Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina

Kinder traktatie gelukspoppetjes

Clowntjes, Ninja's, ballonnen, allemaal leuke kinder gelukspoppetjes voor een kindertraktatie of aan een afscheidsbedankje van school. En hoe leuk is het om een juf of meester te bedanken met onze bedankkaartjes. Deze lieve gelukspoppetjes zijn ook ideaal aan een kaartje voor een zieke of als aardigheidje voor aan een cadeautje! Natuurlijk zijn alle gelukspoppetjes uit onze geluks poppetjes winkel leuk voor kinderen, maar op deze pagina een paar speciale kinder gelukspopjes. 

Traktatie gelukspoppetjes

Fijn als kinderen willen trakteren op een gezonde traktatie. Een gelukspoppetje of een gelukspoppetjes sleutelhanger met de namen van de kinderen eraan is dan een superleuke originele kindertraktatie. Helemaal Coronaproof ook. We kunnen ze namelijk ook per stuk leuk laten verpakken op de dagopvang, dat ziet er superleuk uit en de kinderen zien direct wat ze krijgen. Zo kunnen de naamsleutelhangers allemaal hetzelfde thema gelukspoppetje hebben, maar uiteraard is het ook mogelijk om de gelukspoppetjes uit te zoeken die het best bij de kindjes past. Bv voor een voetballiefhebber een geluksvoetbal en voor het meisje dat gek is op teddybeertje ons eigen teddybeertje gelukspoppetje. Voor een kindje dat van sprookjes houdt een roodkapje een koning of koningin of een heuse vuurspugende draak.

Onze sprookjes gelukspoppetjes, allemaal unieke gelukspopjes die we zelf ontworpen hebben. Sprookjes van Grimm, later is Disney sprookjes gaan verfilmen. En wist je dat onze vormgeefster ook een gelukssprookje heeft gemaakt voor in ons geluksmagazine?

Kant en klare gelukspoppetjes traktaties

Jazeker, we hebben ook leuke gelukskaartjes met: "Ik ben jarig en trakteer". Die is natuurlijk ook leuk als volwassenen traktatie in plaats van gebak, want dat gebeurd natuurlijk vaker. Een beetje geluk trakteren is super origineel en beter voor de lijn!

Wist je dat goedkope gelukspoppetjes bestellen vaak bij ons ook betekend dat ze worden gemaakt op de dagopvang door mensen met een beperking?

Bestel de goedkoopste gelukspopjes snel en voordelig bij gelukspoppetjes.eu

© 2015 - 2023 Gelukspoppetjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel