Zakelijk gelukspoppetjes

Rond pasen je personeel bedanken met een lief kaartje en een beetje geluk? Of met kerst, sinterklaas of de start van de zomervakantie. Wij maken geregeld orders vol geluk voor bedrijven waarbij het mogelijk is om de bedrukte kaartjes te voorzien van jullie logo en onze gelukspoppetjes. Je kunt daarbij kiezen uit een ontwerp uit ons assortiment of een eigen ontwerp aanleveren.

Schenk je personeel of gasten een leuk kaartje met daarop een passende tekst, jullie logo en gegevens. Kies daarbij een gelukspoppetje of sleutelhanger. We kunnen de pakjes zelfs voor je verpakken zodat je een compleet geschenk hebt. 

Informeer per mail naar de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte op.

Mogelijkheden met gelukspoppetjes

Er is veel mogelijk, want we verspreiden graag met je samen een beetje geluk in de wereld. Wil je bij een tennistoernooi alle deelnemers bedanken voor deelname? Schenk ze dan eens een kaartje met daarbij een tennis-sleutelhanger vol geluk. Dat kan met een zelfde tekst, zoals Tennis, maar is ook mogelijk met de namen van alle deelnemers of de vereniging. Ook voor feestdagen, vakanties of bijvoorbeeld vrijwilligers-dag, hebben we mogelijkheden vol geluk. Met een kaartje uit ons assortiment, voorzien van jullie tekst en logo. Maar ook kaartjes naar wens zijn mogelijk. Maak keuze uit een van onze gelukspoppetjes en we sluiten ze graag bij in een doorzichtig folie-zakje.

Ook zijn onze notitieblokjes of gelukspoppetjes pennen zeer geschikt voor bedankcadeautje of relatiegeschenk. Zo ziet je klant je toch regelmatig even terug. En onze ontwerpen vol geluk, zijn te leuk om niet te gebruiken?

Informeer per mail naar de mogelijkheden, aantallen en vraag vrijblijvend een offerte op. Ben je er nog niet helemaal uit? We denken graag met je mee!

Wholesale / groothandel

Heb je een winkel of shop en wil je onze producten opnemen in je assortiment? Informeer naar de mogelijkheden. Neem dan een kijkje in onze gelukspoppetjes-groothandel.nl. Ook voor bedrijven of verenigingen die grote aantallen wensen af te nemen, verwijzen we graag naar onze groothandel.

 

 

 

 

 

© 2015 - 2024 Gelukspoppetjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel