De allerleukste gelukspoppetjes

Er zijn veel momenten in het leven dat we elkaar een beetje geluk willen wensen. Soms heeft iemand een steuntje in de rug nodig. Of willen we iemand gewoon iets liefs geven. Bijvoorbeeld wanneer zoon of dochter op moet voor zijn of haar rijbewijs. Bij het tekenen van een vast contract. Voor een verjaardag of gewoon zomaar om te zeggen dat je om iemand geeft. Gelukspoppetjes komen altijd van pas en zorgen voor veel liefde en compassie.

We hebben in onze gelukspoppetjes winkel een groot aantal gelukspoppetjes die eigenlijk geen gelukspoppetje zijn. Bijvoorbeeld in de vorm van een cupcake, een autootje en bloemetjes zijn hiervan enkele voorbeelden! Maar we omarmen ook deze vormen als gelukspoppetje, want ze helpen mee meer geluk te delen in de wereld. 

Naast de gebruikelijke gelukspoppetjes, die iedereen wel van vroeger kent, hebben wij een enorme collectie geluk. Voor elke leeftijd zijn er wel leuke gelukspopjes te vinden. Wanneer iemand heel erg van bakken houdt, zou je kunnen kiezen voor de gelukscupcake, het gelukskokje of macarons, maar voor iemand die van bloemen houdt, kun je kiezen voor het geluksbloemetje. 

Uniek geluk

Onze collectie wordt regelmatig uitgebreidt met meer geluk. En we zijn er dan ook trots op om te zeggen dat we de grootste collectie uniek geluk hebben. Een groot deel van onze collectie gelukspoppetjes is door ons zelf ontworpen. Daarnaast hebben we een bijpassende assortiment van kaartjes, pennen en notitieblokjes vol geluk. Ook dit bijpassende assortiment is door ons zelf ontworpen. Mis je een gelukspoppetje, kaartje of pen? Laat het ons weten en wellicht nemen het op in ons assortiment. Doordat we met een eigen ontwerpster werken, kunnen we vaak snel schakelen. 

Gelukspoppetjes assortiment

In onze gelukspoppetjes winkel hebben we ook notitieblokjes van gelukspoppetjes, gelukspennen en natuurlijk hele leuke gelukspoppetjes kaartjes. Zo kun je online gelukspoppetjes bestellen en die combineren om een leuke set vol geluk aan iemand te geven.

Handgemaakte gelukspoppetjes zijn de gelukspoppetjes zoals deze zijn te vinden in de categorie handgemaakte gelukspoppetjes. We laten ze zelf maken van touwtjes en kralen. Alle andere gelukspoppetjes importeren we en zijn dus niet door ons handgemaakt!

Wil je graag dat we de gelukspoppetjes voor je per stuk verpakken? Dat is geen probleem, dit kan in een prachtig cellofaan zakje met een kaartje erbij of in een mooi organza zakje. Neem daarvoor een kijkje op onze pagina gelukspoppetjes verpakken.

© 2015 - 2024 Gelukspoppetjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel