Sorteer op
 • Natuursteen geluksengeltje groen
  Natuursteen geluksengeltje groen

  Natursteen (agaat, jade ed) geluksengeltje van ongeveer 20 mm groot. Deze natuursteen geluksengeltjes zijn handgemaakt en in een beperkte oplage. De touwtjes zijn donker en/of lichtgroen van kleur en gemaakt op de dagopvang voor…

  € 2,75
 • Roze natuursteen geluksengeltje
  Roze natuursteen geluksengeltje

  Roze natuursteen geluksengeltje. Deze geluksengeltjes zijn gemaakt van oa jade en agaat en worden gemaakt op de dagopvang voor mensen met een beperking. Deze geluksengeltjes zijn limited edition en op=op.

  De maten van de…

  € 2,50
 • Geel-aardetinten natuursteen gelukspoppetje
  Geel-aardetinten natuursteen gelukspoppetje

  Goudgeel-aardetinten-witte gelukspoppetjes van natuursteen. Deze gelukspoppetjes worden met de hand gemaakt op de dagopvang voor mensen met een beperking en zijn slechts beperkt op voorraad. De maten van deze gelukspoppetjes zijn…

  € 2,50
 • Groen jade gelukspoppetje
  Groen jade gelukspoppetje

  Een groen gelukspoppetje met een natuursteen jade buikje. Deze gelukspoppetjes zijn ongeveer 15 mm groot en worden met de hand gemaakt op de dagopvang voor mensen met een beperking.

  € 1,95
 • Groen gelukspoppetje van natuursteen
  Groen gelukspoppetje van natuursteen

  Groen natuursteen gelukspoppetje met lichtgroen wit caramel kleurige touwtjes. Deze gelukspoppetjes worden speciaal met de hand gemaakt op de dagopvang voor mensen met een beperking. Hoe leuk is dat, dat is dubbel geluk. De…

  € 2,25
 • Gelukspoppetje van edelsteen
  Gelukspoppetje van edelsteen

  GELUKSPOPPETJE VAN EDELSTEENPrachtige edelsteen gelukspoppetje in een macrame. Deze edelstenen zijn samen met een houten kraal en de nylon draad gehaakt zodat er een mooie lus is ontstaan voor aan je sleutelhanger. De lengte van…

  € 3,95

Edelsteen gelukspoppetje

We hebben verschillende gelukspoppetjes in de collectie die gemaakt zijn met edelstenen en natuurstenen. 

De geschiedenis van de edelsteen gelukspoppetjes

De edelsteen gelukspoppetjes hebben er al een lange geschiedenis op zitten. Deze gaat terug tot in de oudheid waar in verschillende culturen de edelstenen werden gebruikt als amulet, geluksbrenger of talisman. Deze werden aan elkaar gegeven om geluk en bescherming te brengen aan de drager. De eigenschappen van de verschillende edelstenen varieren afhankelijk van de cultuur en traditie. 

De helende eigenschap en Spirituele kracht van edelstenen

Helemaal leuk om de edelstenen te gebruiken in gelukspoppetjes omdat ze helende eigenschappen en spirituele krachten zouden brengen. Sommige mensen geloven dat het dragen van een edelsteen gelukssteen kan helpen bij het aantrekken van positieve energie en het de negatieve energie kan afweren. 
Het is dus een leuk persoonlijk geschenk. Mensen kiezen vaak de edelsteen die past bij de ontvanger van het edelstenen gelukspoppetje, niet groot en niet duur maar gegeven met een warme intentie.
Of het nu gaat om het zelfvertrouwen te stimuleren, liefde of spirituele groei, edelsteen gelukspoppetjes zijn een blijvend en geliefd cadeautje!

Groene Aventurijn; de magie van de gelukssteen

Aventurijn is een groene edelsteen die vaak wordt gebruikt als gelukssteen. De steen staat bekend om zijn positieve eigenschappen en wordt gezien als een echte geluksbrenger. De kleur groen staat symbool voor groei, welvaart en geluk.
Daarom gebruiken we de groene Aventurijn edelstenen voor de gelukspoppetjes, speciaal voor mensen die geloven in de kracht van edelstenen. Het is een steen die helpt bij het aantrekken van geluk en succes en kan mensen helpen bij het versterken van zelfvertrouwen en optimisme. Daarnaast staat Aventurijn groen bekend om zijn kalmeren de werking en het vermogen om negatieve energie te aborberen, zodat de drager het los kan laten!

Door het gelukspoppetje met de steen regelmatig vast te houden of bij je te dragen zou je de positieve werking ervan kunnen ervaren. Als edelsteen van geluk wordt Aventurijn dan ook vaak gebruikt als gelukspoppetje, geluksbrenger, amulet of talisman.

Amethist gelukspoppetje; de magie van de gelukssteen

De Amethist is een prqachtige paarse edelsteen die bekend staan om zijn helende en beschermende eigenscahppen. Deze gelukssteen wordt dus vaak gebruikt als gelukspoppetje vanwege de positieve energie die deze edelsteen met zich meebrengt. De werking van de amethist is er op gericht dat het de geest zou kalmeren en het zou de innerlijkr rust bevorderen.

De Amethist staat symbool voor spiritualiteit, wijsheid en gaat verder dan alleen geluk brengen. Amethist wordt vaak gebruikt als talisman om de drager te hepen bij het nemen van beslissingen, waardoor het een perfecte edelsteen is om in een gelukspoppetje te verwerken.

Amethist wordt vaak gebruikt bij coaches, meditatie en spirituele praktijken om de geest te versterken en het bewustzijn te vergroten. 

Door een Amethist gelukspoppetje bij je te dragen kun je wellicht profiteren van de helende en beschermende krachten van deze prachtige edelsteen!

Rozenkwarts gelukspoppetje: de magie van de gelukssteen

Rozenkwarts is een edelsteen die bekend staat om zijn liefdevolle en helende eigenschappen. Als gelukspoppetje wordt Rozenkwarts vaak gebruikt vanwege de lieve roze kleur en daardoor een positieve energie uitstraalt. Rozenkwarts edelstenen staan symbool voor liefde, compassie en emotionele genezing. De zachte roze kleur straalt een kalmerende en troostende energie uit waardoor het geluk kan brengen in moeilijke tijden.

Het gelukspoppetje van Rozenkwarts kan helpen bij het aantrekken van liefdevolle relaties en het verbeteren van zelfliefde en zelf acceptatie.

Het is een krachtige geluksbrenger en het dragen van een Rozenkwarts gelukspoppetje kan je het gevoel geven van rust en balans bevorderen. Het kan je ook helpen bij het verlichten van stress en angsten. 

De Rozenkwarts gelukspoppetjes stimuleren ook creativiteit en versterkt de intuïtie, waardoor het een waardevolle metgezelf kan zijn in je dagelijkse leven.

Kortom, een Rozenkwarts gelukspoppetje kan een positieve invloed hebben op zowel je lichaam als geest en kan bijdragen aan een fijn gevoel van welzijn en geluk!

Bergkristal gelukspoppetje: de magie van een gelukssteen

Bergkristal is een heel bekende en geliefde edelsteen vanwege zijn zuivere en heldere uitstraling. Het is een krachtige steen die bekend staat om zijn genezende eigenschappen en positieve energie. 

Bergkristal wordt vaak gebruikt als geluksbrenger en kan helpen bij het aantrekken van positieve energie. De eigenschappen van de Bergkristal zijn veelzijdig en divers. Het is een steen die symbool staat voor helderheid, zuiverheid en harmonie.

Bergkristal kan je helpen bij het versterken van je intuïtie, het bevorderen van je concentratie en het stimuleren van je spirituele groei. Ook wordt Bergkristal vaak gebruikt bij meditatie en healing sessies vanwege zijn kalmerende en zuiverende werking.

het dragen van een Bergkristal gelukspoppetje kan dus een positieve invloed hebben op je leven. Door de krachtige energie van de Bergkristal edelsteen bij je te dragen kun je jezelf beschermen tegen negatieve invloeden en meer in contact komen met je innerlijke kracht.

Kortom, Bergkristal is een prachtige edelsteen met vele positieve eigenschappen. Het kan een waardevol gelukspoppetje zijn in je leven en ondersteunen bij het vinden van balans, harmonie en geluk!

© 2015 - 2024 Gelukspoppetjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel