Sorteer op

Gelukspoppetjes groothandel

Een pagina waar gelukspoppetjes artikelen op komen te staan in grote hoeveelheden, of die speciaal voor u op de site zijn gezet in onze gelukspoppetjes winkel. Is er een kortingscode, of heeft u een groothandel account, geldt deze niet voor deze pagina!

Weet u dat we ook een speciale gelukspoppetjes groothandel hebben? Bedrijven, verenigingen en scholen kunnen hier gratis een account aanvragen.

Gelukspoppetjes inkopen voor je bedrijf

Zou je het leuk vinden om voor je bedrijf gelukspoppetjes in te kopen, dan kun je ons mailen voor een inlog voor onze groothandel in gelukspoppetjes. Deze inlog geeft je dan de prijzen die we voor onze groothandel klanten hanteren. We hebben bijna alle gelukspopjes die op gelukspoppetjes.eu staan ook in onze groothandel www.gelukspoppetjes-groothandel.nl staan, behalve de gelukspoppetjes die worden gemaakt op de dagopvang voor mensen met een beperking. Wil je een handgemaakt gelukspoppetje voor je bedrijf of vereniging, neem dan even contact met ons op. We gaan dan proberen om deze gelukspopjes voor je te laten maken.

Wie kan er in de groothandel inkopen?

In onze gelukspoppetjes groothandel kunnen alleen bedrijven, verenigingen en scholen een bestelling plaatsen. De groothandel heeft een kamer van koophandel nummer nodig en een BTW nnummer. 

Mail voor een inlogcode naar info@gelukspoppetjes.eu dan kunnen we beoordelen of je een groothandel account krijgt voor onze gelukspoppetjes groothandel.

© 2015 - 2024 Gelukspoppetjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel