Gelukspoppetjes 

Wie kent ze niet. Vroeger kochten we gelukspopjes al bij de Chinese winkel in Eindhoven. Maar wist je dat de grootste collectie gelukspoppetjes tegenwoordig te bestellen is via www.gelukspoppetjes.eu en we in Veldhoven zitten, dus ophalen is zeker een optie als je in de buurt woont!

Goedkopere gelukspoppetjes 

Hebben we ook in de gelukspopjes collectie. Dit zijn de traditionele gelukspoppetjes die je op meedere plaatsen kunt kopen, maar ook in onze uitverkoop gelukspoppetjes pagina vind je veel gelukspoppetjes die extra voordelig zijn.
In de geluks collectie vind je heel veel meer dan alleen de houten gelukspoppetjes. Elk gelukspoppetje van ons merk Artasja Lucky Productions zijn uniek, speciaal voor ons gemaakt van duurzaam hout (FSC) en met liefde verpakt op de dagopvang voor mensen met een beperking. Dat maakt ons geluk wel heel uniek!

Met gelukspoppetjes geef je ook gevoel 

Omdat je iets speciaal voor iemand uitzoekt, dat bij hem past. Zie het zo: Je geeft iemand een bos bloemen en na er lekker een week of 2 van genoten te hebben, gaan ze helaas weg. Hang je er een klein gelukskaartje aan met een gelukspoppetje, dan bewaart met in het algemeen het gelukspoppetje en legt het of ergens neer, of hangt het ergens aan, bv aan een sleutelbos, een rits van een jas of aan een tas. Elke keer als ze dat gelukspopje zien, zullen ze er een fijn gevoel bij krijgen omdat ze het van jou hebben gekregen. Dat er nog een bos bloemen bij zat is natuurlijk hartstikke leuk, maar die zien ze niet meer tastbaar voor zich.

Met onze gelukspoppetjes geef je niet alleen een tastbaar cadeautje, maar ook een gevoel van troost in moeilijke tijden. Ook dan kan een gelukspoppetje een bron van steun en hoop zijn!

En natuurlijk is een houten gelukspoppetje ook een teken van vriendschap en liefde. Door het geven van een lief gelukspopje laat je zien dat je om iemand geeft en er voor die persoon wilt zijn. Het is een klein gebaar maar kan een grote impact hebben op iemands leven.

Zo hebben we ooit voor Yaël, een jong meisje met een ernstige ziekte een inzameling van gelukspoppetjes gedaan en elke keer stuurde we haar een volle envelop met gelukspoppetjes. Zij deelde ze ook weer uit aan de dokters in het ziekenhuis die daar ook weer heel blij van werden. Tot op de dag van vandaag heb ik soms contact met haar en geven ze nog steeds als familie aan dat gelukspoppetjes altijd bij hun leven zal horen.

Dus zo zie je dat gelukspoppetjes ook symbool kunnen staan voor een gevoel van veiligheid, geluk en positiviteit. 

Wil jij ook een gevoel van troost, vriendschap, geluk en steun verspreiden? Dan zijn onze houten gelukspoppetjes kopen een mooie manier om dat te doen. Zo geef je net dat beetje extra om iemand te steunen in goede en in slechte tijden.

 


 

 

 

© 2015 - 2024 Gelukspoppetjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel