per pagina
Sorteer op
 • Kralen geluksengeltjes, handgemaakt
  Kralen geluksengeltjes, handgemaakt

  Geluksengeltjes gemaakt van allerlei soorten kralen en komen met goudkleur, acryl of zilverkleur vleugeltjes. Deze materialen worden door elkaar gebruikt. Elk geluksengeltje is handgemaakt en er is er dus niet 1 precies hetzelfde.…

  € 0,79
 • Naam of TOPJUF sleutelhanger van handgemaakte gelukspoppetjes
  Naam of TOPJUF sleutelhanger van handgemaakte gelukspoppetjes

  NAAM OF TOPJUF SLEUTELHANGER VAN HANDGEMAAKTE GELUKSPOPPETJESDeze "topjuf" of "topmeester" sleutelhanger kunnen we voor u maken met een naam of een woord. Er kunnen 7 letters aan deze naamsleutelhanger, wilt u er meer, dan kunt u…

  € 1,55
 • Naturel gelukspoppetje FAITH
  Naturel gelukspoppetje FAITH

  FAITH naturel handgemaakt gelukspoppetje met zwarte touwtjes. Deze gelukspoppetjes zijn ongeveer 24 mm groot en worden handgemaakt op de dagopvang voor mensen met een beperking.

  Leuk voor aan een sleutelhanger, lief kaartje of je…

  € 0,79
 • Geluksbloem met streepjes of hartjes
  Geluksbloem met streepjes of hartjes

  Houten geluksbloem in diverse kleuren. Deze handgemaakte geluksbloemetjes worden assortie geleverd en zijn ongeveer 19 mm groot.

  LET OP, deze bloem wordt of met streepjes geleverd, of met een lief hartje in het midden.

  € 0,39
 • Gelukshartje
  Gelukshartje

  Gekleurde gelukshartjes van hout. Deze handgemaakte gelukspoppetjes zijn ongeveer 18 mm groot en worden assortie geleverd. De hartjes worden assortie geleverd, sommige hartjes hebben het touwtje van boven naar beneden, andere…

  € 0,39
 • Gelukslieveheersbeestje
  Gelukslieveheersbeestje

  Gleukslieveheersbeestjes in diverse kleuren, leuk voor aan een cadeautje, kaartje of bos bloemen. Deze handgemaakte gelukspoppetjes zijn ongeveer 18 mm en worden assortie kleur geleverd.

  € 0,39
 • Geluksbloemetje mini
  Geluksbloemetje mini

  Geluksbloemetje in diverse kleuren van ongeveer 14 mm groot. Deze handgemaakte gelukspoppetjes worden assortie kleur (ook qua kleur touwtjes) geleverd. Deze geluksbloemetjes worden gemaakt op de dagopvang voor mensen met een…

  € 0,37
 • Gelukssterretje
  Gelukssterretje

  Gelukspoppetje ster. Deze handgemaakte gelukssterretjes zijn ongeveer 14 mm en worden assortie kleur geleverd.

  € 0,35
 • "Back to basic" gelukspoppetje bol
  "Back to basic" gelukspoppetje bol

  Gelukspoppetjes in naturel met kleur keuze van de touwtjes, helemaal terug naar basic. Deze houten gelukspoppetjes zijn ongeveer 18 mm groot. Hangt u deze gelukspoppetjes ergens aan of geeft u ze aan iemand die een beetje geluk…

  € 0,39
 • Engelse drop gelukshangertjes
  Engelse drop gelukshangertjes

  Gelukshangertjes van Engelse drop. Deze leuke gelukspoppetjes zijn helaas niet om op te eten, maar wel leuk als traktatie of kleinigheidje voor de echte dropliefhebber!

  De maten van de "dropjes" zijn 9~23 mm lang x 10~23 mm breed…

  € 0,49
 • Geluksautootje gekleurd
  Geluksautootje gekleurd

  Geluksautootjes in verschillende kleuren. Leuke handgemaakte gelukshangertjes autootje, deze gelukspoppetjes zijn ongeveer 20x12 mm.

  Leuk om aan een cadeautje te hangen, om aan een keertje te bevestigen voor iemand die geslaagd…

  € 0,39
 • Mini geluks hobbelpaardjes
  Mini geluks hobbelpaardjes

  Gelukspoppetjes i nverschillende kleuren, versie mini hobbelpaardje.

  Deze gelukshobbelpaardjes zijn ongeveer 21x16 mm en zijn natuurlijk leuk voor iedere paardrijden liefhebber, maar ook voor aan een bosje bloemen of aan een…

  € 0,39
 • Gekleurde stipjes engeltjes
  Gekleurde stipjes engeltjes

  Gekleurde stipjes engeltjes van ongeveer 21 mm groot. Deze geluksengeltjes worden assortie kleur geleverd, de prijs is per stuk en de kraalkapjes aan de onderkant van het gelukspoppetje zijn steeds anders en kunnen dus afwijken…

  € 0,47
 • Pastel geluksolifantjes
  Pastel geluksolifantjes

  Schattige gelukspoppetjes olifantje in pastel kleuren en witte of regenboogkleur touwtjes (anders dus dan op de foto). Deze handgemaakte geluksolifantjes worden assortie kleuren geleverd en zijn geprijsd per stuk. De afmetingen…

  € 0,39
 • Geluksaapekopjes pastel
  Geluksaapekopjes pastel

  Schattige geluks aapekopjes in pasteltinten. Deze handgemaakte geluksaapjes zijn ongeveer 22x18 mm en worden per stuk, assortie kleur geleverd.

  Aan welke apekoppen ga jij deze schattige gelukspoppetjes geven?

  € 0,44
 • Gelukspoppetjes gitaar
  Gelukspoppetjes gitaar

  Geluksgitaartjes van ongeveer 30x11 mm. Deze leuke muziek gelukspoppetjes zijn in verschillende kleuren en worden assortie kleur geleverd.

  Deze geluksgitaartjes worden met de hand gemaakt op de dagopvang voor mensen met een…

  € 0,39
 • Geluksijsjes
  Geluksijsjes

  Lekkere gelukspoppetjes in de vorm van een ijsje. Een heerlijke verkoeling waar je geen gram van aankomt. Deze geluksijsjes zijn ongeveer 22 mm groot en worden standaard geleverd met witte touwtjes.

  € 0,39
 • Geluksvoetjes
  Geluksvoetjes

  "you never walk alone" Geluksvoetjes in verschillende kleuren. Deze gelukspoppetjes zijn natuurlijk erg lief om aan iemand te geven die ergens "doorheen" moet, maar ook iemand die de wandeldrie of vierdaagse loopt, een pedicure,…

  € 0,39
 • Geluksflesje baby meisje
  Geluksflesje baby meisje

  Schattig geluksflesje voor bij de geboorte van een baby meisje. Bij dit gelukspoppetje hebben we ook een leuk kaartje laten ontwerpen wat uniek bij ons te bestellen is!

  Wordt geleverd met witte of roze touwtjes.

  € 0,35
 • Geluksflesje baby jongen
  Geluksflesje baby jongen

  Geluksflesje baby jongen, leuk voor bij de geboorte van een jongen aan een geboortekaartje, aan een bedankje of om uit te delen in de klas als je een broertje hebt gekregen. Wordt geleverd met blauwe of witte touwtjes.

  Ook…

  € 0,35
 • Geluksspekjes
  Geluksspekjes

  Lekkere geluksspekjes, maar niet om op te eten. Wil je een spek-taculair gelukspoppetje, is dit wel een hele originele. Deze geluksspekjes zijn ongeveer 18 mm groot en per stuk geprijsd. Deze gelukspoppetjes zijn gemaakt op de…

  € 0,59
 • Gelukskroontjes
  Gelukskroontjes

  Gelukskroontjes is diverse kleuren. Het formaat van deze leuke houten gelukspoppetjes is ongeveer 17x13 mm en de prijs is per stuk.

  Deze gelukspoppetjes worden gemaakt op de dagopvang voor mensen met een beperking en worden…

  € 0,39
 • Gelukswolkjes met zilverkleur touwtje
  Gelukswolkjes met zilverkleur touwtje

  Witte gelukswolkjes met een grijs/zilver kleur touwtje. De gelukspoppetjes zijn 22x17 mm, de prijs per stuk. Deze gelukspoppetjes worden gemaakt op de dagopvang voor mensen met een beperking.

  € 0,39
 • Gelukspoppetje vergeet me nietje
  Gelukspoppetje vergeet me nietje

  Gelukspoppetje vergeet-me-nietje van ongeveer 14 mm groot. Deze gelukspoppetjes worden allemaal handgemaakt en de kleur kan iets afwijken van de foto.

  Een vergeet me nietje is leuk om te geven bij een afscheid op school, afscheid…

  € 0,35
  1 - 24 van 80 resultaten
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Handgemaakte gelukspoppetjes

Bij gelukspoppetjes.eu hebben we ook handgemaakte gelukspoppetjes. Deze gelukspoppetjes worden gemaakt door mensen met een beperking en zijn dus altijd uniek! Deze mensen beleven waanzinnig veel plezier aan het maken van deze gelukspoppetjes. Wij worden er gewoonweg blij van, dat deze groep mensen op deze manier wat extra geluk beleven. Dubbel geluk dus!

Houd er rekening mee dat de touwtjes onder en boven de gelukspoppetjes niet altijd gelijk zijn, dat ligt er een beetje aan wie er aan heeft gewerkt. Soms is de verhouding anders als op de foto, bv 2 of 4 kortere touwtjes en een paar langere. Alles is hierin handgemaakt en dus altijd anders. De handgemaakte gelukspoppetjes van kralen worden speciaal voor jou gemaakt (en kunnen dus niet worden geretourneerd), maar let op, de kralen kunnen van de touwtjes af schuiven. Wil je dit niet, adviseren we om een knoopje in het touwtje te leggen zodat de kralen altijd op zijn plaats blijven. Hang je het poppetje ergens aan, dan is dat niet nodig, de kralen blijven dan gemakkelijk op hun plaats. 

Bestel je sleutelhangers met een handgemaakt gelukspoppetje dan maken we deze van kralen speciaal voor jou en is dus elk gelukshangertje anders! 

© 2015 - 2024 Gelukspoppetjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel