Gelukspoppetje verpleegkundige Diana

Artikelnummer: B101-Z2-L005a
Artikel 1 van 34
€ 0,59 (inclusief btw)

Gelukspoppetje verpleegkundige Diana

Zorg gelukspoppetjes

Gelukspoppetje verpleegkundige Diana, originele unieke gelukspoppetjes in de vorm van een verpleegkundige, verpleegster of zuster. Dit gelukspoppetje hebben we zelf ontworpen. Natuurlijk hebben we ook bijpassende geluks-verpleegster artikelen in ons assortiment. Zo kunt u die fijne broeder, lieve zuster of zorgzame verpleegkundige in de zorg eens verrassen. Bekijk onze leuke gelukskaartjes, pennen of notitieblokjes. 

Hoe groot is dit zuster gelukspoppetje?

Deze geluksverpleegster is ongeveer 20 mm groot. Dit gelukspoppetje staat symbool zoals alle gelukspoppetjes voor geluk, voorspoed en gezondheid voor de zorg.

Het verpleegkundige gelukspoppetje, we hebben haar Diana genoemd naar een vriendin die op de IC werkt. Dit zuster gelukspoppetje wordt veel gegeven aan mensen die in de zorg werken. En niet alleen aan de verpleegkundigen, zusters, verpleegsters, broeders, dokters en anesthesisten, maar iedereen die in het ziekenhuis werkt, ook de schoonmakers, dietisten, voedingsdeskundigen, verloskundigen, baliemedewerkers, specialtisten, assistenten verdienen tenslotte een beetje geluk voor hun tomeloze inzet!

Bedankje zorgpersoneel

Een mooie gelegenheid om deze zorgtopper in het zonnetje te zetten is natuurlijk als je ontslagen word na een ziekenhuis opname. Dat kun je thuis verder aan je herstel gaan werken. Een ander moment is de dag van de verpleging, dag van de zorg of mantelzorgdag. Mooie momenten waarbij een klein beetje geluk leuk is om te geven. En behalve dat ze leuk zijn voor de verpleegkundigen, zijn ze ook een lief aardigheidje voor dokters, zorgpersoneel, apothekers assistenten, mantelzorgers en huisartsen, maar bij een speciale gelegenheid ook leuk om aan de patiënten uit te delen.

Verpleegkundige gelukspoppetje sleutelhanger

Van dit verpleegster gelukspoppetje kunnen we ook een leuke sleutelhanger laten maken. We kunnen deze laten maken met een naam er aan, maar als je een cadeautje voor al je personeel wil, kun je ook denken aan woorden aan de sleutelhanger als TOPPER BEDANKT ZORGEHELD SUPERNURSE ZUSTER VERPLEEGSTER VERPLEEGKUNDIGE DOKTER of een ander leuk passend woord. Een gelukspoppetjes sleutelhanger is altijd leuk om te geven!

De sleutelhangers worden allemaal gemaakt op de dagopvang voor mensen met een beperking, dus het is altijd dubbel geluk!

We hebben ons assortiment duurzame gelukspoppetjes uit kunnen breiden met een gelukspoppetje dokter.

 

© 2015 - 2024 Gelukspoppetjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel