Sorteer op
 • Gelukskikkertje sleutelhanger met "juf" of "meester"
  Gelukskikkertje sleutelhanger met "juf" of "meester"

  Gelukskikkertje sleutelhanger voor de juf of meester. Van het gelukspoppetje kikkertje (assortie) kunnen we natuurlijk ook een naam sleutelhanger maken met de naam van de juf, meester of van iemand anders maken (max 7 letters).…

  € 1,55
 • Juf of meester bijtje geluksbijtje sleutelhanger
  Juf of meester bijtje geluksbijtje sleutelhanger

  Geluksbijtje sleutelhanger voor meester of juf. Je kunt kiezen uit topjuf of meester. Leuk om te geven met het bijtje gelukspoppetjes kaartje "jij bent BIJzonder" en of met de geluksbijtjes pen! Wil je een naam erbij, let dan op,…

  € 1,55
 • Topjuf of meester met houten gelukspoppetje sleutelhanger
  Topjuf of meester met houten gelukspoppetje sleutelhanger

  Het houten gelukspoppetje voor de juf of meester. Deze zijn natuurlijk ook met naam van de juf of meester te bestellen. Leuk als bedankje op het einde van het jaar, maar ook leuk, lekker onverwacht zomaar ergens in het…

  € 1,55
 • Top meester gelukspoppetjes pen
  Top meester gelukspoppetjes pen

  Ook voor jou topmeester voor de klas of als collega hebben we nu een echte topmeester gelukspoppetjes pen in de kleuren rood of blauw. De pennen schrijven allemaal blauw en de prijs is per stuk.

  Gelukspoppetjes pennen voor mannen…

  € 1,59
 • Topmeester gelukspoppetjes kaartje
  Topmeester gelukspoppetjes kaartje

  Topmeester gelukspoppetjes kaartje. Op dit kaartje staan de stoere gelukspiraatjes afgebeeld en nog leuker om er ook andere topmeester geluksartikelen bij te bestellen in de vorm van het houten gelukspoppetje of de leuke…

  € 0,50
 • Topmeester gelukspoppetjes kaartje met sleutelhanger
  Topmeester gelukspoppetjes kaartje met sleutelhanger

  Gelukspoppetjes piraatje sleutelhanger met een gelukspoppetjes kaartje voor je TOPMEESTER. Leuk om als bedankje aan je leerkracht te geven. Deze set is evt uit te breiden met een pen en een gelukspoppetjes notitieblokje.

  De…

  € 2,40
 • Topmeester gelukspoppetjes blokje
  Topmeester gelukspoppetjes blokje

  Voor de TOPMEESTER een leuk notitieblokje met 25 vel papier van ongeveer 10x10 cm. Leuk om te combineren met onze andere gelukspoppetjes meester artikelen. Zoals een gelukspoppetjes kaartje, het houten gelukspiraatje, een…

  € 0,89
 • Topmeester gelukspoppetje giftset
  Topmeester gelukspoppetje giftset

  Een cadeautje voor jou topmeester. Een gelukspoppetjes pen in blauw of rood naar keuze, samen met een notitieblokje "topmeester", een gelukspoppetjes kaartje en een gelukspoppetjes sleutelhanger naar keuze met de naam van je…

  € 4,89
 • Topmeester gelukspoppetjes sleutelhanger
  Topmeester gelukspoppetjes sleutelhanger

  Topmeester gelukspiraatje sleutelhanger. Een sleutelhanger met een piraatje of minipiraatje dat goed bij onze topmeester kaartje en notitieblokje past. En uiteraard hebben we ook een topmeester pen voor bij deze leuke…

  € 1,85
 • Gelukskaartje voor de juf of meester
  Gelukskaartje voor de juf of meester

  Lief gelukspoppetjes kaartje voor je leerkracht. We verwachten in september deze gelukspoppetjes ook binnen zodat je die er nog bij kunt geven.

  Dus wil je een lief bedankje of berichtje naar je juf of meester geven of sturen, dan…

  € 0,50
 • Bedankt gelukspoppetje sleutelhanger juf of meester met gelukskaartje
  Bedankt gelukspoppetje sleutelhanger juf of meester met gelukskaartje

  Gelukspoppetjes juf of meester met BEDANKT en een gelukskaartje met de afbeelding van het gelukspoppetje docent. We hebben deze gelukspoppetjes sleutelhanger natuurlijk ook met juf of meester eraan. Op het gelukspoppetjes kaartje…

  € 2,50
 • Meester sleutelhanger
  Meester sleutelhanger

  Meester bedankjeLeuk als je je meester een kleinigheidje wil geven op een speciale dag, bijvoorbeeld de dag van de leraar, of dag van de meester, dag van de leerkracht, zijn verjaardag of op het einde van het schooljaar als…

  € 2,00

Meester bedankje

Meester, bedankt voor alles!

Hoe fijn is het als je op de basisschool een meester hebt die je weet te motiveren, te stimuleren en je te laten zien hoe bijzonder je bent! Die meesters zijn goud waard, want ze laten je merken dat je erbij hoort, wie je bent, hoe je bent, dat jij jij bent!

Meesters die je aanmoedigen in je enthousiasme, maar ook weten te relativeren. Een meester die in je gelooft en je steunt, ook als je het moeilijk hebt met school of daarbuiten.
Een meester die je laat groeien in je ontwikkeling en in je eigenwaarde. Want het is fijn om te horen dat hij ziet dat je goed je best doet en dat je vooruitgang boekt. 

Maar ook de meester die ziet dat je wat extra ondersteuning nodig hebt en dat voor je gaat regelen, ook als dat soms moeilijk is voor je, maar je wel laat weten dat hij er voor je is als je hulp nodig hebt. Dat zijn de toffe meesters die af en toe wel een bedankje verdienen. 

De meesters die je inspireren om het beste uit jezelf te halen en je een compiment geven. Misschien niet omdat je een hoog punt hebt gehaald, maar omdat je zo je best hebt gedaan. Het zijn die waardevolle leraren en docenten die je naar een hoger level tillen. Zo'n leraar die naar je informeert als je ziek bent. Deze docenten zijn goud waard. We weten dat uit eigen ervaring.

Geef die docent eens een lief gelukspoppetje, het zal zeker worden gewaardeerd. Het zijn de kleine gebaren die zoveel kunnen betekenen!

Wat kan je docent voor je betekenen bij moeilijke momenten

Als je in een moeilijke tijd zit, is het belangrijk dat er altijd iemand is die naar je wil luisteren. Je kunt daarvoor altijd bij je meester terecht. Kan hij je niet helpen, zoekt hij altijd naar iemand je die wel de juiste weg kan wijzen. Je leraar zal altijd een luisterend oor bieden, wat een gerust stellend idee is!

Ben je verdrietig, kan je meester je troosten en helpen om te zoeken naar een oplossing, bijvoorbeeld een probleem bespreekbaar maken in de klas.

Dat zijn momenten die je nooit zult vergeten en een kleine waardering voor je meester is veelal niet nodig maar wel heel erg attent. Zo kun je ook een gelukspoppetje geven, gewoon omdat je blij bent dat er iemand voor je klaar staat.

Betaalbare afscheids cadeautjes

Waar vind je ze nog? Betaalbare bedankjes en afscheids cadeautjes voor juf of meester? 
We hebben lieve gleukskaartjes vanaf 50 cent waar je een mooie boodschap voor je meester op kan schrijven. Geef er een lief gelukspoppetje bij en je meester zal steeds aan je worden herinnert als hij het gelukspoppetje ziet. 

Het gelukspoppetje kan symbool staan voor de goede wensen die aan de meester of juf wil laten weten. Je kunt er ook een gelukspoppetjes sleutelhanger bij laten maken met de naam eraan. Deze naam sleutelhangers worden gemaakt op de dagopvang voor mensen met een beperking. Zo geef je niet alleen een lief cadeautje maar steun je ook nog eens een goed doel, want op de dagopvang worden ze heel erg blij als ze voor jou deze sleutelhangers mogen maken!

Verder hebben we nog originele gelukspoppetjes notitieblokjes en gelukspennen voor de meester in onze collectie, die leuk zijn te combineren met de gelukspoppetjes!

Kortom, voor een klein budget heb je al een origineel gelukspoppetjes cadeautje, speciaal voor jou meester. Zo zorg je ervoor dat jou bedankje extra speciaal wordt. 

Laat jou meester weten hoeveel hij voor jou betekend met een meester bedankje dat hij altijd bij zich kan dragen!

 

 

 

© 2015 - 2024 Gelukspoppetjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel