De allerleukste gelukspoppetjes

Er zijn veel momenten in het leven dat we elkaar een beetje geluk willen wensen, een steuntje in de rug willen geven of gewoonweg elkaar iets willen geven. Wanneer zoon of dochter op moet voor zijn of haar rijbewijs, het tekenen van een vast contract, verjaardagen of gewoon zomaar om te zeggen dat je om iemand geeft. Gelukspoppetjes komen altijd van pas en zorgen voor veel liefde en compassie.

We hebben in onze gelukspoppetjes winkel een groot aantal gelukspoppetjes die eigenlijk geen gelukspoppetje zijn. Bijvoorbeeld in de vorm van een cupcake, een autootje en bloemetjes zijn hiervan enkele voorbeelden! Maar natuurlijk ook leuk, gelukspoppetjes bestellen en om een keuze te maken uit de gelukspiraat, het gelukshartje of natuurlijk het originele gelukspoppetje zoals we hem allemaal kennen. Voor elke leeftijd zijn er wel leuke gelukspopjes te vinden. Wanneer iemand heel erg van bakken houdt, zou u kunnen kiezen voor de gelukscupcake of macarons, maar voor iemand die van bloemen houdt, kunt u kiezen voor het geluksbloemetje. 

Gelukspoppetjes assortiment

In onze gelukspoppetjes winkel hebben we ook notitieblokjes van gelukspoppetjes, gelukspennen en natuurlijk hele leuke gelukspoppetjes kaartjes. Zo kun je online gelukspoppetjes bestellen en die combineren om een leuke set vol geluk aan iemand te geven.

Handgemaakte gelukspoppetjes zijn de gelukspoppetjes zoals deze zijn te vinden in de categorie handgemaakte gelukspoppetjes. We laten ze zelf maken van touwtjes en kralen. Alle andere gelukspoppetjes importeren we en zijn dus niet door ons handgemaakt!

Wil je graag dat we de gelukspoppetjes voor je per stuk verpakken? Dat is geen probleem, dit kan in een prachtig cellofaan zakje met een kaartje erbij of in een mooi organza zakje. Deze vind je hier.

MVO ondernemen

Omdat we heel veel geluk zelf (laten) maken en we dat niet meer zonder hulp kunnen, werken we heel veel samen met de dagopvang voor mensen met een beperking hier in ons eigen dorp. Deze tijdsbesteding is superfijn voor de cliënten die daar werken en een nuttige dagbesteding hebben. Zo maken ze heel veel gelukspoppetjes sleutelhangers, ook de naamsleutelhangers, ze tellen de gelukskaartjes af en doen deze in zakjes, ze tellen alle gelukspoppetjes af en doen deze in zakjes en de grote opdrachten, voor bv bedrijven die een relatiegeschenk zoeken, maken ze de sleutelhangers en verpakken deze per stuk samen met een op maat gemaakt gelukskaartje zodat de klant direct een handig aardigheidje of bedankje heeft. Zo maakten ze al eens 3000 sleutelhangers met "supernurse" voor een ziekenhuis. Werden er uit 22.000 gelukspoppetjes de touwtjes vervangen door groene touwtjes omdat dat de kleur van het bedrijf is dat ze bestelde. We denken ook graag met je mee om samen nog meer geluk te verspreiden in de wereld, want alleen samen kunnen we de wereld een beetje mooier maken!

Duurzame gelukspoppetjes

Al onze houten gelukspoppetjes zijn gemaakt door fabrieken met het FSC certificaat, zodat voor elke boom die gebruikt wordt voor deze gelukshangertjes er een nieuwe boom wordt geplant. Zo weet je ook zeker dat je echt geluk verspreid, want we moeten de wereld natuurlijk wel zo mooi mogelijk houden.

© 2015 - 2023 Gelukspoppetjes bestellen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel