Sorteer op
 • Gelukspoppetjes bruidspaar
  Gelukspoppetjes bruidspaar

  Deze bruidspaar gelukspoppetjes worden samen geleverd. We leveren 1 geluksbruidje en geluks bruidegom gelukspoppetje. Dit bruidspaar is van hout en ongeveer 2 cm groot. Leuk voor aan een kaartje, als trouwbedankje, of aan een…

  € 0,86
 • Bruidje gelukspoppetje
  Bruidje gelukspoppetje

  Gelukspoppetje bruidje van ongeveer 22 mm groot. Leuk met echte bruidssluier. Deze geluksbruidjes zijn nu ook zonder bruidegom te bestellen. U ontvangst dus enkel het bruidje, voor een uitnodiging, bedankje, bos bloemen of aan een…

  € 0,45
 • Bruidegom gelukspoppetje
  Bruidegom gelukspoppetje

  Bruidegom gelukspoppetje voor een stoere mannenbruiloft. Deze geluksbruidegom is ongeveer 23 mm groot en worden per stuk geleverd. Uiteraard zijn de geluksbruidjes apart bij te bestellen.

  € 0,45
 • Gelukshartje van hout
  Gelukshartje van hout

  Houten gelukshartje van ongeveer 2.5x2 cm. Een leuk kleinigheidje dat makkelijk te beschrijven is zoals je op de foto kunt zien. leuk voor aan een cadeautje, een Valentijn attentie, een kaartje, bos bloemen of om iemand een hart…

  € 0,25
 • Bruidspaar gelukspoppetjes sleutelhanger BEDANKT!
  Bruidspaar gelukspoppetjes sleutelhanger BEDANKT!

  Bruidspaar gelukspoppetjes sleutelhanger met het woord "bedankt". Leuk voor bij je huwelijk als bedankje, maar we kunnen deze gelukspoppetjes sleutelhanger ook op maat voor u maken met een naam of ander woord. Dit mag u bij…

  € 2,55
 • "Fijn dat je erbij was" gelukskaartje
  "Fijn dat je erbij was" gelukskaartje

  Live Love Enjoy gelukskaartje om mensen te bedanken dat ze erBIJ waren. OP de achterkant staat

  "Fijn dat je erBIJ was"

  Dit kaartje hebben we ontworpen toen onze ouders 60 jaar getrouwd waren, maar uiteraard ook leuk bij een…

  € 0,50
 • Fijn dat je er BIJ was bedankje
  Fijn dat je er BIJ was bedankje

  Fijn dat je er BIJ was gelukspoppetjes set als bedankje op een bruiloft of .. jarige bruiloft.

  Deze bedankjes hebben we laten ontwerpen voor de 60 jarige bruiloft voor mijn ouders, zelfs de uitnodiging maakten we in dezelfde…

  € 3,35
 • Bruidspaar gelukspoppetjes
  Bruidspaar gelukspoppetjes

  Bruidspaar gelukspoppetje naar het eigen ontwerp van onze vormgeefster. Een nieuw en uniek gelukspoppetjes bruidspaartje, leuk voor je trouwkaarten, bedankjes of om iemand te sturen die gaat trouwen. Uiteraard kun je ook alle…

  € 1,49
 • Trouw bedankje of bruiloft cadeautje
  Trouw bedankje of bruiloft cadeautje

  Een leuk trouwbedankje om mee te geven aan de gasten op je bruiloft. Maak van je trouwdag een onvergetelijke dag die mensen nog lang zal heugen, omdat ze je bedankje nog heel vaak tegen zullen komen.

  Uiteraard kunnen we ze ook…

  € 3,25
 • Gelukspoppetjes pennen op maat gemaakt
  Gelukspoppetjes pennen op maat gemaakt

  Gelukspoppetjes pennen op maat gemaakt naar jou eigen idee met je logo of eigen tekst. Je kunt kiezen tussen de kleuren rood, groen, lichtblauw, donkerblauw, oranje, geel en zwart.

  Mail je gewenste tekst en/of logo naar…

  € 149,95
 • Bedankt sleutelhanger met gelukspoppetje bijtje
  Bedankt sleutelhanger met gelukspoppetje bijtje

  Bedankt sleutelhangermet het gelukspoppetje bijtje eraan. Deze sleutelhanger is erg leuk om iemand op een speciale manier te bedanken, bijvoorbeeld iemand die voor je planten heeft gezorgd in je vakantie, maar ook als…

  € 1,55

Trouwbedankjes

Waarom trouwbedankjes een leuke toevoeging zijn aan jullie bruiloft

Hoe leuk is het om op je bruiloft je dankbaarheid te tonen aan jullie gasten voor de aanwezigheid bij jullie trouwdag. Een leuke manier om dat te laten zien is door het geven van trouwbedankjes. Door de persoonlijke touch zijn de kleine attenties een blijvende meerwaarde aan jullie bruiloft. Elke keer als de gasten het trouw bedankje zien zullen ze terug denken aan de mooie dag. Daarom is het vaak ook leuk om op zoek te gaan naar practische en nuttige gepersonaliseerde trouwbedankjes, bijvoorbeeld een flesje wijn, waar je dan weer een lief gelukspoppetje aan kunt hangen. Dit maakt het net een iets specialer bedankje. De wijn kunnen ze drinken en het gelukspoppetje ergens aan hangen bv een sleutelbos. Dit maakt dat het niet alleen een lekker bedankje, maar ook een nuttig aandenken aan jullie bruiloft. 
Daarnaast hebben we verschillende originele trouwbedankjes in het assortiment die passen bij het thema van jullie bruiloft. Zo kun je leuke goedkope bruiloft bedankjes of net iets luxere trouwbedankjes geven aan al je gasten. Het zal een blijvende herinnering zijn aan een bijzondere dag en je laat je gasten niet met lege handen naar huis gaan!

Originele bruiloft bedankjes voor jullie gasten

Ben je op zoek naar originele bruiloft bedankjes voor jullie gasten, kijk dan snel verder. Bij ons vind je een uniek gelukspoppetjes assortiment aan persoonlijke, duurzame en op thema bedankjes voor jullie speciale dag.

Kies je voor een bedankje met een boodschap, dan zijn het gelukspoppetjes bruidspaar erg leuk of een bedankt sleutelhanger. Zo laat je jullie gasten zien dat ze heel blij zijn met hun komt naar jullie bruiloft met mooie en originele trouwbedankjes.

Voor bruidsparen die op zoek zijn naar betaalbare trouwbedankjes, hebben we ook goedkope bedankjes onder 1 euro. Zo kun je jullie gasten toch bedanken op een budgetvriendelijk manier. Of je nu op zoek bent naar een kleinigheidje of een uniek aandenken, we hebben voor ieder wat wilt. Denk aan een gelukshartje aan bruiloft bedankkaartjes, mooi verpakt in een zakje op de dagopvang voor mensen met een beperking. Een prachtig goedkoop bedankje onder 1 euro!

Kortom, ben je op zoek naar een kleinigheidje of een uniek aandenken, wij hebben voor ieder wat wils. Bekijk ons grote assortiment en vind de perfecte bedankjes voor jullie bruiloft!

Wat geef je als bedankje bruiloft?

We hebben verschillende inspiratie ideetjes om een uniek bedankje samen te stellen.

 • een gelukskaartje uit ons assortiment met "bedankt" of "fijn dat je er bij was". Een standaard kaartje waar je nog iets achterop kunt schrijven
 • een gelukspoppetjes sleutelhanger met een gelukshartje eraan
 • een bruidspaar gelukspoppetje met druid en bruidegom samen verpakt met een mooi gelukskaartje
 • een notitieblokje met een gelukspen om je gasten op de bruiloft te bedanken voor hun aanwezigheid
 • een notitieblokje met een gelukspoppetje, samen verpakt
 • een gelukspoppetje in het thema van jullie bruiloft

En zo zijn er nog talloze inspiratie ideetjes te bedenken met onze gelukspoppetjes. Leuk om een klein gebaar aan je gasten te geven dat hen eraan herinnert aan jullie speciale dag. Onze trouwbedankjes zijn niet alleen uniek, ze zijn ook nog betaalbaar!

Kijk snel op onze website voor meer inspiratie en bestel vandaag nog jullie trouwbedankjes. Zo laat je aan je gasten zien hoeveel jullie hun aanwezigheid op jullie speciale dag op prijs stellen.

Duurzame opties voor trouwbedankjes

Ben je op zoek naar originele trouwbedankjes voor jullie bruiloft en denk je daarbij aan een duurzame attentie? Kijk dan eens bij onze duurzame gelukspoppetjes gemaakt van FSC hout. deze lieve houten gelukspoppetjes worden geproduceerd in BSCI gecertificeerde fabrieken, wat betekent dat er wordt voldaan aan strenge sociale en milieunormen. De werknemers worden fatsoenlijk behandeld en betaald. Daarnaast worden de gelukspoppetjes beschilderd met verf op waterbasis wat een stuk beter is voor het milieu en de gezondheid. Zo kunnen jullie niet alleen de gasten bedanken voor hun aanwezigheid, maar ook een positieve bijdrage leveren aan het milieu. 

Kies je voor duurzame trouwbedankjes, dan maak je jullie speciale huwelijksdag nog mooier!

Wanneer geef je de bruiloft bedankjes?

Als je je bruiloft gaat plannen is het ook belangrijk om erover na te denken wanneer je de trou bedankjes uit wil delen. Een geschikt moment kan zijn aan het einde van de bruiloft, wanneer de gasten afscheid nemen en naar huis gaan. Dit is een mooie manier om je dankbaarheid te laten zien voor de aanwezigheid op jullie trouwdag. Door op dit moment de bedankjes uit te delen, gaan de gasten met een blijvende herinnering naar huis. Het is een kleine attentie die met veel zorg is uitgezocht voor iedereen die op de bruiloft is geweest. Twijfel dus niet, want het is een ideaal moment om je trouwbedankjes uit te delen aan al je gasten.

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de dag of week na de bruiloft aan iedereen een persoonlijk kaartje te sturen met een gelukspoppetje eraan. Dat is ook een mooie blijvende herinnering aan jullie trouwdag. Let er dan wel op dat je niemand vergeet!

Tips voor het kiezen van de perfecte trouwbedankjes

Bij het kiezen van de perfect trouwbedankjes is het belangrijk om een maximaal budget vast te stellen. Zo weet je zeker dat je er niet te veel geld aan uitgeeft aan de bedankjes en dat je binnen je budget blijft. 

Denk goed na over de stijl en het thema van je bruiloft als je aan de bedankjes gaat werken. Het is natuurlijk leuk om een gelukspoppetje te kiezen dat bij jullie bruiloft past.

Daarnaast is het aan te raden om leuke persoonlijke bedankjes te kiezen, dat kan met de namen aan de gelukspoppetjes of op het gelukskaartje.

Let erop dat het een bedankje kan zijn waar mensen echt iets aan hebben als een gelukspoppetje, een gelukspoppetjes sleutelhanger, een geluks notitieblokje, of een gelukspen. Zo beland je met zorg uitgezochte gelukspoppetjes bedankje niet in de prullenbak!

En wat ook handig is om op tijd te bestellen. We zijn best heel snel met het maken van van alles met onze gelukspoppetjes, maar kunnen nog net niet toveren! Zo komen de bedankjes zeker op tijd aan voor jullie grote dag!

TIP: al onze gelukspoppetjes en gelukspoppetjes sleutelhangers worden verwerkt op de dagopvang voor mensen met een beperking. Deze speciale mensen willen heel graag jullie trouwbedankjes maken. Zij maken met liefde deze speciale bedankjes!

© 2015 - 2024 Gelukspoppetjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel