Sorteer op
 • Gelukspoppetjes kaartje voor een mantelzorger
  Gelukspoppetjes kaartje voor een mantelzorger

  Gelukspoppetjes kaartje om een mantelzorger te bedanken. Op nationale mantelzorgdag maar ook daarbuiten is natuurlijk elke mantelzorger een HELD en dat mag wel eens worden gezegt. Een beetje extra geluk geef je als je ook het…

  € 0,50
 • Mantelzorger BEDANKT
  Mantelzorger BEDANKT

  Voor een bedrijf dat mantelzorgers ondersteunt mochten we deze kaartjes met gelukspoppetjes sleutelhangers maken en verpakken. In samenwerking met Zorgmies regio Breda eo zijn deze gemaakt door een client van hun die daar met veel…

 • "Bedankt voor je inzet" gelukspoppetjes kaartje
  "Bedankt voor je inzet" gelukspoppetjes kaartje

  Bedankt voor je inzet is een heel lief gelukspoppetjes kaartje om iemand eens te bedanken voor zijn inzet. Nog leuker als je het echte gelukspoppetje erbij geeft dat op het kaartje staat afgebeeld. Dit pinguin gelukspoppetje kun…

  € 0,50
 • Bedankt voor je inzet gelukspoppetjes kaartje
  Bedankt voor je inzet gelukspoppetjes kaartje

  "Bedankt voor je inzet" gelukspoppetjes kaartje met de afbeelding van de kleine houten gelukspoppetjes erop.

  Een lief kaartje voor iemand die zich op een bijzondere manier heeft (of nog steeds) inzet, zoals een vrijwilliger, maar…

  € 0,50
 • "Bedankt" sleutelhanger met gelukskaartje giftset
  "Bedankt" sleutelhanger met gelukskaartje giftset

  "Je bent goud waard" een gelukspoppetjes kaartje met onze hulpverleners erop afgebeeld, samen met een "BEDANKT" gelukspoppetjes sleutelhanger om hulpverleners te bedanken voor hun inzet. Deze cadeauset kan verpakt worden of wordt…

  € 2,20
 • Matroesjka gelukspoppetjes sleutelhanger met "bedankt"
  Matroesjka gelukspoppetjes sleutelhanger met "bedankt"

  Matroesjka sleutelhanger met de tekst "bedankt".

  Een lief gelukspoppetje als klein bedankje aan iemand of op een feest.

  € 1,55
 • Gelukspoppetjes sleutelhanger "bedankt" met gewoon gelukspoppetje
  Gelukspoppetjes sleutelhanger "bedankt" met gewoon gelukspoppetje

  GELUKSPOPPETJES SLEUTELHANGER "BEDANKT" MET GEWOON GELUKSPOPPETJEOm iemand te bedanken een erg leuk kleinigheidje. Al deze gelukssleutelhangers worden door ons handgemaakt.

  Het gewone "ouderwetse" gelukspoppetje met de tekst…

  € 1,55
 • Bedankt vergeet-me-nietje sleutelhanger
  Bedankt vergeet-me-nietje sleutelhanger

  Gelukspoppetjes sleutelhanger "bedankt" met het vergeetmenietje (kleur kan iets afwijken van de foto). Leuk om iemand te bedanken met een kleinigheidje, bv als juf of meester bedanktje bij het einde schooljaar. Bij afscheid van…

  € 1,55
 • Bedankt gelukspoppetjes pen
  Bedankt gelukspoppetjes pen

  Helaas zijn deze leuke gelukspoppetjes pennen helemaal op.

  Het goede nieuws is dat we nog heel veel andere leuke gelukspoppetjes pennen in de collectie hebben!

  Een lief bedanktje voor je buurvrouw, de juf of meester, bij een…

 • Geluksklavertje vier met BEDANKT sleutelhanger
  Geluksklavertje vier met BEDANKT sleutelhanger

  Geluksklavertje vier sleutelhanger met tekst BEDANKT er aan. Deze sleutelhangers worden gemaakt op de dagopvand door mensen met een beperking. Zo verspreid je dus dubbel geluk want ze vinden het geweldig om onze gelukspoppetjes…

  € 1,55
 • Bedankt gelukspoppetjes kaartje in diverse talen
  Bedankt gelukspoppetjes kaartje in diverse talen

  Een vrolijk gelukspoppetjes bedank kaartje in verschillende talen. Een werelds gelukskaartje met Guido, ons regenboog gelukspoppetje en met ons gelukspauwtje.

  Beide gelukspoppetjes ontwerpen zijn ook uniek door ons ontworpen. We…

  € 0,50
 • Bedankt vergeetmenietje sleutelhanger
  Bedankt vergeetmenietje sleutelhanger

  Vergeetmenietje sleutelhanger met BEDANKT eraan. Een lief bedankje voor als je ergens weg gaat, bv een nieuwe baan, een andere school, naar huis uit het ziekenhuis bedankje of voor de mensen om je heen als je gaat verhuizen.

  Vind…

  € 1,75
 • Bedankt gelukspoppetjes sleutelhanger met het geluksspekje
  Bedankt gelukspoppetjes sleutelhanger met het geluksspekje

  Spekje gelukssleutelhanger bedanktGelukspoppetje sleutelhanger met tekst BEDANKT. Hier hebben we gekozen voor het geluksspekje, om iemand op een SPEKtaculaire manier te bedanken. Want een bedankje hoeft niet duur te zijn, je geeft…

  € 1,80
 • Bedankt sleutelhanger met gelukspoppetje bijtje
  Bedankt sleutelhanger met gelukspoppetje bijtje

  Bedankt sleutelhangermet het gelukspoppetje bijtje eraan. Deze sleutelhanger is erg leuk om iemand op een speciale manier te bedanken, bijvoorbeeld iemand die voor je planten heeft gezorgd in je vakantie, maar ook als…

  € 1,55

Mantelzorgdag

Mantelzorger bedankt dag

Elk jaar vind op 10 november de nationale Mantelzorgdag plaats. Bedrijven willen dan graag alle mantelzorgers in het zonnetje zetten en bedanken voor hun onvoorwaardelijke inzet bij het verlenen van zorg op de diverse vlakken. In de hedendaagse samenleving speelt de mantelzorger een belangrijke rol door zorg en ondersteuning te verlenen aan dierbaren. Daarom is deze dag een perfecte kans om hen te laten weten dat alle inspanningen worden gewaardeerd. Vaak worden er speciale activiteiten aangeboden via de gemeente, kortingsbonnen of cadeautjes zoals een gelukspoppetjes pakketje uitgedeeld.

Wat is de dag van de mantelzorg?

De mantelzorgdag is een jaarlijks terugkerende dag die als doel heeft dat de waardering wordt uitgesproken naar de mantelzorgers. Dat elke mantelzorger belangrijk is door de inzet die ze leveren. Soms wordt er ook een mantelzorg week gehouden rond 10 november, omdat er dan voor elke mantelzorger wel een dag tussen zit waar bij ze mee kunnen doen aan leuke activiteiten, zoals een leuke workshop, een bijeenkomst of leuke ontspannings activiteiten. Het is namelijk van belang dat mantelzorgers regelmatig in het zonnetje worden gezet voor hun onvolwaardelijke zorg en steun.

Hoe kun je een mantelzorger bedanken?

Daar zijn uiteraard verschillende manieren voor, waarbij een persoonlijk bedankje wel een hele mooie manier is om je waardering te tonen. Het kan een gesprek zijn, een mooie gelukskaart of een bedankje in de vorm van een gelukspoppetje of een gepersonaliseerde sleutelhanger met een gelukspoppetje eraan. Deze worden gemaakt op de dagopvang voor mensen met een beperking. Daardoor zijn ze nog een beetje specialer dan anders.

Maar het allerbelangrijkste is dat je laat zien dat je de inzet ontzettend waardeert en dat je laat zien dat je echt dankbaar bent. Dit geld voor instellingen, maar ook voor de gemeente. Hoe leuk is het als de gemeente of instelling een leuke lunch organiseert en je krijgt een lief gelukspoppetje met je naam mee naar huis. Het zijn geen dure cadeautjes, maar wel gegeven en gemaakt met liefde.

Het belang van de mantelzorger

Mantelzorgers bieden vaak ook emotionele steun aan de persoon die ze verzorgen. Ze helpen niet alleen met practische zaken, maar bieden ook een luisterend oor. In moeilijke tijden is een beetje troost bieden ook belangrijk. Deze emotionele steun kan van onschatbare waarde zijn voor de zorg ontvanger, het kan zijn dat ze zich dan begrepen en geliefd voelen.

Verder zorgen de mantelzorgers ervoor dat hun dierbare in hun eigen vertrouwde omgeving kan blijven worden. Daardoor zullen ze een veiliger en vertrouwd gevoel hebben en zich comfortabeler voelen dan dat ze ergens moeten worden opgenomen. Een eventuele verhuizing kan bijvoorbeeld stress en angstgevoelens opwekken.

Mantelzorgers helpen bij de dagelijkse routine, zoals de persoonlijke verzorging, boodschappen doen en huishoudelijke klusjes. Hierdoor kan de zorgvrager zelfstandiger blijven functioneren wat voor een beter gevoel voor eigenwaarde en waardigheid zorgt.

Verder zijn mantelzorgers vaak een belangrijke schakel tussen de zorgvrager en de professionele zorgverleners. Zij kunnen vaak ook hele waardevolle informatie geven over de toestand van hun naaste.

Een ander belangrijk element is dat het enorme kosten bespaard in de gezondheidszorg en daar mag best wat waardering voor worden gegeven! Doordat mensen thuis kunnen blijven worden ziekenhuisopnames en langdurige verblijven in zorginstellingen voorkomen. Dat scheelt natuurlijk enorm in de kosten.

Daarom is het erg belangrijk om mantelzorgers te bedanken voor hun waardevolle bijdrage. Zij maken het mogelijk dat hun dierbare de goede zorg krijgen die ze nodig hebben om een fijn leven te hebben.

Erkenning en waardering voor mantelzorgers

Het is van groot belang dat mantelzorgers zich erkend voelen en waardering krijgen vanuit de sameleving. Daarom worden er ook wel evenementen en cursussen georganiseerd die specifiek gericht zijn op het welzijn van mantelzorgers. Daardoor kunnen zij hun kennis en vaardigheden vergroten.

Ook de overheid heeft een grote rol in het erkennen en waarderen van mantelzorgers, bijvoorbeeld door het bieden van financiele ondersteuning aan te bieden aan de mantelzorger zodat deze de zorgtaken kunnen blijven doen zonder in financiele problemen te komen. 

Tot slot is steun van familie en vrienden van onschatbare waarde voor mantelzorgers. Een bedankje of blijk van waardering kan net het steuntje in de rug zijn om het vol te houden.

Tips voor het bedanken van mantelzorgers

Zoals al genoemd zijn er verschillende mogelijkheden om de mantelzorger te bedanken voor hun inzet en zorg. 

Vanuit gelukspoppetjes.eu zien we vaak dat ronde de mantelzorgdag op 10 november de bedankjes voor mantelzorgers erg veel worden besteld. Bij ons kun je namelijk gewoon voor 1 persoon een bedankje bestellen, maar ook voor een heel bedrijf. We mogen regelmatig ook gelukspoppetjes sleutelhangers laten maken op de dagopvang voor mensen met een beperking. Deze worden dan met een lief gelukskaartje verpakt en naar alle mantelzorgers thuis verzonden. Hoe bijzonder is dat! 

Voor bedrijven kunnen we ook een gelukskaartje op maat ontwerpen om het nog persoonlijker te maken.

Een beetje werkgeluk voor de mantelzorgers

Om het werk als mantelzorger een beetje fijn te houden is werkgeluk heel belangrijk. Daarom vinden we het ook fijn om van betekenis te kunnen zijn in bedankjes voor mantelzorgers. 
Onze vormgeefster gaat met plezier voor jou bedrijf aan de slag om een mooi kaartje te ontwerpen. Zo kan het gelukskaartje worden voorzien van het logo van je bedrijf en een tekst op maat. 
Fijn als we samen voor een beetje werkgeluk de mantelzorger kunnen ondersteunen.

 

© 2015 - 2024 Gelukspoppetjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel