MVO ondernemen

Heel veel geluk verspreiden we met de hulp van de dagopvang. In deze dagopvang werken met een een beperking. Zij helpen ons met het maken van sleutelhangers. Maar ook sommige handgemaakte gelukspoppetjes worden door deze cliënten gemaakt. Bestel je een verpakt setje? Dan is ook deze door de medewerkers van de dagopvang verpakt.

Deze tijdsbesteding is superfijn voor de cliënten die daar werken en een nuttige dagbesteding hebben. Zo maken ze heel veel gelukspoppetjes sleutelhangers. Bijvoorbeeld de naamsleutelhangers. Ze tellen de gelukskaartjes af en doen deze in zakjes. Dit doen ze ook bij grote opdrachten waarbij de gelukspoppetjes in zakken worden verzonden.  Bij maatwerk (vaak voor bedrijven die een relatiegeschenk zoeken), maken ze de sleutelhangers. Ze verpakken het dan per stuk samen met een op maat gemaakt gelukskaartje. Zo heeft onze klant direct een handig aardigheidje of bedankje.

Een mooi voorbeeld van deze samenwerking is de bestelling van 3000 sleutelhangers met "supernurse" voor een ziekenhuis. Ook moesten er eens bij  22.000 gelukspoppetjes de touwtjes vervangen worden door groene touwtjes. Zo paste het gelukspoppetje bij de kleur van het bedrijf is dat ze bestelde. We denken ook graag met je mee om samen nog meer geluk te verspreiden in de wereld, want alleen samen kunnen we de wereld een beetje mooier maken!

Duurzame gelukspoppetjes

Al onze houten gelukspoppetjes zijn gemaakt door fabrieken met het FSC certificaat, zodat voor elke boom die gebruikt wordt voor deze gelukshangertjes er een nieuwe boom wordt geplant. Zo weet je ook zeker dat je echt geluk verspreid, want we moeten de wereld natuurlijk wel zo mooi mogelijk houden.

© 2015 - 2024 Gelukspoppetjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel