Sorteer op
 • Geluksvliegtuigje
  Geluksvliegtuigje

  Gelukshangertje "vliegtuigje". Een gaaf gelukshangertje om iemand een goede reis te wensen of om mee te geven als iemand een reis heeft geboekt. Leuk voor een stoer bedankje na een kinderfeestje. Mogelijkheden genoeg voor dit…

  € 0,49
 • Gelukskoffertje
  Gelukskoffertje

  Een gelukskoffertje, leuk om aan iemand te geven die gaat backpacken of gewoon op reis gaat om een goede reis te wensen, maar ook leuk om aan een echte koffer te hangen met je naam eraan. Of geef je een reisje cadeau dan is dit…

  € 0,69
 • Geluksraketje
  Geluksraketje

  Een geluksraketje, een leuk klein raketje waar je heel veel geluk (-swensen) mee kunt lanceren.
  Deze geluksraketjes zijn er in 3 verschillende kleuren, de prijs is per stuk.Leuk om aan een traktatie te hangen of met een leuk…

  € 0,45
 • Geluksenveloppe
  Geluksenveloppe

  Geluksenveloppe van 24x14 mm. Een leuk gelukspoppetje uit onze eigen collectie. Deze geluksenveloppe is leuk om aan een cadeautje te hangen of iemand mee te verrassen door iets leuks in een enveloppe te doen en er deze…

  € 0,49
 • Geluks camera
  Geluks camera

  Geluks camera. Daarmee schiet je misschien niet het perfecte plaatje, maar wel een hoop geluk de wereld in!
  Dit houten gelukspoppetje is een eigen ontwerp van onze vormgeefster en is 27x17 mm.Leuk als kleinigheidje bij een…

  € 0,75
 • Geluksregenboogje
  Geluksregenboogje

  Gelukspoppetje regenboogEen geluksregenboogje van ongeveer 22x15 mm, aan de voorkant en achterkant hetzelfde geschilderd.

  Betekenissen van de regenboogHet regenboog gelukspoppetje staat symbool voor verschillende zaken. De…

  € 0,49
 • ADIOS gelukspoppetjes sleutelhanger met geluks vliegtuigje
  ADIOS gelukspoppetjes sleutelhanger met geluks vliegtuigje

  GELUKSPOPPETJE SLEUTELHANGER MET VLIEGTUIGJEAdios, een leuke gelukspoppetjes sleutelhanger met het geluks vliegtuigje. Je kunt deze geluksvliegtuigjes voorzien van een leuk gelukspoppetje kaartje.

  Wat zet je op een…

  € 1,80
 • Enjoy gelukskaartje met lucky busje
  Enjoy gelukskaartje met lucky busje

  Geef een leuk gelukspoppetje met een gelukskaart om iemand iets leuks toe te wensen. Het gelukspoppetje zal ze er altijd aan herinneren dat ze dat geluk van jou heeft gekregen!

  € 0,50
 • Bedankt sleutelhanger met geluksbusje
  Bedankt sleutelhanger met geluksbusje

  BEDANKT SLEUTELHANGER MET GELUKSBUSJEEen mooie handgemaakte sleutelhanger voor iemand die je graag wil bedanken. Bedankt omdat je hebt geholpen met verhuizen, bedankt voor de leuke vakantie, bedankt voor het lenen van je auto,…

  € 2,15
 • Bedankt sleutelhanger met geluksbusje van FSC hout
  Bedankt sleutelhanger met geluksbusje van FSC hout

  Bedankt sleutelhanger met geluksbusje van FSC houtWil je graag duurzaam geluk geven aan iemand, dan zijn deze naamsleutelhangers van FSC hout helemaal jou ding!

  Deze gelukspoppetjes sleutelhangers worden gemaakt op de dagopvang…

  € 2,70

Gelukspoppetje voor op vakantie!

Heerlijk op vakantie. Vaak kijk je al lang van te voren uit naar je vakantie. Je gaat naar een reisbureau of je gaat online zoeken naar reizen die je leuk lijken. Bij het reisbureau krijg je natuurlijk prima en vakkundig advies en kun je je rechtstreeks richten tot de persoon tegenover je. Wil je online je reis boeken, gaat dat natuurlijk anders. Maar hoe dan ook, je wil je koffers eigenlijk wel vast gaan pakken als voorbereiding op je reis. En of dit nu een avontuurlijke reis is of een leuke stedentrip, er even tussenuit is altijd leuk. 

Daarom hebben we om vast in de stemming te komen, leuke vakantie en reis gelukspoppetjes. Of je nu zelf gaat, of aan iemand geeft die op vakantie gaat, ze komen altijd van pas.

Leuke relatiegeschenkjes met gelukspoppetjes

Heb je een reisbureau, dan kunnen we de gelukspoppetjes die met reizen te maken hebben, zoals het geluksvliegtuigje, het reiskoffertje, de fotocamera, het raketje of binnenkort ook de wereldbol als sleutelhanger voorzien van de naam van je bedrijf, dan geef je als reisbureau gewoon een beetje geluk mee op vakantie.

Goede reis gelukspoppetje

Gaat iemand van je familie op vakantie kun je ze een goede reis wensen met een gelukspoppetje met de naam eraan. Een wereldreis of stedenstripje, geef dan bijvoorbeeld ook een gelukscamera mee, voor alle mooie herinneringen op te slaan. 

En voor de winkels die koffers verkopen, heb je er wel eens aan gedacht om het gelukskoffertje mee te geven aan je klanten als ze een koffer komen kopen. Eventueel kunnen we het gelukskoffertje ook als gelukssleutelhanger maken, voorzien van je bedrijfsnaam.

Onze gelukspoppetjes sleutelhangers worden gemaakt op de dagopvang voor mensen met een beperking, die dat erg leuk vinden om te mogen maken. Zo is het dus eigenlijk dubbel geluk!

 

© 2015 - 2024 Gelukspoppetjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel