Sorteer op
 • Verpleegster gelukspoppetje "bedankt" sleutelhanger
  Verpleegster gelukspoppetje "bedankt" sleutelhanger

  Gelukspoppetjes verpleegster met bedankt eraan. Leuk om te geven als afscheid of om iemand die voor je heeft gezorgd te bedanken.

  Uiteraard kan er ook een andere tekst aan naar keuze tot 7 letters, meer letters kunnen worden bij…

  € 2,00
 • Ik zorg met geluksbijtje en evt. geluksset "bijzonder"
  Ik zorg met geluksbijtje en evt. geluksset "bijzonder"

  Geluksbijtje met "Ik zorg". Deze gelukspoppetjes sleutelhanger met het geluksbijtje is uit te breiden met een gelukspoppetjes pen en/of een gelukskaartje met "JIJ bent bijzonder". Een mooie set om iemand een hart onder de riem te…

  € 1,55
 • Bedankt sleutelhanger met gelukspoppetje bijtje
  Bedankt sleutelhanger met gelukspoppetje bijtje

  Bedankt sleutelhangermet het gelukspoppetje bijtje eraan. Deze sleutelhanger is erg leuk om iemand op een speciale manier te bedanken, bijvoorbeeld iemand die voor je planten heeft gezorgd in je vakantie, maar ook als…

  € 1,55
 • "ik zorg" gelukspoppetje sleutelhanger met verpleegster
  "ik zorg" gelukspoppetje sleutelhanger met verpleegster

  "Ik zorg" gelukspoppetje sleutelhanger met ons eigen unieke verpleegster gelukspoppetje eraan. Uiteraard kunnen we deze ook maken met een ander houten gelukspoppetje naar keuze, maar deze vonden we wel toepasselijk.

  € 1,95
 • Bedankt gelukspoppetjes kaartje in diverse talen
  Bedankt gelukspoppetjes kaartje in diverse talen

  Een vrolijk gelukspoppetjes bedank kaartje in verschillende talen. Een werelds gelukskaartje met Guido, ons regenboog gelukspoppetje en met ons gelukspauwtje.

  Beide gelukspoppetjes ontwerpen zijn ook uniek door ons ontworpen. We…

  € 0,50
 • Zorgheld gelukspoppetjes sleutelhanger
  Zorgheld gelukspoppetjes sleutelhanger

  Zorgheld gelukspoppetjes sleutelhanger met een van onze zorghelden. Welke kies jij? Je kunt kiezen uit:

  - brandweermannetje gelukspoppetje

  - politieagent gelukspoppetje

  - verpleegster gelukspoppetje

  Wil je in plaats van…

  € 2,10
 • Zorgtopper gelukspoppetjes sleutelhanger
  Zorgtopper gelukspoppetjes sleutelhanger

  TOPPER in de zorg, jij verdient een gelukspoppetjes sleutelhanger met jouw beroeps gelukspoppetje.

  Maak je keuze in het keuzemenu voor welke topper je het gelukspoppetje sleutelhanger wil bestellen;

  ∙ gelukspoppetje…

  € 2,00
 • Gelukspoppetjes sleutelhanger "bedankt" met gewoon gelukspoppetje
  Gelukspoppetjes sleutelhanger "bedankt" met gewoon gelukspoppetje

  GELUKSPOPPETJES SLEUTELHANGER "BEDANKT" MET GEWOON GELUKSPOPPETJEOm iemand te bedanken een erg leuk kleinigheidje. Al deze gelukssleutelhangers worden door ons handgemaakt.

  Het gewone "ouderwetse" gelukspoppetje met de tekst…

  € 1,55
 • Geluksklavertje vier met BEDANKT sleutelhanger
  Geluksklavertje vier met BEDANKT sleutelhanger

  Geluksklavertje vier sleutelhanger met tekst BEDANKT er aan. Deze sleutelhangers worden gemaakt op de dagopvand door mensen met een beperking. Zo verspreid je dus dubbel geluk want ze vinden het geweldig om onze gelukspoppetjes…

  € 1,55
 • Bedankt vergeetmenietje sleutelhanger
  Bedankt vergeetmenietje sleutelhanger

  Vergeetmenietje sleutelhanger met BEDANKT eraan. Een lief bedankje voor als je ergens weg gaat, bv een nieuwe baan, een andere school, naar huis uit het ziekenhuis bedankje of voor de mensen om je heen als je gaat verhuizen.

  Vind…

  € 1,75
 • Matroesjka gelukspoppetjes sleutelhanger met "bedankt"
  Matroesjka gelukspoppetjes sleutelhanger met "bedankt"

  Matroesjka sleutelhanger met de tekst "bedankt".

  Een lief gelukspoppetje als klein bedankje aan iemand of op een feest.

  € 1,55
 • Je bent goud waard gelukskaartje
  Je bent goud waard gelukskaartje

  Een geluks kaart met gelukspoppetje erop afgebeeld om aan iemand te geven of te sturen die wel een beetje extra geluk kan gebruiken.

  € 0,50
 • Dag van de verpleging gelukspoppetjes set op=op!
  Dag van de verpleging gelukspoppetjes set op=op!

  Een leuke set voor de dag van de verpleging om aan je collega of personeel te geven. Bestel ze nu nog snel, we kunnen ze direct uit voorraad verzenden!

  Deze gelukspoppetjes set voor de zorg bestaat uit:

  ∙ een supernurse…

  € 3,95

Een bedankje voor zorgpersoneel

Je wilt je dankbaarheid tonen

en dat is iets wat wel eens vergeten wordt. In de drukte van je dagelijkse leven een tastbaar complimentje, een klein bedankje voor de mensen die voor ons zorgen. Denk daarbij aan de verpleegkundigen, de zusters, de broeders en de dokters in het ziekenhuis, maar ook de thuiszorg medewerkers en vergeet de mantelzorgers vooral niet!

Omdat we bij gelukspoppetjes.eu veel met geluk bezig zijn, wordt ons regelmatig om advies gevraagd om een persoonlijk bedankje te maken voor de zorgverleners, maar ook vanuit de ziekenhuis of bedrijven dat we een bedankje naar iedereen thuis mogen versturen. Met een klein gebaar laat het bedrijf je weten dat je inzet gewaardeerd wordt. Dat laten we dan maken op de dagopvang voor mensen met een beperking die dat super leuk vinden om te mogen maken.

Denk bij een bedankje aan verschillende mogelijkheden. We hebben standaard gelukskaartjes, maar die kunnen we ook personaliseren. Daarbij een leuke sleutelhanger bijvoorbeeld met het woord TOPPER eraan en die leuk verpakt en gerealiseerd op de dagbesteding. Maar het kan ook een dokter gelukspoppetje zijn met een kaartje of een verpleegkundige met een gelukskaartje. Het inpakken, dichtplakken, etiketten en postzegels plakken vinden ze daar erg leuk om te mogen doen en is dus een meerwaarde aan je blijk van waardering als bedankje voor het zorgpersoneel.

En vergeet niet, het is niet alleen belangrijk voor de mensen in de zorg om af en toe een blijk van waardering te krijgen, het geeft je zelf ook een fijn gevoel om deze kanjers een keer te bedanken. Zo zorg je er voor dat er positieve signalen worden afgegeven, laat ze zien dat je het niet altijd vanzelfsprekend vind dat ze zo hard werken en elke dag voor ons klaar staan.

Het belang van een bedankje in de zorg

Uiteraard is bij een bedankje in de zorg, motivatie en stimuleren een belangrijke factor en daarmee heeft het een positieve invloed op hun eigen werkplezier. Door een kleinigheidje voor de verpleging voel je je gewaardeerd en nog gemotiveerder om je werk met passie en toewijding uit te voeren. Dat komt ook de werksfeer ten goede en zal het teamgevoel positief beinvloeden. Zo krijg je de topteams in de zorg waarbij het teamgevoel versterkt wordt en de onderlinge communicatie en samenwerking bevordert en samen de best mogelijke zorg aan de patienten willen geven. Het bedankje kan dus een hogere kwaliteit van zorg en een betere ervaring voor de patient zijn en draagt dus indirect bij aan het welzijn en herstel van de patient.

Een ander aspect is het behoud van goed personeel, waar vaak een tekort aan is. Zij zullen door af en toe een bedankje als waardering te krijgen, eerder geneigt zijn om in de zorgsector te blijven werken en voelt het als een erkenning voor je inzet.

Kortom, het tonen van waardering in de zorg door middel van een gelukspoppetje bedankje heeft vele voordelen. Iedereen deelt zo een beetje in het geluk en zal het gelukspoppetje bij zich dragen of ergens bewaren waar ze het regelmatig tegen zullen komen.

Bedankje geven tijdens of na stage in de zorg

Het is altijd lastig om iets leuks te bedenken om te geven als bedankje na een leuke stageperiode. Je wilt je zorg begeleiders bedanken voor de vele waardevolle ervaringen en leermomenten. Voor de begeleiding en ondersteuning van collega's en stagebegeleiders. Zij hebben je de kans gegeven om practische ervaring op te doen in de zorg en je te ontwikkelen in je persoonlijke groei en inzichten in de zorgsector. Met een lief gelukspoppetjes bedankje kun je je dank uitspreken aan de zorgverleners voor hun onvermoeibare inzet en toewijding. Het feit dat je deze kans hebt gekregen voelt als een geluksmoment!

Wat is een leuk verpleegkundige cadeautje?

Er zijn verschillende opties om een verpleegkundige of dokter in het zonnetje te zetten met een klein gebaar, Het hoeft niet groot of duur te zijn, maar het is wel leuk om ze eens te bedanken voor al het harde werk dat ze dagelijks doen.

Een lief gelukskaartje is al een leuk bedankkaartje en altijd een goede keuze. Hiermee laat je je waardering blijken. Daarnaast is een gelukspoppetje erg populair als cadeautje voor verpleegsters en dokters. Deze kleine houten gelukspoppetjes kunnen makkelijk aan een tas of sleutelbos worden bevestigd. 
Het is een betekenisvolle attentie, zeker als je de namen van de zusters en dokters aan de sleutelhangers laat maken. Dit persoonlijke cadeau laat zien dat je moeite hebt gedaan om een uniek bedankje te vinden. Uiteraard kun je de gelukspoppetjes sleutelhangers ook laten maken met het woord "bedankt" eraan, hiermee wordt het zorgpersoneel elke dag herinnerd aan jou dankbaarheid.

Naast de gelukspoppetjes hebben we ook nog mooie gelukspennen met het zorgpersoneel erop afgebeeld en een mooi notitieblokje en gelukskaartjes. Neem vooral een kijkje bij een van de vele mogelijkheden die we bieden.

Vragen, offerte of op maat bestellen?

Zijn er vragen over een bedankje in de zorg, dan hebben we een enorme keuze en willen we met alle plezier een offerte voor je bedrijf maken, zodat er een duidelijk overzicht is van de mogelijkheden en prijzen. Omdat we begrijpen dat flexibiliteit belangrijk is bij het bestellen van zorggerelateerde bedankjes bieden we ook maatwerk opties aan. Wij staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en je van de nodige informatie te voorzien. Neem daarvoor contact op met info@gelukspoppetjes.eu

Ook als je geen bedrijf hebt en maar 1 of een paar bedankjes nodig hebt om jou kanjers in de zorg te bedanken kun je bij ons terecht! Want ook kleine beetjes geluk die wordt verspreid doen ertoe!

 

 

 

 

© 2015 - 2024 Gelukspoppetjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel