Verpakking voor een gelukspoppetje of een gelukspoppetjes sleutelhanger

Artikelnummer: OPC003
Artikel 1 van 6
€ 0,20 (inclusief btw)

Bestel je gelukspoppetjes sleutelhangers en wil je deze graag per stuk verpakken. Dat kan, we maken alles netjes op maat en verpakken ze met ons gelukspoppetjes kaartje/flyertje in een transparant cellofaan zakje. 

Natuurlijk kun je deze ook bestellen als u alleen een gelukspoppetje besteld dat verpakt mag worden, of bestel je gelukspoppetjes en letterkralen dan zullen we de verpakkingen los meesturen, dan kun je ze er zelf in verpakken. Zijn er meer gelukspoppetjes of sleutelhangers besteld dan zakjes, dan leveren we de zakjes altijd los mee, zodat je ze zelf kunt verpakken. Er is geen ruimte op de flyertjes om een tekst op te zetten. De kaartjes worden steeds vernieuwd als de "oude" op zijn, dus altijd een verassing welke je krijgt!

Als je ook kaartjes bij besteld, zullen we alles los aanleveren, dan kunt u zelf nog iets op het kaartje schrijven. De prijs is per stuk en exclusief gelukspoppetje of sleutelhanger.

De nieuwe flyers (met foto van een topper) zijn binnen, maar uiteraard gaan ook de "oude" versie nog mee naar onze klanten, een verrassing welke je krijgt dus.

LET OP: DEZE PRIJS IS EXCLUSIEF GELUKSPOPPETJE OF NAAMSLEUTELHANGER!

© 2015 - 2024 Gelukspoppetjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel