Sorteer op
 • Vierkante houten letterkralen van FSC hout
  Vierkante houten letterkralen van FSC hout

  Houten letterkralen gemaakt van FSC hout. Deze houten letterkralen zijn ongeveer 6x6 mm en hebben een rijggat van 1 mm. Deze houten letterkralen worden speciaal gemaakt voor Artasja Lucky Productions®, een bedrijf dat duurzaam…

  € 0,25
 • Houten cijferkralen van FSC hout
  Houten cijferkralen van FSC hout

  Houten cijferkralen van 6x6 mm, gemaakt van FSC gecertificeerd theaceae hout, zodat er zo min mogelijk belasting is voor het milieu. De cijfers zijn in het hout gelaserd en hebben daardoor mooie strakke en scherpe cijfers.

  Deze…

  € 0,25
 • Vierkante letterkralen
  Vierkante letterkralen

  Letterkralen om sleutelhangers mee te maken op naam. Ook leuk voor een kinderfeestje om de kinderen zelf mee te laten maken! Alle letters zijn op voorraad.

  Deze letterkralen zijn ongeveer 6x6 mm en hebben een rijggat van 3 mm.…

  € 0,09
 • Vierkante cijfer kralen
  Vierkante cijfer kralen

  Vierkante cijferkralen van 7x7 mm.

  LET OP: Deze kralen zijn een andere maat als onze vierkante letterkralen!

  € 0,10
 • Witte ronde letterkralen
  Witte ronde letterkralen

  Acryl letters alfabet 7 mm, met rijggat van 1 mm, rond wit met zwarte letters. Leuk voor het maken van naamarmbandjes met gelukspoppetjes of gelukspoppetjets sleutelhangers met naam. De prijs is per stuk.

  LET OP: deze zijn een…

  € 0,10
 • Cijferkralen rond wit met zwarte letters
  Cijferkralen rond wit met zwarte letters

  Witte cijferkraal voor met maken van nummers, bv een telefoonnummer op een naam armbandje met gelukspoppetjes. Deze witte cijferkralen zijn 7 mm doorsnee met een rijggat van ongeveer 1 mm. De cijfer kralen zijn per stuk geprijsd,…

  € 0,10

Letter en cijfer kralen voor gelukspoppetjes sleutelhangers

Op deze pagina zie je de houten en plastic letterkralen en de cijferkralen.

Hoe groot zijn de letterkralen?

Deze letterkralen en cijferkralen, zowel de plastic als de houten versies zijn 6x6 mm groot. Dit is een mooie maat voor aan de gelukspoppetjes sleutelhangers, omdat er dan voldoende letters aan de koordejes kunnen van het gelukspoppetje om er een sleutelhanger van te maken.

Welk gelukspoppetje kun je kiezen?

Voor deze leuke gelukspoppetjes sleutelhanger kun je bijna elk gelukspoppetje gebruiken. Soms adviseren we om het niet te doen, bv als er makkelijk iets af kan breken zoals een vleugeltje of zo. Gelukkig is er keuze genoeg, want inmiddels zijn er ongeveer 250 verschillende gelukspoppetjes te bestellen!

Kun je de sleutelhangers met gelukspoppetjes zelf maken?

Uiteraard kun je deze leuke traktaties of bedankjes zelf maken! Daarvoor zijn deze letterkralen ook los te bestellen, zodat je alle namen kunt maken en je niet met restjes blijft zitten als je van alles veel tegelijk moet kopen.

Je kunt uiteraard de gelukssleutelhanger met een gelukspoppetje naar keuze ook door ons laten maken. Deze kun je hier bestellen.

 

© 2015 - 2024 Gelukspoppetjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel