Sorteer op

Gelukspoppetje voor op vakantie!

Heerlijk op vakantie. Vaak kijk je al lang van te voren uit naar je vakantie. Je gaat naar een reisbureau of je gaat online zoeken naar reizen die je leuk lijken. Bij het reisbureau krijg je natuurlijk prima en vakkundig advies en kun je je rechtstreeks richten tot de persoon tegenover je. Wil je online je reis boeken, gaat dat natuurlijk anders. Maar hoe dan ook, je wil je koffers eigenlijk wel vast gaan pakken als voorbereiding op je reis. En of dit nu een avontuurlijke reis is of een leuke stedentrip, er even tussenuit is altijd leuk. 

Daarom hebben we om vast in de stemming te komen, leuke vakantie en reis gelukspoppetjes. Of je nu zelf gaat, of aan iemand geeft die op vakantie gaat, ze komen altijd van pas.

Leuke relatiegeschenkjes met gelukspoppetjes

Heb je een reisbureau, dan kunnen we de gelukspoppetjes die met reizen te maken hebben, zoals het geluksvliegtuigje, het reiskoffertje, de fotocamera, het raketje of binnenkort ook de wereldbol als sleutelhanger voorzien van de naam van je bedrijf, dan geef je als reisbureau gewoon een beetje geluk mee op vakantie.

Goede reis gelukspoppetje

Gaat iemand van je familie op vakantie kun je ze een goede reis wensen met een gelukspoppetje met de naam eraan. Een wereldreis of stedenstripje, geef dan bijvoorbeeld ook een gelukscamera mee, voor alle mooie herinneringen op te slaan. 

En voor de winkels die koffers verkopen, heb je er wel eens aan gedacht om het gelukskoffertje mee te geven aan je klanten als ze een koffer komen kopen. Eventueel kunnen we het gelukskoffertje ook als gelukssleutelhanger maken, voorzien van je bedrijfsnaam.

Onze gelukspoppetjes sleutelhangers worden gemaakt op de dagopvang voor mensen met een beperking, die dat erg leuk vinden om te mogen maken. Zo is het dus eigenlijk dubbel geluk!

 

© 2015 - 2023 Gelukspoppetjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel