Sorteer op
 • Gelukspoppetje dokter
  Gelukspoppetje dokter

  GeluksdoktertjeDeze dokter komt graag een beetje geluk brengen, leuk om te geven aan je dokter die je zo goed mogelijk heeft geholpen. Een kleine blijk van waardering voor het zorgpersoneel dat altijd voor iedereen klaar…

  € 0,79
 • Gelukspoppetje dokter gelukskaartje
  Gelukspoppetje dokter gelukskaartje

  Naast de gelukspoppetjes kaartjes zuster, hebben we nu ook een geluksdokter op een kaartje verwerkt. Het gelukspoppetje dokter komt natuurlijk ook in de collectie, maar daarvoor moet je nog een beetje geduld hebben.

  Deze…

  € 0,50
 • Gelukspoppetjes kaartje verpleegkundige en dokter
  Gelukspoppetjes kaartje verpleegkundige en dokter

  Mooi kaartje met de gelukspoppetjes van het verplegend personeel erop afgebeeld. De geluksdokter en verpleegkundige, zuster of verpleegster. Het ziekenhuispersoneel zal het erg leuk vinden dat er een kaartje is om hen te bedanken,…

  € 0,50
 • "Topdokter" gelukspoppetjes sleutelhanger
  "Topdokter" gelukspoppetjes sleutelhanger

  Gelukspoppetjes sleutelhanger voor de "topdokter". Naast de "supernurse" gelukspoppetjes sleutelhanger hebben we nu ook een mooi bedankje voor de dokter.

  Uiteraard kunnen we deze gelukskroontjes sleutelhanger ook maken met een…

  € 1,75

De magie van een dokter gelukspoppetje in de zorg

Dokter gelukspoppetjes zijn kleine, schattige houten poppetjes die een glimlach op het gezicht van je huisarts, arts of dokter brengen. Deze dokter gelukspoppetjes worden vaak gegeven als blijk van waardering voor het mooie werk en de toewijding van de behandelende arts. Op het einde van een behandeltraject is het een super lieve attentie voor het zorgverlenende personeel. Dit zal een positieve impact hebben op hun dagelijkse werk, want het is altijd leuk om een beetje geluk te krijgen. De dokter gelukspoppetjes zijn echt een waardevol kleinigheidje voor alle artsen in de zorg.

De magie van gelukspoppetjes in de zorg is dat ze niet alleen een glimlach op het gezicht van de zorgverleners toveren, het zal ze ook een gevoel geven dat ze je hebben kunnen helpen. Door het gelukspoppetje ergens aan te hangen of neer te leggen zullen ze daar steeds aan worden herinnerd. Een beetje geluk voor alle zorgmedewerkers, hoe leuk is dat!

Waar haal je gelukspoppetjes voor in de zorg?

Ben je op zoek naar gelukspoppetjes voor in de zorg? Dan is www.gelukspoppetjes.eu de perfect plaats om te beginnen! Op onze website vind je een heel breed assortiment aan gelukspoppetjes, waaronder de unieke gelukspoppetjes voor in de zorg, een verpleegkundige gelukspoppetje en het dokter gelukspoppetje. Deze lieve houten poppetjes zijn een superleuk cadeau om als waardering voor hun werk te geven aan de zorgverleners. 

Met zoekwoorden als gelukspoppetje dokter, dokter gelukspoppetje, zuster gelukspopppetje of verpleegkunige gelukspoppetje vind je op onze site heel makkelijk wat je zoekt aan unieke gelukspoppetjes voor in de zorg.

Hoe onze dokter gelukspoppetjes worden gemaakt!

Onze dokter gelukspoppetjes worden gemaakt van FSC hout. Dat betekend dat het hout wat gebruikt wordt afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen. Er wordt dus voor gezorgd dat de natuurlijke habitats en biodiversiteit word behouden. Voor elke boom die voor onze gelukspoppetjes wordt gekapt, wordt weer een nieuwe boom geplant!

Onze unieke gelukspoppetjes worden gemaakt in BSCI gecertificeerde fabrieken, waar geen sprake is van kinderarbeid. Dit zorgt voor een veilige werkomgeving en een eerlijk betaalde baan voor de medewerkers van onze gelukspoppetjes.

De verf die op onze unieke gelukspoppetjes wordt gebruikt is op waterbasis. Dit is beter voor het milieu en de gezondheid van de mensen die onze gelukspoppetjes beschilderen. Ook hier wordt dus rekening gehouden met duurzaamheid en milieubescherming!

We laten de gelukspoppetjes in grote zakken verpakken voor het vervoer naar Nederland. Dit is beter voor het milieu dan vroeger. Toen werden ze per 50 of 100 in een doosje (met veel extra lucht en dus plaats) verzonden naar Nederland.

Als de dokter gelukspoppetjes klaar zijn, worden ze verder verwerkt in Nederland. Hier worden ze naar de dagopvang voor mensen met een beperking gebracht. Hier worden ze met liefde en zorg verwerkt, want elk gelukspoppetje gaat door hun handen. Hoe speciaal is dat! Door deze samenwerking tellen deze speciale mensen mee in onze samenleving. Het is altijd een feestje om daar binnen te komen.

De gelukspoppetjes worden hier per 50 stuks verpakt en de sleutelhangers met naam of tekst word door de dagopvang gemaakt. 

Wat is het effect van het geven van een dokter gelukspoppetje?

Als je een gelukspoppetje aan de dokter geeft, kan dat een positief effect hebben op de ontvanger en de gever. Het kan een positief en fijn gevoel geven in een periode van stress bij ziekte, dat iemand je een beetje geluk geeft. Ook als dat aan je behandelend arts geeft tijdens de weken of maanden van behandeling. Het zou een gevoel van steun en verbondenheid kunnen creëren.

Bovendien kan het na een succesvolle behandeling vast een glimlach op het gezicht van je dokter kunnen toveren.

Verspreid een beetje geluk, verspreid je vreugde, verbondenheid en positiviteit in een soms zware en emotionele periode!

Verschillende soorten gelukspoppetjes die gebruikt worden in de zorg

In de zorg worden verschillende soorten gelukspoppetjes gebruikt om aan de artsen, zusters, broeders, verpleegkundigen en dokters te geven. Maar ook voor patienten kunnen gelukspoppetjes heel waardevol zijn.

Zo zijn er lieve geluksengeltjes, ook wel de beschermengeltjes. Deze symboliseren bescherming en kracht. Daarom worden ze vaak gegeven aan mensen die een moeilijke tijd doormaken. 

Dan zijn er natuurlijk lieve hartjes gelukshangertjes en ons prachtige omarm gelukshartje. Het hartje staat voor liefde en warmte en kunnen iemand figuurlijk omarmen.

De regenboog gelukspoppetjes, we hebben daar 2 varianten van. Eén in de vorm van een gelukspoppetje en 1 in de vorm van een echte regenboog. Het zijn lichtpuntjes in donkere tijden. En ook daarvoor hebben we een liefdevol gelukspoppetje voor laten maken.

Een boeddha kan worden gegeven aan patienten omdat ze kalmte en wijsheid uitstralen. Een mooi gebaar om te geven aan mensen die behoefte hebben aan rust en innerlijke balans.

Uiteraard blijven het gelukspoppetje dokter en gelukspoppetje verpleegkundige lieve bedankjes voor de mensen die dag en nacht voor ons klaar staan

Dus waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog jou dokter gelukspoppetjes of andere lieve kleinigheidjes voor de mensen in de zorg!

 

© 2015 - 2024 Gelukspoppetjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel