Sorteer op
 • Kabouter gelukskaartje
  Kabouter gelukskaartje

  Op een grote paddestoel, rood met witte stippen.....

  Kabouter gelukskaartje met de afbeeldingen van onze gelukskabouters en de gelukspaddestoel. Hoe leuk is het om er ook een echt gelukspoppetje aan te maken, dan geef je nog meer…

  € 0,50
 • Gelukskabouters
  Gelukskabouters

  Gelukskabouters, een leuk houten gelukspoppetje uit onze eigen collectie. Ze worden assortie geleverd in de kleuren rood geel of groen. Heb je voorkeur kun je dat natuurlijk bij opmerkingen vermelden. Deze houten gelukspoppetjes…

  € 0,69
 • Kabouter traktatie gelukspoppetjes set
  Kabouter traktatie gelukspoppetjes set

  In deze kabouter gelukspoppetjes set vind je ene kabouter gelukspoppetjes notitieblokje (10x10 cm met 25 vel papier), een "WAT BEN JIJ LEUK" kabouter gelukspoppetjes pen en een sleutelhanger met een woord of naam naar keuze met…

  € 4,25
 • Ik ben jarig kabouter gelukskaartje
  Ik ben jarig kabouter gelukskaartje

  Een gelukskaartje met afbeeldingen van onze paddestoel maar ook met ons unieke ontwerp van de gelukskabouter. De gelukskabouter of paddestoel kun je er apart bij bestellen.

  Hoe leuk trakteren is dat, ipv een taartje of traktatie…

  € 0,50
 • Ik ben jarig geluks giftset
  Ik ben jarig geluks giftset

  Gelukskaartje met de tekst:
  "Ik ben jarig en trakteer op een beetje geluk" samen met een gelukspen met afbeeldingen van onze gelukskabouters en gelukspaddestoel met de tekst "Wat ben jij leuk!"Als dat niet leuk trakteren is,…

  € 2,19
 • Gelukskabouter notitieblokje
  Gelukskabouter notitieblokje

  Leuk notitieblokje van ongeveer 10x10 cm met 25 vel papier.

  Op elk vel is onze gelukskbaouter terug te vinden en de gelukspaddestoel. Een leuk kleinigheidje, handig om te gebruiken om een lief briefje aan iemand te geven of een…

  € 0,89
 • Kabouter geluksboekenlegger
  Kabouter geluksboekenlegger

  Kabouter geluksboekenlegger met tekst:

  STOERE PRINSESSEN, KUSSEN MET KIKKERS

  VROLIJKE PIRATEN, BELEVEN AVONTUREN

  MET GRAPPIGE KABOUTERS

  JE ONTMOET ZE IN EEN BOEK

  De boekenlegger is ongeveer 15x4 cm en gedrukt op 400 grams…

  € 1,29
 • Gelukspaddestoel
  Gelukspaddestoel

  Gelukspaddestoel van ongeveer 20 mm groot. We hebben in onze gelukspoppetjes collectie verschillende soorten gelukspaddestoelen.

  Leuk voor aan een cadeautje, bosje bloemen of voor aan een bedankje of traktatie!

  € 0,48
 • WAT BEN JIJ LEUK gelukspen
  WAT BEN JIJ LEUK gelukspen

  Gelukspoppetjes pen

  "WAT BEN JIJ LEUK"

  Een fijne pen om iemand te geven evt met een leuke gelukspaddestoel of als ze straks binnen zijn een gelukskabouter erbij:)

  Deze gelukspoppetjes pennen zijn speciaal voor ons ontworpen en…

  € 1,59

Kaboutertjes trakteren op je kabouterfeest!

Als het gaat om een kabouter feestje zijn de gelukskaboutertjes heel populair. Hierbij kun je zowel de gelukskabouters gebruiken als grotere kabouters om het feestje aan te kleden. De kaboutertjes brengen dan een vrolijke sfeer op een feestelijke gelegenhied. Je kuns ook je uitnodiging er op aanpassen of wij kunnen een uitnodiging op maat voor je maken met onze gelukskabouters erop. Het zal een leuke toevoeging zijn als je de kabouters en de geluks kabouters meeneemt in de decoratie van je feestje.

En van de gelukspoppetjes kabouters hebben we niet alleen de gelukskabouters, maar ook een gelukspoppetjes kaartjes, gelukspen en notitieblokjes. Allemaal leuke goedkope kabouter traktaties!

Een kabouter feestje geven

Om een kabouter feestje te organiseren is het leuk om speciale spelletjes in het kabouter thema te bedenken, of bestaande spelletjes aan te passen naar het kabouter thema. Denk aan kabouter verstoppertje spelen, darts, ook wel kabouter speerwerpen genoemd of een leuke kabouter speurtocht.  

Dan moeten er natuurlijk uitnodigingen komen met in het kabouter thema. Daar zijn de speciale gelukskabouters heel erg leuk voor. Deze vrolijke kaboutertjes zijn heel gaaf om een uitnodiging nog specialer te maken. 

Voor een gezonde traktatie zijn de sleutelhangers met naam erg leuk om te trakteren. Deze traktaties kunnen ze voor je maken op de dagopvang voor mensen met een beperking. Een leuk gelukskaartje eraan dan heb je direct een goedkope traktatie die nog gezond is ook! Het uitdelen van deze gelukspoppetjes als traktatie is echt een leuke manier om iedereen  te verassen met een beetje extra geluk. 

Het sprookje van de gelukskabouters

In een betoverend mooi bos, ver weg van de bewoonde wereld, leefde een groep gelukskabouters. Deze kleine schattige kaboutertjes waren gezegend met de gave om geluk te brengen aan iedereen die ze tegenkwamen. 
Ze waren herkenbaar aan hun vrolijke puntmutsen en schattige witte baarden. Deze vrolijke gelukskaboutertjes hadden een hele speciale taak: Ze moesten er voor zorgen dat alle planten en dieren in het kabouterbos gelukkig waren en elkaar allemaal lief en aardig vonden. 

Op een mooie zomerdag besloten de geluks kabouters om een groot feest te organiseren om iedereen te bedanken dat ze zo goed voor het sprookjesbos zorgden. Ze verzamelden zich rondom een enorm grote paddestoel en gingen dat stuk sprookjesbos helemaal versieren voor het grote kabouterfeest. Er werden zelfs kleine tuinkabouters neergezet om het bos op te leuken. Er werden kabouter spelletjes gedaan en de kaboutertraktaties werden uitgedeeld. Er werd gezongen en gedanst tot in de late uurtjes. Je raad het al, de kabouterdans was favoriet!

Na het feest ruimden alle kabouters samen het sprookjesbos weer op en beloofden ze hun best te doen om alle bewoners van het sprookjesbos te laten stralen van geluk. 

En zo leefden de gelukskabouters nog lang en gelukkig, omdat ze weten dat ze samen de wereld een beetje mooier hebben gemaakt!

 

 

© 2015 - 2024 Gelukspoppetjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel