Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina

Handgemaakte gelukspoppetjes

Bij gelukspoppetjes.eu hebben we ook handgemaakte gelukspoppetjes. Deze gelukspoppetjes worden gemaakt door mensen met een beperking en zijn dus altijd uniek! Deze mensen beleven waanzinnig veel plezier aan het maken van deze gelukspoppetjes. Wij worden er gewoonweg blij van, dat deze groep mensen op deze manier wat extra geluk beleven. Dubbel geluk dus!

Houd er rekening mee dat de touwtjes onder en boven de gelukspoppetjes niet altijd gelijk zijn, dat ligt er een beetje aan wie er aan heeft gewerkt. Soms is de verhouding anders als op de foto, bv 2 of 4 kortere touwtjes en een paar langere. Alles is hierin handgemaakt en dus altijd anders. De handgemaakte gelukspoppetjes van kralen worden speciaal voor jou gemaakt (en kunnen dus niet worden geretourneerd), maar let op, de kralen kunnen van de touwtjes af schuiven. Wil je dit niet, adviseren we om een knoopje in het touwtje te leggen zodat de kralen altijd op zijn plaats blijven. Hang je het poppetje ergens aan, dan is dat niet nodig, de kralen blijven dan gemakkelijk op hun plaats. 

Bestel je sleutelhangers met een handgemaakt gelukspoppetje dan maken we deze van kralen speciaal voor jou en is dus elk gelukshangertje anders! 

© 2015 - 2024 Gelukspoppetjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel