Grootste unieke collectie gelukspoppetjes

Een groot deel van onze houten gelukspoppetjes collectie is door ons zelf ontworpen en geproduceerd. Zo zijn we extra trots op onze eigen serie gelukspoppetjes, die we in eigen beheer hebben uitgegeven. En sinds 2023 worden deze poppetjes gemaakt van duurzaam hout. In een fabriek waar goed wordt gekeken naar de werkomstandigheden. Want geluk verspreiden kan alleen als ook dat goed zit.

Trots op onze unieke collectie gelukspopjes

Uiteraard zijn we er trots op dat we een unieke collectie gelukpopjes en gelukshangertjes hebben. Met recht stellen we dat we de grootste collectie geluk onder één dak hebben. Gelukspoppetjes kopen doe je gezellig in onze gelukspoppetjes winkel en verspreid zo een beetje geluk!

Wist je dat we de goedkoopste gelukspoppetjes hebben en deze uit voorraad verzenden, zelfs goedkope sleutelhangers, deze laten we maken op de dagopvang voor mensen met een beperking (op de Severinus) zodat we MVO in ons eigen dorp Veldhoven. We brengen al onze gelukspakketjes naar de plaatselijke SPAR, die er elke dag voor zorgen dat de gelukspoppetjes bestellingen bij de PostNl terecht komen.

Jouw gelukspoppetje afhalen in Veldhoven

Over Veldhoven gesproken, wist je dat we vlak bij de snelweg werken aan al onze gelukspoppetjes opdrachten en dat je dus vanuit Eindhoven, maar ook Best, Tilburg, Helmond, Knegsel, Utrecht, Geldrop, Luijksgestel, Oss en verder altijd je gelukspoppetjes bestelling bij ons kunt ophalen. Wie hebben zelfs een dropbox waar we je bestelling in kunnen leggen en die je met een unieke code op een tijd die jou goed uitkomt je bestelling op kunt komen halen, 7 dagen in de week, 24 uur per dag!

© 2015 - 2024 Gelukspoppetjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel