij de geboorte van een jongen aan een geboortekaartje, aan een bedankje of om uit te delen in de klas als je een broertje hebt gekregen. Wordt geleverd met blauwe of witte touwtjes.

  Ook…

  € 0,35
 • Meisje gelukspoppetje
  Meisje gelukspoppetje

  Schattig meisje voor een smile op je gezicht. Dit leuke girly gelukspoppetje is goed te gebruiken voor kraamcadeautjes of bedankjes. Je kunt ze natuurlijk ook leuk aan je sleutelhanger doen met jouw naam erop.

  Dit meisje…

  € 0,46
 • Jongen gelukspoppetje
  Jongen gelukspoppetje

  Jongetje gelukspoppetje met blauwe kleertjes aan. Dit houten gelukspoppetje jongetje is ongeveer 18 mm groot en is uiteraard ook in een roze meisjes versie te bestellen!

  € 0,46
 • Geluksmuisje
  Geluksmuisje

  Grijs geluksmuisje voor bij een geboorte, dierendag, in een grabbelton of als traktatie! Dit geluksmuisje is een van de geluksdieren uit onze collectie en is ongeveer 16 mm groot.

  We adviseren deze muisjes met pakketpost te laten…

  € 0,35
 • Geluksmuis
  Geluksmuis

  Grijs muisje gelukspoppetje van ongeveer 20x10 mm. Deze geluksmuis is leuk aan een luiertaart bij een geboorte, als traktatie, voor dierendag, of gewoon omdat het een schattige geluksmuis is voor aan je tashanger, mobieltje of…

  € 0,35
 • Baby gelukshobbelpaardje
  Baby gelukshobbelpaardje

  Wat een schattige hobbelpaardjes in roze of blauw. Een origineel kraambedankje, maar ook leuk om aan een aan een cadeautje te bevestigen. En hoe leuk is dat, een gelukskaart sturen met een gelukshobbelpaardje!

  Deze…

  € 0,39
 • Teddybeertje gelukspoppetje
  Teddybeertje gelukspoppetje

  Onze eigen teddybeer gelukspoppetjes zijn ongeveer 25x24 mm en hebben natuurlijk een hoog knuffelgehalte. Dit geluksbeertje is leuk om iemand een hele dikke knuffel te sturen.
  Bij dit gelukspoppetje hebben we uiteraard ook een…

  € 0,45
 • Roze gelukswolkje
  Roze gelukswolkje

  Roze gelukswolkje van ongeveer 2.5 cm. leuk voor aan een kraamcadeautje, een kaartje of als bedankje bij een kraamfeest of babyshower.

  € 0,40
 • Blauw gelukswolkje
  Blauw gelukswolkje

  Blauw gelukswolkje, leuk voor aan een kaartje, voor aan een (kraam-) cadeautje of als bedankje op een babyshower of kraamfeest. Deze blauwe gelukswolkjes zijn ongeveer 2.5 cm groot.

  € 0,40
 • Baby geluksuiltje
  Baby geluksuiltje

  Schattige geluksuiltjes in baby roze en baby blauw. Deze geluksuiltjes zijn ongeveer 25x26 mm en erg leuk aan een geboortekaartje, een kaart voor kersverse ouders om om iemand het blijde nieuws te gaan vertellen met een…

  € 0,56
 • Bonbondoosjes in diverse keuren
  Bonbondoosjes in diverse keuren

  BONBONDOOSJESDeze lieve kleine bonbondoosjes zijn leverbaar in verschillende kleuren, goud, kraft en wit. (evt andere kleuren op besteling te laten komen).

  Je vouwt ze eenvoudig naar dit leuke doosje. Geschikt voor kleine…

  € 0,89
 • Geluksooievaar sleutelhanger met woord of naam
  Geluksooievaar sleutelhanger met woord of naam

  Gelukspoppetje ooievaar met daar een woord (max 7 letters) of naam aan. Een leuk cadeautje of geboorteaankondiging! Wil je meer letters aan de gelukspoppetjes sleutelhanger, dan kun je die er hier los bij bestellen tot max 10…

  € 1,82
 • Zwangerschapsaankondiging sleutelhangers
  Zwangerschapsaankondiging sleutelhangers

  Leuke sleutelhangers voor opa's, oma's, ooms en tantes als klein gelukspoppetjes cadeautje om een zwangerschap aan te kondigen, ook leuk voor een broertje, zusje, peetoom of peettante!

  Gelukspopppetjes sleutelhangers om…

  € 1,55
  1 - 24 van 39 resultaten
 • 1
 • 2

Baby & geboorte gelukspoppetjes

Eindelijk, daar is jullie kindje, je eigen gelukspoppetje. Wat zijn jullie trots, en terecht. Wat een geluk dat jullie het liefste en mooiste kindje van de wereld hebben gekregen. Jullie willen het wel van de daken schreeuwen en jullie kleintje aan de hele wereld laten zien.

Bedankje voor kraambezoek

Blij en dankbaar zijn jullie voor al die lieve mensen die jullie kindje komen bezoeken. Dat kan in afzonderlijke afspraken of bij een baby-shower.  Hoe jullie dit ook vormgeven, doe vooral waar je je goed bij voelt. Hoe je het ook doet, het is leuk om de gasten te bedanken voor dit bezoekje met een lief cadeautje. We hebben de leukste pakketten in onze gelukspoppetjes winkel  voor jullie samengesteld. 

Baby geboren

Heb je nou een lieve vriendin die net is bevallen? Of is het je zus die een kleintje kreeg? Maak het kraamcadeautje nog leuker met onze gelukspoppetjes artikelen. 

 

© 2015 - 2024 Gelukspoppetjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel