per pagina
Sorteer op
 • Gelukspiraatje mini OP=OP
  Gelukspiraatje mini OP=OP

  Mini gelukspoppetjes piraat in 4 verschillende kleuren. Deze mini piraatjes zijn ongeveer 18 mm en worden geleverd in assorite geel, rood, blauw en oranje. Zijn ze niet schattig op een cadeautje, een traktatie of een…

  € 0,25
 • Gelukspoppetje met hartje op het buikje
  Gelukspoppetje met hartje op het buikje

  GELUKSPOPPETJE MET HARTJE OP HET BUIKJEGelukshartjeHouten gelukspoppetjes bestellen met een hartje op de buik. Het "gewone" gelukspoppetje maar dan onbeschilderd en met een rood hartje op het buikje. Dit houten gelukspoppetje is…

  € 0,25
 • Houten gelukspoppetje
  Houten gelukspoppetje

  Houten gelukspoppetjes bestellen als bedankje, cadeautje of eindejaars cadeautje voor juf, meester of een gelukspopje voor je klas als traktatie. Goedkope gelukspoppetjes koop je bij Gelukspoppetjes.eu

  € 0,29
 • Geluks piratenvlag OP=OP
  Geluks piratenvlag OP=OP

  Gelukspiratenvlag voor aan een traktatie bij een heus piratenfeest, een uitnodiging, een Halloween activiteit of voor oop een cadeautje. De afmetingen van deze piratenvlag zijn 25x12 mm.

  € 0,25
 • Gelukspoppetje engeltje
  Gelukspoppetje engeltje

  Geluksengeltje van hout. Houten gelukspoppetjes zijn natuurlijk altijd leuk om te geven of te krijgen, maar een geluksengeltje wordt ook vaak gegeven als beschermengeltje. Deze houten geluksengeltjes zijn ongeveer 17 mm groot en…

  € 0,35
 • Gelukshartje van hout
  Gelukshartje van hout

  Houten gelukshartje van ongeveer 2.5x2 cm. Een leuk kleinigheidje dat makkelijk te beschrijven is zoals je op de foto kunt zien. leuk voor aan een cadeautje, een Valentijn attentie, een kaartje, bos bloemen of om iemand een hart…

  € 0,25
 • Geluksmuisje
  Geluksmuisje

  Schattig gelukspoppetje in de vorm van een muisje. Leuk voor een gelukspoppetjes sleutelhanger. Deze geluksmuisjes zijn ongeveer 22x18 mm.

  € 0,25
 • Bedankt gelukspoppetjes pen
  Bedankt gelukspoppetjes pen

  Helaas zijn deze leuke gelukspoppetjes pennen helemaal op.

  Het goede nieuws is dat we nog heel veel andere leuke gelukspoppetjes pennen in de collectie hebben!

  Een lief bedanktje voor je buurvrouw, de juf of meester, bij een…

 • -45%

  Mix van 25 gelukspoppetjes OP=OP!
  Mix van 25 gelukspoppetjes OP=OP!

  Gelukspoppetje mixEen mix van 25 gelukspoppetjes. Hoe leuk om altijd een beetje geluk uit te kunnen delen. In elk pakketje zitten geluks poppetjes die we nog in de collectie hebben, en/of die onze collectie gaan verlaten. Alle…

  € 8,95 € 4,95
 • -53%

  Gelukspoppetjes pen "Ik hou van jou"
  Gelukspoppetjes pen "Ik hou van jou"

  Gelukspoppetjes pen met afbeeldingen van onze houten gelukspoppetjes erop en de tekst "Ik hou van jou".

  Dat is wel heel erg leuk om te krijgen toch!

  € 1,59 € 0,75
 • -38%

  Gelukspoppetjes pen "Trots op jou"
  Gelukspoppetjes pen "Trots op jou"

  Leuke blauwschrijvende gelukspoppetjes pen met de tekst; Trots op jou".

  Dat is leuk om te krijgen een pen om met veel geluk mee te schrijven.

  Deze pen gaat uit de collectie en is daarom in de aanbieding!

  € 1,59 € 0,99
 • -53%

  Gelukspoppetjes pen hulpverleners
  Gelukspoppetjes pen hulpverleners

  Hulpverleners gelukspoppetjes pen, een fijne blauw schrijvende pen met daarop onze unieke gelukspoppetjes ontwerpen brandweermannetje, verpleegster en polititeagentje.

  Omdat dit unieke ontwerpen gelukspoppetjes zijn hebben we er…

  € 1,59 € 0,75
 • Zwarte piet gelukspoppetje met geel veertje
  Zwarte piet gelukspoppetje met geel veertje

  Zwarte piet gelukspoppetje met een gele veer. Dit gelukspietje heeft een echt veertje en is ongeveer 18 mm groot. Uiteraard hebben we verschillende soorten gelukspietjes in onze collectie, maar uiteraard ook een gelukssintje en…

  € 0,44
 • -21%

  Sinterklaas gelukspoppetjes pen
  Sinterklaas gelukspoppetjes pen

  Sinterklaas gelukspoppetjes pen (blauw schrijvend), leuk voor in de schoen voor thuis, maar ook voor scholen een leuk gelukspoppetjes artikel waar iedereen blij mee is!

  Nog leuker als je er een gelukskaartje (zie foto) bij…

  € 1,59 € 1,25
 • Geluksankertjes
  Geluksankertjes

  Het symbool anker staat voor hoop en standvastigheid. Het anker was de enige hoop op redding voor een schip dat tijdens een storm in nood verkeerde.

  Deze gelukspoppetjes anker zijn ongeveer 29x20 mm en worden assortie kleur…

  € 0,39
 • Geluksspookje OP=OP
  Geluksspookje OP=OP

  Een schattig geluksspookje van ongeveer 23x19 mm. Is dit niet een heel liekf spookje, hier hoef je niet bang voor te zijn! Toch leuk voor een halloween feestje, op een stoer cadeautje of toch dat enge griezelfeest?

  € 0,35
 • -38%

  Little card with luck over the rainbow
  Little card with luck over the rainbow

  Als muziek in de oren, dit kleine kaartje met geluksquote, somewhere over the rainbow.....

  Little card with luck van 250 grams papier, afmetingen 7.4x10 cm.

  Deze geluksquotes zijn te bestellen in 12 verschillende versies.

  € 0,40 € 0,25
 • -79%

  50 x Spelletjes blokjes OP=OP
  50 x Spelletjes blokjes OP=OP

  Je ontvangt een mix van deze 2 verschillende spelletjes blokjes.

  Huur de meeste stallen gelukspoppetjesblokje met 25 vel papier. Ideaal want buiten een spelletje kun je er ook gewoon aantekeningen op maken!
  De gelukspoppetjes…

  € 42,50 € 8,95
 • -70%

  Gelukspoppetje duiveltje kaartje
  Gelukspoppetje duiveltje kaartje

  Ons eigen ontwerp geluksduiveltje op een kaartje. Als een duveltje uit een doosje is ze er ineens!
  De gelukskaartjes zijn 10.4x7.5 cm en van 300 grams papier.En uiteraard hebben we bij dit leuke geluksduiveltje kaartje ook een…

  € 0,50 € 0,15
 • Geluksklosje
  Geluksklosje

  Klosje geluk of ben je de klos. Leuke geluksklosje voor iemand die de mooiste dingen maakt op de naaimachine, iets gaafs voor je heeft gebreid of iemand die "de klos is".

  Dit gelukshangertje is ongeveer 16 mm groot.

  € 0,25
 • -66%

  Vergeten is een vorm van vrijheid notitieblok OP=OP
  Vergeten is een vorm van vrijheid notitieblok OP=OP

  Langwerping notitieblok van 21x10 cm. Op dit notitieblok staan het opa en om a gelukspoppetje samen met de kinderen gelukspoppetjes. Een leuk blok om niets te vergeten!

  € 2,95 € 0,99
 • -66%

  Gelukspiraten notitieblok OP=OP
  Gelukspiraten notitieblok OP=OP

  Gelukspoppetjes piraten geluksblok. "ajai kapitein, schip ahoy" met 50 vel gelukspoppetjes papier van 21x10 cm. Leuk voor kleinigheidje bij een piratenfeest of lekker voor jezelf als notitieblok!

  € 2,95 € 0,99
 • -70%

  Allemaal gelukskaartjes
  Allemaal gelukskaartjes

  Een set van 10 verschillende gelukskaartjes zodat u altijd een leuk klein kaartje in huis heeft om iemand te laten weten dat je aan ze denkt, om iemand een complimentje te geven, succes te wensen of beterschap. Deze kaartjes…

  € 5,00 € 1,50
 • -24%

  Gelukscupcake cadeau- of kaftpapier
  Gelukscupcake cadeau- of kaftpapier

  Gezellige gelukscupcakes inpakpapier voor leuke speciale cadeautjes, die je nog specialer maakt door er een gelukscupcake aan te maken. Dit gelukspoppetjes cadeaupapier is 42x59,4 cm en is per vel te bestellen.

  Maak je boeken een…

  € 1,25 € 0,95
  1 - 24 van 29 resultaten
 • 1
 • 2

Goedkope gelukspoppetjes

Van tijd tot tijd moeten we een beetje opruimen. Er komen namelijk regelmatig bakken vol nieuwe gelukspoppetjes binnen. Daarom hebben we hier onze sale pagina. In de uitverkoop vind je goedkope gelukspoppetjes. Want zo zorgen we voor een heleboel geluk dat graag naar jullie toe komt. Voor de allerscherpste prijzen een lief gebaar in een gelukspoppetje. Dat is dus dubbel geluk. Wees er snel bij, want als het op is, komt het veelal niet meer terug. Besteld u een artikel dat inmiddels is uitverkocht betalen we u dat uiteraard netjes terug!

Voordelig gelukspoppetjes inkopen

Goedkope gelukspoppetjes bestellen doe je met voordeel op deze uitverkoop pagina. In deze categorie gelukspoppetjes staan artikelen die uit de collectie gaan. Soms zijn het ook producten die we in kleine oplage op de dagopvang hebben laten maken. Of geluk dat we met extra voordeel in hebben kunnen kopen. Fijn om altijd een gelukspoppetje in huis te hebben om spontaan geluk te kunnen delen!

Gelukspoppetjes bestellen

Op deze pagina kun je de goedkoopste gelukspoppetjes bestellen die we in ons assortiment hebben. Bestel je 1 gelukspoppetje of een mix van meerdere gelukspoppetjes dat is altijd goed bij ons, wij hanteren geen minimum order bedrag voor we de gelukspopjes naar je gaan verzenden. We vinden het namelijk belangrijk dat iedereen geluk kan verspreiden en daarom houden we atlijd de prijzen van onze gelukspoppetjes zo goedkoop mogelijk en gaat er meestal alleen in de aanbieding wat uit de collectie gaat.

Gelukspoppetjes die uit de collectie gaan

Goedkope gelukspoppetjes: een populair item onder de gelukspoppetjes liefhebbers

Soms worden gelukspoppetjes uit de collectie gehaald, wat sommige gelukspoppetjes klanten jammer vinden. Uitopende gelukspoppetjes bieden we voordelig aan, zodat je nog gemakkelijk een voorraadje gelukspopjes in kunt slaan. De goedkope gelukspoppetjes op deze pagina zijn populair vanwege hun betaalbare prijs en uitlopende ontwerpen. Het kan lastig zijn om nog aan deze specifieke gelukspoppetjes te komen, omdat ze snel uitverkocht zullen zijn. Dus sla snel je slag!

**Tips voor het vinden van goedkope gelukspoppetjes**
Als je op zoek bent naar goedkope gelukspoppetjes, is het verstandig om regelmatig te kijken naar nieuwe aanbiedingen en acties. Je kunt online goedkope gelukspoppetjes bestellen of kopen bij www.gelukspoppetjes.eu. Het is altijd handig om op tijd te zijn, zodat je niet achter het net vist en jouw collectie compleet kunt houden met deze geliefde gelukspoppetjes.

Goedkoopste gelukspoppetjes

Op zoek naar de goedkoopste gelukspoppetjes? Bij ons ben je aan het juiste adres! Profiteer nu van onze sale en bestel extra voordelig gelukspoppetjes. Of je nu op zoek bent naar gelukspoppetjes voor een traktatie of gewoon om altijd op voorraad te hebben, wij bieden een ruim assortiment aan goedkope gelukspoppetjes. Je kunt gemakkelijk en snel online goedkope gelukspoppetjes kopen en bestellen. Zoek niet verder en bestel vandaag nog jouw goedkoop gelukspoppetje!

De allerlaatste gelukspoppetjes

In de zoektocht naar goedkope gelukspoppetjes zijn steeds meer mensen online op zoek naar de allergoedkoopste gelukspoppetjes om het geluk te vergroten om nog meer geluk te verspreiden.
Soms wordt de voorraad van een soort gelukspoppetje snel kleiner en kunnen we deze niet meer bij bestellen. Dus ben er snel bij, want soms vliegen de laatste gelukspopjes als warme broodjes over de toonbank en grijp je net mis op dat lieve gelukspoppetje dat je nog graag wilde bestellen.

En wie weet, misschien brengt juist dit gelukspoppetje jou wel het geluk waar je naar op zoek bent, dus grijp je kans op deze mooie gelukspoppetjes en geluksartikelen!

 

 

© 2015 - 2024 Gelukspoppetjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel