Gelukspoppetje dokter

Artikelnummer: B229-L066B
Artikel 3 van 118
€ 0,79 (inclusief btw)

Geluksdoktertje

Deze dokter komt graag een beetje geluk brengen, leuk om te geven aan je dokter die je zo goed mogelijk heeft geholpen. Een kleine blijk van waardering voor het zorgpersoneel dat altijd voor iedereen klaar staat.

Gelukspoppetje in de zorg

Het is natuurlijk een leuk cadeautje voor je eigen arts, maar het is ook een mooie blijk van waardering voor alle dokters die in het ziekenhuis werken, bv tijdens de dag van de zorg, een speciale dag voor zorgpersoneel, maar ook bv bij een kerst of jubileum is een geluksdokter een leuk aardigheidje om te geven.

Milieuvriendelijke gelukspoppetjes

Deze gelukspoppetjes zijn ongeveer 25x12 mm groot en gemaakt van FSC hout en verwerkt met verf en lak op waterbasis. Deze gelukspopjes zijn een uniek ontwerp van Artasja Lucky Productions, daarom weten we zeker dat de mensen die deze gelukspoppetjes hebben gemaakt goed worden behandeld en een eerlijk loon verdienen.

De gelukspoppetjes worden allemaal afgeteld op de dagopvang voor mensen met een beperking in ons eigen dorp, dat geeft hen veel plezier om elke dag met geluk bezig te kunnen zijn.

Zo proberen we samen de wereld een beetje mooier te maken!
 

© 2015 - 2024 Gelukspoppetjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel