Sorteer op
 • Boeddha gelukspoppetje
  Boeddha gelukspoppetje

  Gelukspoppetje boeddhaGelukspoppetje boeddha van ongeveer 22 mm groot en heeft een doorsnee van ongeveer 16 mm. Boeddha staat symbool voor verbinding en dankbaarheid in een vriendschap, een nieuw begin bij een geboorte of een…

  € 0,39
 • Boeddha-peace sleutelhanger
  Boeddha-peace sleutelhanger

  Sleutelhanger met een gelukspoppetje boeddha en het woord "peace". Uiteraard kan deze sleutelhanger en tekst in elke gewenste soort voor u worden gemaakt. Een naam (max 7 letters) kunt u doorgeven per mail of bij opmerkingen…

  € 1,55
 • Namaste gelukspoppetje boeddha sleutelhanger
  Namaste gelukspoppetje boeddha sleutelhanger

  Gelukspoppetje boeddha sleutelhanger met NAMASTE eraan. We hebben hier ook een leuk gelukspoppetjes kaartje bij laten maken en een boeddha gelukspoppetjes notitieblokje. Deze kun je er evt bij bestellen en dat maakt dan een mooi…

  € 1,55
 • Namasté gelukspoppetjes kaartje
  Namasté gelukspoppetjes kaartje

  Gelukspoppetje boeddha afgebeeld op een gelukskaartje "Namasté".

  Dit gelukskaartje is ongeveer 10.5x7.4 cm en van 300 grams papier gemaakt.

  Wat betekend Namasté eigenlijk. We kunnen dit woord ‘Namasté’ in het Sanskriet…

  € 0,50
 • Boeddha gelukspoppetje gekleurd
  Boeddha gelukspoppetje gekleurd

  Gekleurde geluksboeddha van ongeveer 2 cm groot. Deze gelukspoppetjes zijn er in meerdere verschillende kleuren, ook bv helemaal groen en worden assortie geleverd. Gelukspoppetjes boeddha zijn lief om te geven of om mee te…

  € 0,48
 • Handgemaakt boeddha gelukspoppetje OP=OP
  Handgemaakt boeddha gelukspoppetje OP=OP

  Boeddha hoofd gelukspoppetje in gemengde kleur. Grootte ongeveer 27 breed x 29 mm lang. Deze worden niet voor de sleutelhangers gebruikt.

  Dit handgemaakte boeddha gelukspoppetje wordt per stuk geleverd in de gewenste kleur.

  € 1,25
 • -53%

  Namaste gelukspoppetje boeddha pen
  Namaste gelukspoppetje boeddha pen

  Gelukspoppetjes pen met de geluksboeddha erop afgebeeld. Deze gelukspoppetjes pen is te bestellen in de kleur oranje of blauw.

  Leuk om daar ook een notitieblokje bij te bestellen, een lief cadeautje!

  € 1,59 € 0,75
 • Namasté gelukspoppetjes giftset
  Namasté gelukspoppetjes giftset

  Wil je iemand een leuk cadeautje geven of toesturen, dan is dit een hele attente gelukspoppetjes cadeauset. De boeddha staat namelijk voor verbinding en dankbaarheid.

  De set bestaat uit een

  ∙ gelukspoppetjes pen (kleur is te…

  € 4,89

Boeddha gelukspoppetjes

In onze webshop hebben we boeddha gelukspoppetjes in verschillende varianten. Uiteraard hebben we er ook leuke kaartjes bij. Super om te schenken bij nieuwe leden voor je yoga lessen. Of gewoon om iemand te bedanken voor de fijne gesprekken die altijd samen hebt.

Wat betekent de boeddha eigenlijk?

De betekenis ban een boeddha is een teken voor geluk, blijheid, succes, welvaart en voorspoed. Er zijn verschillende boeddha's, de gezellige dikke Chineese boeddha en de dunne Indische/Thaise boeddha.

Een veel gehoorde uitspraak is dat je een boeddha nooit voor jezelf mag kopen maar dat je moet wachten tot je er een krijgt, anders zou het ongeluk brengen. Dit is uiteraard een fabeltje en nergens opgebaseerd. Als je een boeddha koopt, dan koop je die met de goede bedoelingen en zal deze je dus ook geluk brengen! Gelukspoppetjes bestellen is altijd leuk want zo haal je het geluk naar je toe. Wil je meer geluk, dan deel je ze uit, want geluk vermenigvuldigt zich als je het deelt.

 

© 2015 - 2024 Gelukspoppetjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel