per pagina
Sorteer op
 • Gelukspoppetje voetballer Willem
  Gelukspoppetje voetballer Willem

  GELUKSPOPPETJE VOETBALLER WILLEMGeluksvoetballer WillemGelukspoppetje voetballer Willem is een van de unieke gelukspoppetjes die wij speciaal hebben laten maken. Een houten gelukspoppetje van ongeveer 25x10 mm. Leuk voor aan een…

  € 0,54
 • Gelukspoppetje tennisser Steve
  Gelukspoppetje tennisser Steve

  GELUKSPOPPETJE TENNISSER STEVETennis gelukspoppetjesSteve is de tennisser van de familie en is ongeveer 23 mm groot. We hebben nog meer sporters in onze gelukspoppetjes familie. Neem ook eens een kijkje bij rockster gelukspoppetje…

  € 0,54
 • Gelukspoppetje rockster Nick
  Gelukspoppetje rockster Nick

  GELUKSPOPPETJE ROCKSTER NICKGelukspoppetje rockster Nick, Deze sing en songwriter is ongeveer 23 mm groot en zingt in het echt de sterren van de hemel! Kijk ook eens bij de rest van de gelukspoppetjes familie, bij tennisser Steve,…

  € 0,54
 • Gelukspoppetje Astrid
  Gelukspoppetje Astrid

  Gelukspoppetje Astrid is een schattig houten gelukspoppetje van ongeveer 23 mm groot met een heel groot hart! Neem ook eens een kijkje bij de rest van de familie gelukspoppetjes!

  € 0,54
 • Geluksvoetbal zwart wit
  Geluksvoetbal zwart wit

  Geluksvoetballetjes in zwart wit.

  Deze geluksvoetballetjes zijn leuk om uit te delen bij een voetbaltoernooi, om te trakteren op een verjaardag of om aan een cadeautje te hangen voor een hele stoere jongen! Deze zwart witte…

  € 0,40
 • Gelukspoppetje clowntje
  Gelukspoppetje clowntje

  Clownshoofje in leuke felle kleuren van ongeveer 20 mm groot. Hier wordt je toch vrolijk van! Leuk gelukspoppetje om een uitnodiging te versturen, aan een cadeautje te hangen, voor aan je sleutelhanger of aan een kaartje!

  € 0,36
 • Gestreepte geluksballon OP=OP
  Gestreepte geluksballon OP=OP

  Gestreepte regenboog geluksballon van ongeveer 18 mm groot. Leuke geluksballonnen om aan een cadeatuje of kaartje te hangen, een traktatie of bedankje.

  € 0,40
 • Geluksdobbelsteen
  Geluksdobbelsteen

  Geluksdobbelsteen in verschillende kleuren. Deze geluksdobbelstenen zijn 16 mm groot en worden per stuk en assortie kleur geleverd. Leuk gelukspoppetjes voor de spelletjesliefhebbers en wie weet, welk getal brengt u geluk?

  € 0,46
 • Ninja gelukspoppetje OP=OP
  Ninja gelukspoppetje OP=OP

  Gelukspoppetje ninja van ongeveer 18 mm groot. Leuk voor een kinderfeestje, een uitnodiging of een traktatie!

  € 0,35
 • Hobbelpaard
  Hobbelpaard

  Hobbelpaard gelukspoppetje

  € 0,35
 • Geluksautootje gekleurd
  Geluksautootje gekleurd

  Geluksautootjes in verschillende kleuren. Leuke handgemaakte gelukshangertjes autootje, deze gelukspoppetjes zijn ongeveer 20x12 mm.

  Leuk om aan een cadeautje te hangen, om aan een keertje te bevestigen voor iemand die geslaagd…

  € 0,39
 • Mini geluks hobbelpaardjes
  Mini geluks hobbelpaardjes

  Gelukspoppetjes i nverschillende kleuren, versie mini hobbelpaardje.

  Deze gelukshobbelpaardjes zijn ongeveer 21x16 mm en zijn natuurlijk leuk voor iedere paardrijden liefhebber, maar ook voor aan een bosje bloemen of aan een…

  € 0,39
 • Blauw gelukswolkje
  Blauw gelukswolkje

  Blauw gelukswolkje, leuk voor aan een kaartje, voor aan een (kraam-) cadeautje of als bedankje op een babyshower of kraamfeest. Deze blauwe gelukswolkjes zijn ongeveer 2.5 cm groot.

  € 0,40
 • Roze gelukswolkje
  Roze gelukswolkje

  Roze gelukswolkje van ongeveer 2.5 cm. leuk voor aan een kraamcadeautje, een kaartje of als bedankje bij een kraamfeest of babyshower.

  € 0,40
 • Geluksboefje
  Geluksboefje

  Dit is ons geluksboefje, een gelukspoppetje van ongeveer 20 mm. Bij dit unieke gelukspoppetje hebben we natuurlijk ook leuke kaartjes, een gelukspen en een geluksnotitieblokje laten ontwerpen!

  We zoeken nog een leuke naam voor…

  € 0,69
 • Gelukskabouters
  Gelukskabouters

  Gelukskabouters, een leuk houten gelukspoppetje uit onze eigen collectie. Ze worden assortie geleverd in de kleuren rood geel of groen. Heb je voorkeur kun je dat natuurlijk bij opmerkingen vermelden. Deze houten gelukspoppetjes…

  € 0,69
 • Nog .... nachtjes slapen en dan....
  Nog .... nachtjes slapen en dan....

  Een vrolijk gelukskaartje met stickers om het aantal nachtjes aan te geven.

  Nog (zoveel) nachtjes slapen en dan....

  ∙ mag je bij oma logeren
  ∙ ben je jarig
  ∙ mag je voor het eerst naar school
  ∙ krijg je je eerste…

  € 0,60
 • Hartelijk gefeliciteerd .... jaar clowntje gelukskaartje
  Hartelijk gefeliciteerd .... jaar clowntje gelukskaartje

  Hartelijk gefeliciteerd ... jaar gelukskaartje met cijfer stickers. Een leuk vrolijk gelukspoppetjes kaartje met de afbeelding van het geluksclowntje. Niet alleen leuk voor verjaardagen maar ook voor een felicitatie bij ... jaar…

  € 0,60
 • Zeemeermin gelukspoppetje op=op
  Zeemeermin gelukspoppetje op=op

  Zeemeermin gelukspoppetje. Deze handgemaakte gelukspoppetjes zijn ongeveer 10 mm en worden gemaakt op de dagopvang voor mensen met een beperking. Er zijn verschilende soorten en deze worden door elkaar geleverd, zo zien ze er…

  € 0,39
 • Geluksraketje
  Geluksraketje

  Een geluksraketje, een leuk klein raketje waar je heel veel geluk (-swensen) mee kunt lanceren.
  Deze geluksraketjes zijn er in 3 verschillende kleuren, de prijs is per stuk.Leuk om aan een traktatie te hangen of met een leuk…

  € 0,45
 • Gelukspoppetjes sprookjeskasteel
  Gelukspoppetjes sprookjeskasteel

  Een sprookjeskasteel voor alle gelukspoppetjes. Een sprookje dat te mooi is om waar te zijn.
  Deze uitwerking van het sprookjeskasteel is speciaal door en voor ons ontworpen en pas helemaal in onze gelukspoppetjes lijn van de…

  € 0,45
 • Teddybeertje gelukspoppetje
  Teddybeertje gelukspoppetje

  Onze eigen teddybeer gelukspoppetjes zijn ongeveer 25x24 mm en hebben natuurlijk een hoog knuffelgehalte. Dit geluksbeertje is leuk om iemand een hele dikke knuffel te sturen.
  Bij dit gelukspoppetje hebben we uiteraard ook een…

  € 0,45
 • Geluksdraakje
  Geluksdraakje

  Voor onze sprookjes collectie hebben we het leuke draakje laten ontwerpen door onze vormgeefster. Dit draakje is een gelukspoppetje met een vlammetje op de achterkant en is ongeveer 25 mm doorsnee.

  € 0,45
 • Roodkapje gelukspoppetje
  Roodkapje gelukspoppetje

  Roodkapje gelukspoppetje van ongeveer 25x10 mm. Dit sprookjes gelukspoppetje is speciaal voor ons ontworpen door onze vormgeefster en uiteraard hebben we er ook een leuk gelukspoppetjes kaartje bij.

  € 0,69
  1 - 24 van 39 resultaten
 • 1
 • 2

Kinder traktatie gelukspoppetjes

Clowntjes, Ninja's, ballonnen, allemaal leuke kinder gelukspoppetjes voor een kindertraktatie of aan een afscheidsbedankje van school. En hoe leuk is het om een juf of meester te bedanken met onze bedankkaartjes. Deze lieve gelukspoppetjes zijn ook ideaal aan een kaartje voor een zieke of als aardigheidje voor aan een cadeautje! Natuurlijk zijn alle gelukspoppetjes uit onze geluks poppetjes winkel leuk voor kinderen, maar op deze pagina een paar speciale kinder gelukspopjes. 

Traktatie gelukspoppetjes

Fijn als kinderen willen trakteren op een gezonde traktatie. Een gelukspoppetje of een gelukspoppetjes sleutelhanger met de namen van de kinderen eraan is dan een superleuke originele kindertraktatie. Helemaal Coronaproof ook. We kunnen ze namelijk ook per stuk leuk laten verpakken op de dagopvang, dat ziet er superleuk uit en de kinderen zien direct wat ze krijgen. Zo kunnen de naamsleutelhangers allemaal hetzelfde thema gelukspoppetje hebben, maar uiteraard is het ook mogelijk om de gelukspoppetjes uit te zoeken die het best bij de kindjes past. Bv voor een voetballiefhebber een geluksvoetbal en voor het meisje dat gek is op teddybeertje ons eigen teddybeertje gelukspoppetje. Voor een kindje dat van sprookjes houdt een roodkapje een koning of koningin of een heuse vuurspugende draak.

Onze sprookjes gelukspoppetjes, allemaal unieke gelukspopjes die we zelf ontworpen hebben. Sprookjes van Grimm, later is Disney sprookjes gaan verfilmen. En wist je dat onze vormgeefster ook een gelukssprookje heeft gemaakt voor in ons geluksmagazine?

Kant en klare gelukspoppetjes traktaties

Jazeker, we hebben ook leuke gelukskaartjes met: "Ik ben jarig en trakteer". Die is natuurlijk ook leuk als volwassenen traktatie in plaats van gebak, want dat gebeurd natuurlijk vaker. Een beetje geluk trakteren is super origineel en beter voor de lijn!

Wist je dat goedkope gelukspoppetjes bestellen vaak bij ons ook betekend dat ze worden gemaakt op de dagopvang door mensen met een beperking?

Bestel de goedkoopste gelukspopjes snel en voordelig bij gelukspoppetjes.eu

© 2015 - 2024 Gelukspoppetjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel