Sorteer op
 • Gelukswortel
  Gelukswortel

  Ha, het paard van sinterklaas wordt nu al blij van dit geluk. Deze wortel vol geluk is super leuk aan cadeautjes voor de december maand. Zou de Sint deze gelukswortel in je schoentje leggen in ruil voor een echte wortel?

  Maar…

  € 0,36
 • Gelukspaddestoel
  Gelukspaddestoel

  Gelukspaddestoel van ongeveer 20 mm groot. We hebben in onze gelukspoppetjes collectie verschillende soorten gelukspaddestoelen.

  Leuk voor aan een cadeautje, bosje bloemen of voor aan een bedankje of traktatie!

  € 0,48
 • Geluks klavertje vier
  Geluks klavertje vier

  Gelukshangertje klavertje vier van ongeveer 25 mm groot. Dat moet toch wel dubbel geluk zijn, een klavertje vier en een gelukspoppetje in 1 versie! Leuk aan een kaartje, een cadeautje, traktatie, bedankje of in de grabbelton, maar…

  € 0,40
 • Geluksbloemetje mini
  Geluksbloemetje mini

  Geluksbloemetje in diverse kleuren van ongeveer 14 mm groot. Deze handgemaakte gelukspoppetjes worden assortie kleur (ook qua kleur touwtjes) geleverd. Deze geluksbloemetjes worden gemaakt op de dagopvang voor mensen met een…

  € 0,37
 • Blauw gelukswolkje
  Blauw gelukswolkje

  Blauw gelukswolkje, leuk voor aan een kaartje, voor aan een (kraam-) cadeautje of als bedankje op een babyshower of kraamfeest. Deze blauwe gelukswolkjes zijn ongeveer 2.5 cm groot.

  € 0,40
 • Roze gelukswolkje
  Roze gelukswolkje

  Roze gelukswolkje van ongeveer 2.5 cm. leuk voor aan een kraamcadeautje, een kaartje of als bedankje bij een kraamfeest of babyshower.

  € 0,40
 • Gelukskerstboom met sneeuw
  Gelukskerstboom met sneeuw

  Gelukskerstboom met sneeuw van ongeveer 3 cm groot. Leuk voor met de kerstdagen aan een cadeautje, in de kerstboom, aan een kerstkaart of als decoratie bv aan een wine-charm.

  € 0,40
 • Gelukswolkjes met zilverkleur touwtje
  Gelukswolkjes met zilverkleur touwtje

  Witte gelukswolkjes met een grijs/zilver kleur touwtje. De gelukspoppetjes zijn 22x17 mm, de prijs per stuk. Deze gelukspoppetjes worden gemaakt op de dagopvang voor mensen met een beperking.

  € 0,39
 • Gelukspoppetje vergeet me nietje
  Gelukspoppetje vergeet me nietje

  Gelukspoppetje vergeet-me-nietje van ongeveer 14 mm groot. Deze gelukspoppetjes worden allemaal handgemaakt en de kleur kan iets afwijken van de foto.

  Een vergeet me nietje is leuk om te geven bij een afscheid op school, afscheid…

  € 0,35
 • Succes gelukspoppetjes pen
  Succes gelukspoppetjes pen

  Gelukspoppetjes pen met klavertjes vier, ons unieke gelukspoppetje penguin en hoefijzers om iemand succes te wensen, altijd leuk om te geven, nog leuker om een gelukspoppetjespen te krijgen!

  € 1,59
 • -29%

  Gelukseikeltje
  Gelukseikeltje

  Gelukseikeltje van ongeveer 25 mm. Leuk voor aan een cadeautje te maken in de herfstmaanden.

  € 0,69 € 0,49
 • Geluks hulsttakje
  Geluks hulsttakje

  Gelukshulsttakje, leuk voor aan een kerstkaart, in de kerstboom of met een kerstwens aan het gelukspoppetje gemaakt. Dit gelukspoppetje is ongeveer 25 mm.

  € 0,39
 • Vergeet me nietjes gelukshangertjes
  Vergeet me nietjes gelukshangertjes

  Het vergeetmenietje gelukshangertje. Een leuk aandenken aan iemand en leuk te combineren met onze andere gelukspoppetjes artikelen, bv het geluknotitieblokje of een van onze unieke gelukspoppetjes kaartjes met…

  € 0,45
 • Uitgesneden gelukskerstboom in rood en zwart
  Uitgesneden gelukskerstboom in rood en zwart

  Gelukskerstboomjes die zijn uitgesneden uit naturel hout met een achterhanger van rood of zwart. Deze gelukspoppetjes zijn ongeveer 3 cm doorsnee en worden qua kleur assortie geleverd.

  € 0,44
 • Naturel geluks kerstboom of kerstster
  Naturel geluks kerstboom of kerstster

  Naturel houten geluks kerstboom van ongeveer 24x21 mm, of kerstster ongeveer 24 mm. Deze gelukspoppetjes zijn leuk voor aan een kerstkaart, maar ook voor in de kerstboom of aan een kerstcadeautje. Deze artikelen worden door elkaar…

  € 0,36
 • Gelukspompoen
  Gelukspompoen

  Handgemaakte gelukspompoen. Deze gelukspoppetjes worden gemaakt op de dagopvang voor mensen met een beperking. Dubbel geluk dus. Deze gelukspoppetjes zijn limited edition, op=op!

  € 0,49
 • Gelukskerstboom
  Gelukskerstboom

  Handgemaakt gelukspoppetjeEen gelukskerstboom, handgemaakt op de dagopvang voor mensen met een beperking. Een schattige kerstboom die een beetje geluk komt brengen. Limited edition, dus op=op.

  Kerstboom gelukshangertjeDit…

  € 0,59
 • Geluksregenboogje
  Geluksregenboogje

  Gelukspoppetje regenboogEen geluksregenboogje van ongeveer 22x15 mm, aan de voorkant en achterkant hetzelfde geschilderd.

  Betekenissen van de regenboogHet regenboog gelukspoppetje staat symbool voor verschillende zaken. De…

  € 0,49
 • Zeester gelukspoppetje OP=OP
  Zeester gelukspoppetje OP=OP

  Een handgemaakte zeester, een lief gelukshangertje om aan een cadeautje te hangen, of om naar iemand toe te sturen die gek is op de zee.
  De zeesterren worden gemaakt op de dagopvang voor mensen met een beperking en zijn ongeveer…

  € 0,39
 • Gelukstulpen uit Amsterdam
  Gelukstulpen uit Amsterdam

  De gelukstulpen uit Amsterdam zijn helaas op, maar gelukkig hebben we andere leuke geluksbloemen in onze colectie!
  Wat dacht je van dit mooie vergeetmenietje?

 • Handgemaakt zonnebloem gelukshangertje
  Handgemaakt zonnebloem gelukshangertje

  HANDGEMAAKTE ZONNEBLOEM GELUKSHANGERTJESZo leuk, deze gelukshangertjes zijn gemaakt op de dagopvang voor mensen met een beperking die al onze handgemaakte gelukspoppetjes maken. Deze is ook weer zo mooi afgewerkt, met een mooi…

  € 0,35
 • Zonnebloem gelukspoppetje
  Zonnebloem gelukspoppetje

  ZONNEBLOEM GELUKSPOPPETJEWat een vrolijke zonnebloem. Een eigen ontwerp van Artasja Lucky Productions. Deze zonnebloemen zijn ongeveer 2 x 2 centimeter en gemaakt van FSC hout. De verf en lak zijn zoveel mogelijk op waterbasis om…

  € 0,56

Natuur gelukspoppetjes

In onze gelukspoppetjes winkel kun je ook gelukspoppetjes bestellen die iets met de natuur te maken hebben. Gelukspaddestoelen, geluks vergeetmenietjes en geluksblaadjes. Je kunt gelukspoppetjes online bestellen en we verzenden ze uit onze eigen voorraad naar je toe.

© 2015 - 2024 Gelukspoppetjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel