Sorteer op
  • Zelf een adventkalender maken met gelukspoppetjes
    Zelf een adventkalender maken met gelukspoppetjes

    Zelf een advent kalender makenHoe leuk is het om zelf een adventkalender te maken voor je kinderen, kleinkinderen of vrienden die je een leuk cadeautje wil geven in de advent tijd. Want richting de kerstdagen gaan we wel naar de…

    € 16,95

Waar komt Artasja vandaan?

Artasja is oorspronkelijk begonnen met het verkopen van zelf gemaakte sieraden en kralen en onderdelen om zelf sieraden te maken. Omdat we alles nu onder 1 website onder willen brengen hebben we deze Artasja hobby pagina gemaakt, waar u nog steeds een paar artikelen vind om te bestellen. Ook de leuke gelukspoppetjes kunt u hiermee combineren.

Verpakken van gelukspoppetjes

Hier vind je ook leuke verpakkingsmaterialen ed om uw cadeautje feestelijk mee te verpakken, helemaal leuk met een van onze houten  gelukspoppetjes! Geef je geld cadeau, dan is het bv leuk om een gelukspoppetje op het envelopje te plakken, ook aan cadeautjes of een bos bloemen heb je altijd succes met een lief gelukspoppetje!

Houten letterkralen of plastic letterkralen

Wij vinden onze nieuwe houten letterkralen helemaal supergaaf, ze worden speciaal voor ons gemaakt omdat we nergens de houten kralen konden vinden die dezelfde maat hadden als de plastic letterkralen. En omdat je niet een mega lange sleutelhanger met gelukspoppetje wil, wilden we erg graag deze maat houten kralen in de collectie.

© 2015 - 2024 Gelukspoppetjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel