Gelukspoppetjes sleutelhangers met naam

Er zijn verschillende soorten gepersonaliseerde sleutelhangers met een gelukspoppetje en naam te bestellen. Een populaire optie is de sleutelhanger met volledige naam. Deze sleutelhangers worden vaak gemaakt van een houten gelukspoppetje van duurzaam hout. Voor de letters heb je de keuze uit duurzaam houten letterkralen of plastic letterkralen. Elk gelukspoppetje kan worden voorzien van zowel voornamen als een woord of afkorting. Hierdoor zijn deze handgemaakte sleutelhangers niet alleen praktisch, maar ook een persoonlijk accessoire. 

Wanneer geef je een gelukspoppetje sleutelhanger?

De sleutelhangers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen en worden vaak gebruikt als cadeautje voor bijvoorbeeld verjaardagen of speciale gelegenheden. Zo kun je een sleutelhanger laten maken met de naam van je baby om uit te delen bij een kraamborrel of aan een geboortekaartje te hangen. Maar ook voor een bedrijf is het een leuk relatiegeschenkje met kerst of de opening van je bedrijf. 

Waarom geef je iemand een naamsleutelhanger?

Gelukspoppetjes zijn kleine figuurtjes die geluk zouden brengen aan degene die ze bij zich draagt. Het toevoegen van een naam aan een gelukspoppetje sleutelhanger maakt het extra persoonlijk en speciaal. Het is een uniek en origineel cadeau-idee voor vrienden, familieleden of collega's. Leuk bij een afscheid van je werk, op school of peuterspeelzaal. 
We mogen ook regelmatig sleutelhangers maken voor een verdrietig afscheid, met de naam van de overledene eraan. Zo blijf je iemand steeds herinneren, want de naam komt dan iedere keer voorbij als je de sleutelhanger met het gekozen gelukspoppetje ziet.

Wie maakt deze naam sleutelhangers voor mij?

Of je nu kiest voor een sleutelhanger met volledige naam of een gelukspoppetje sleutelhanger, een sleutelhanger met naam is een leuke en persoonlijke manier om je sleutels te organiseren en tegelijkertijd een stukje van jezelf te laten zien. Het is een accessoire dat zowel functioneel als decoratief kan zijn en een speciale betekenis kan hebben voor degene die hem draagt.

Deze sleutelhangers worden bij ons in Veldhoven gemaakt op de dagopvang voor mensen met een beperking die dat superleuk vinden om te mogen maken. Zo geef je niet alleen geluk aan een dierbare, maar ook aan iemand die ze voor je mag maken. Dubbel geluk dus!

Dus waar wacht je nog op? Kies jouw favoriete sleutelhanger met naam en geef een persoonlijke touch aan je sleutelbos!

© 2015 - 2024 Gelukspoppetjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel