Gelukspoppetjes

Gelukspoppetjes

Er zijn veel momenten in het leven dat we elkaar een beetje geluk willen wensen, een steuntje in de rug willen geven of gewoonweg elkaar iets willen geven. Wanneer zoon of dochter op moet voor zijn of haar rijbewijs, het tekenen van een vast contract, verjaardagen of gewoon zomaar om te zeggen dat je om iemand geeft. Gelukspoppetjes komen altijd van pas en zorgen voor veel liefde en compassie.

We hebben in onze gelukspoppetjes winkel een groot aantal gelukspoppetjes die eigenlijk geen gelukspoppetje zijn. Bijvoorbeeld in de vorm van een cupcake, een autootje en bloemetjes zijn hiervan enkele voorbeelden! Maar natuurlijk ook leuk, gelukspoppetjes bestellen en om een keuze te maken uit de gelukspiraat, het gelukshartje of natuurlijk het originele gelukspoppetje zoals we hem allemaal kennen. Voor elke leeftijd zijn er wel leuke gelukspoppetjes te vinden. Wanneer iemand heel erg van bakken houdt, zou u kunnen kiezen voor de gelukscupcake of macarons, maar voor iemand die van bloemen houdt, kunt u kiezen voor het geluksbloemetje. 

Gelukspoppetjes assortiment

In onze gelukspoppetjes winkel hebben we ook notitieblokjes van gelukspoppetjes, gelukspennen en natuurlijk hele leuke gelukspoppetjes kaartjes. Zo kun je online gelukspoppetjes bestellen en die combineren om een leuke set vol geluk aan iemand te geven.

Handgemaakte gelukspoppetjes zijn de gelukspoppetjes zoals deze zijn te vinden in de categorie handgemaakte gelukspoppetjes. We maken deze zelf van touwtjes en kralen. Alle andere gelukspoppetjes importeren we en zijn dus niet door ons handgemaakt!

Wilt u graag dat we de gelukspoppetjes voor u per stuk verpakken? Dat is geen probleem, dit kan in een prachtig cellofaan zakje met een kaartje erbij of in een mooi organza zakje. Deze vindt u hier.

© 2015 - 2021 gelukspoppetjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel