per pagina
Sorteer op
 • Baby gelukspoppetjes kaartje
  Baby gelukspoppetjes kaartje

  Baby gelukspoppetjes kaartjeEen uniek eigen ontwerp van onze vormgeefster van dit leuke babykaartje. Deze kaartjes zijn ongeveer 10.5x7.4 cm.

  Het gelukspoppetje is speciaal zo ontworpen dat het zowel voor een baby jongen als voor…

  € 0,50
 • Boze oog gelukspoppetje
  Boze oog gelukspoppetje

  Wat is het boze oog?Het boze oog, in het Engels "evil eye" kan leiden toto tegenspoed, pech en ongeluk. Het is een geloof dat er negatieve energie kan worden overgebracht door iemand een boze "blik" te geven.

  Om je te beschermen…

  € 0,59
 • Duurzaam geluksuiltje
  Duurzaam geluksuiltje

  DUURZAAM GELUKSUILTJEWat een vrolijke geluksuiltjes. Deze gelukshangertjes zijn ontworpen voor Artasja Lucky Pruductions en zijn er in verschillende kleuren. De geluksuiltjes zijn ongeveer 23 x 23 mm.

  Betekenis van de…

  € 0,59
 • Zonnebloem gelukspoppetje
  Zonnebloem gelukspoppetje

  ZONNEBLOEM GELUKSPOPPETJEWat een vrolijke zonnebloem. Een eigen ontwerp van Artasja Lucky Productions. Deze zonnebloemen zijn ongeveer 2 x 2 centimeter en gemaakt van FSC hout. De verf en lak zijn zoveel mogelijk op waterbasis om…

  € 0,56
 • Dag van de verpleging gelukspoppetjes set op=op!
  Dag van de verpleging gelukspoppetjes set op=op!

  Een leuke set voor de dag van de verpleging om aan je collega of personeel te geven. Bestel ze nu nog snel, we kunnen ze direct uit voorraad verzenden!

  Deze gelukspoppetjes set voor de zorg bestaat uit:

  ∙ een supernurse…

  € 3,95
 • Oma gelukspoppetje sleutelhanger van FSC hout
  Oma gelukspoppetje sleutelhanger van FSC hout

  OMA GELUKSPOPPETJE SLEUTELHANGER VAN FSC HOUTVoor de liefste oma's, een duurzaam FSC houten gelukspoppetjes sleutelhanger. Ook leuk om aan een oma "to be" te geven als geboorte aankondiging!

  Deze duurzame sleutelhanger met het…

  € 2,11
 • Opa gelukspoppetje sleutelhanger van FSC hout
  Opa gelukspoppetje sleutelhanger van FSC hout

  OPA GELUKSPOPPETJE SLEUTELHANGER VAN FSC HOUTHoe leuk is dat? Leuk om aan jou opa te geven of als aankondiging dat je vader of schoonvader opa gaat worden!

  Deze gelukspoppetjes sleutelhangers worden gemaakt met de FSC houten…

  € 2,11
 • Bedankt sleutelhanger met geluksbusje van FSC hout
  Bedankt sleutelhanger met geluksbusje van FSC hout

  Bedankt sleutelhanger met geluksbusje van FSC houtWil je graag duurzaam geluk geven aan iemand, dan zijn deze naamsleutelhangers van FSC hout helemaal jou ding!

  Deze gelukspoppetjes sleutelhangers worden gemaakt op de dagopvang…

  € 2,70
 • Bedankt sleutelhanger met geluksbusje
  Bedankt sleutelhanger met geluksbusje

  BEDANKT SLEUTELHANGER MET GELUKSBUSJEEen mooie handgemaakte sleutelhanger voor iemand die je graag wil bedanken. Bedankt omdat je hebt geholpen met verhuizen, bedankt voor de leuke vakantie, bedankt voor het lenen van je auto,…

  € 2,15
 • Van de bloemetjes en bijtjes gelukshangertjes
  Van de bloemetjes en bijtjes gelukshangertjes

  VAN DE BLOEMETJES EN DE BIJTJES GELUKSHANGERTJESLeuk zijn ze he, deze gelukshangertjes met bloemetjes en bijtjes erop. Er zijn verschillende gelukshangertjes in het bijenthema in deze handgemaakte serie en de prijs is per…

  € 0,35
 • Zwart gelukspoppetje matroesjka
  Zwart gelukspoppetje matroesjka

  ZWART PORSELEINEN GELUKSPOPPETJE MATROESJKADeze handgemaakte gelukspoppetjes zijn van zwart porselein en worden gemaakt op de dagopvang voor mensen met een beperking bij ons iin het dorp.

  De maten van een gelukspoppetje…

  € 1,49
 • Goud - zwart - wit - creme gelukspoppetjes
  Goud - zwart - wit - creme gelukspoppetjes

  HANDGEMAAKTE GOUD ZWART WIT BEIGE GELUKSPOPPETJESGaaf zijn ze weer, gemaakt op de dagopvang voor mensen met een beperking. Deze lieve gelukspoppetjes zijn er in de kleuren van de foto en worden random geleverd. De prijs van deze…

  € 0,89
 • Handgemaakt zonnebloem gelukshangertje
  Handgemaakt zonnebloem gelukshangertje

  HANDGEMAAKTE ZONNEBLOEM GELUKSHANGERTJESZo leuk, deze gelukshangertjes zijn gemaakt op de dagopvang voor mensen met een beperking die al onze handgemaakte gelukspoppetjes maken. Deze is ook weer zo mooi afgewerkt, met een mooi…

  € 0,35
 • Geluksmandarijntje
  Geluksmandarijntje

  GELUKSMANDARIJNTJEHadden we al verschillend geluksfruit in de collectie, daar is nu het geluksmandarijntje aan toegevoegd.

  Hoe groot is dit geluksmandarijntje?Mandarijntjes zijn natuurlijk niet heel groot, maar deze…

  € 0,39
 • Boze oog geluksengeltjes
  Boze oog geluksengeltjes

  BOZE OOG GELUKSENGELTJESDe betekenis van het Boze oog is dat het je zal beschermen tegen de boze blikken van andere mensen. Het geloven in het boze oog bestaat al decennia lang en wordt vaak gebruikt als amulet of talisman om…

  € 0,95
 • Tennisbal gelukshangertje
  Tennisbal gelukshangertje

  TENNISBAL GELUKSHANGERTJEDat is lekker sportief, een gelukstennisballetje. Een leuk kleinigheidje om uit te delen op een toernooi, maar ook een leuke gezonde traktatie op school of de sportclub!

  Sport gelukspoppetjesHoe leuk is…

  € 0,48
 • Engels rouw condoleance kaartje
  Engels rouw condoleance kaartje

  ENGELS ROUW CONDOLEANCE KAARTJELet the beautiful

  memories

  fill the emptiness

  in your heart

  Een kaartje voor als woorden tekort schieten. Dit kaartje met onze gelukspoppetjes vlinder en vergeetmenietje passen hier uiteraard…

  € 0,50
 • Gelukspoppetje van edelsteen
  Gelukspoppetje van edelsteen

  GELUKSPOPPETJE VAN EDELSTEENPrachtige edelsteen gelukspoppetje in een macrame. Deze edelstenen zijn samen met een houten kraal en de nylon draad gehaakt zodat er een mooie lus is ontstaan voor aan je sleutelhanger. De lengte van…

  € 3,95
 • Bedankt juf gelukskaartje
  Bedankt juf gelukskaartje

  BEDANKT JUF GELUKSKAARTJEWil je je juf bedanken, bijvoorbeeld op het einde van het schooljaar? Dan is dit wel een heel schattig kaartje om te geven. Nog leuke maak je het juf bedankje als je er een geluks sleutelhanger met naam…

  € 0,50
 • You are DUCKING great gelukskaartje
  You are DUCKING great gelukskaartje

  You are DUCKING greatStuur eens een lief gelukskaartje naar je vrienden, familie of collega's. Een gelukspoppetjes kaartje met onze badeend erop, hoe leuk is dat!
  Nog leuker is het om ook het geluks badeendje erbij te geven, dat…

  € 0,50
 • Bedankt voor de leuke tijd gelukskaartje
  Bedankt voor de leuke tijd gelukskaartje

  Bedankt voor de leuke tijd gelukskaartjeeen lief gelukspoppetjes kaartje om te geven:

  ∙ als eindejaar bedankje aan juf of meester
  ∙ als bedankje bij afscheid van de peuterspeelzaal
  ∙ aan je collega's bij veranderen van…

  € 0,50
 • Voorjaar gelukspoppetjes
  Voorjaar gelukspoppetjes

  VOORJAAR GELUKSPOPPETJESzijn vrolijke gelukspoppetjes in frisse voorjaarstinten. Deze gelukspoppetjes zijn handgemaakt en vinden het superleuk om naar je toe te komen. Hoe leuk is het om deze handgemaakte gelukspoppetjes aan een…

  € 0,89
 • Je bent goud waard gelukskaartje
  Je bent goud waard gelukskaartje

  Een geluks kaart met gelukspoppetje erop afgebeeld om aan iemand te geven of te sturen die wel een beetje extra geluk kan gebruiken.

  € 0,50
 • Enjoy gelukskaartje met lucky busje
  Enjoy gelukskaartje met lucky busje

  Geef een leuk gelukspoppetje met een gelukskaart om iemand iets leuks toe te wensen. Het gelukspoppetje zal ze er altijd aan herinneren dat ze dat geluk van jou heeft gekregen!

  € 0,50
  1 - 24 van 55 resultaten
 • 1
 • 2
 • 3

Nieuwe gelukspoppetjes

Ook zo nieuwsgierig naar onze nieuwe gelukspoppetjes? Op deze pagina zullen we alle nieuwe gelukshangertjes en geluksartikelen plaatsen die we in de collectie hebben opgenomen. Bestel ze nu!

Want hoe leuk is het om van onze gelukswinkel meteen de nieuwste gelukspopjes bestellen. Heel fijn om altijd wat gelukspoppetjes op voorraad te hebben om zo nog meer geluk te kunnen delen. Gelukshangertjes kopen doe je makkelijk online en zo heb je altijd wat geluk bij de hand om te verspreiden. Wij hebben de grootste unieke collectie geluksproducten.

Gelukspoppetjes artikelen

Wat we nog meer in het assortiment hebben dan gelukspoppetjes? Eigenlijk helemaal niks anders dan geluksartikelen. De gelukskaartjes zijn allemaal, je leest het goed, allemaal door ons zelf ontworpen. Daarnaast hebben we ook pennen en notitieblokjes vol geluk. Helemaal nieuw in ons assortiment zijn de affirmatiekaartjes en de complimentenkaartjes in handig visitekaartje formaat zodat iemand ze makkelijk bij zich kan dragen.

Nieuwe gelukspoppetjes

De laatste toevoegingen vind je bovenaan deze gelukspoppetjes pagina.

Goedkope gelukspoppetjes

We proberen de laagste prijs voor iedereen te hanteren, daarom hebben we zelden een kortingsactie. Als we een kortingscode hebben wordt deze vermeld in de nieuwsbrief, daar kun je je hier voor aanmelden. Maar we hebben wel onze uitverkoop pagina. Hier vind je goedkope gelukspoppetjes. Je vindt hier de gelukspopjes die uit de collectie gaan. Of producten die we zelf ook goedkoper hebben kunnen inkopen. Zo kan iedereen tegen een klein prijsje, toch een beetje geluk verspreiden. 

© 2015 - 2024 Gelukspoppetjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel