Sorteer op

Sport gelukspoppetjes

Sporten is goed voor jong en oud. We hebben allerlei gelukspoppetjes en geluksbrengers die iets met sport te maken hebben. Zoals tennis en voetbal geluk! Leuk voor bedankjes na een goed seizoen of als cadeautje voor de tegenstanders. Gelukspoppetjes bestellen in onze gelukspoppetjes winkel voor nog meer geluk bij het sporten. En als iedereen nou een paar voetbal gelukspoppetjes geeft aan een ander, dan krijgt het Nederlands elftal misschien ook wat meer geluk. :-)

Ongelukje bij het sporten

Soms heb je wat minder geluk bij het sporten, dan heb je ook echt pech als je bijvoorbeeld geblesseerd raakt of als je ziek wordt. Hoe leuk is het dan als je een kaart van je team krijgt met daarin een leuk gelukspoppetje? Dat is een lief aardigheidje dat je dan steeds bij je kunt dragen voor wat meer geluk!

Welke gelukspoppetjes kun je geven bij een toernooi?

Om een leuk gelukspoppetje te geven bij bijvoorbeeld een sport toernooi of wedstrijd hoef je niet verdder te zoeken. We hebben leuke sport gelukspoppetjes voor tennis, voetbal, paardrijden en golfen. Maar uiteraard kun je elke gelukspoppetje gebruiken als je er een leuk gelukskaartje bij geeft. Hoe leuk is het om wat geluk te krijgen voor een wedstrijd of toernooi!

 

© 2015 - 2024 Gelukspoppetjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel