Sorteer op
 • SUPERNURSE sleutelhanger van FSC hout
  SUPERNURSE sleutelhanger van FSC hout

  Van duurzaam hout gemaakte gelukspoppetjes sleutelhanger met het gelukspoppetje verpleegkundige en tekst SUPERNURSE. Een prachtige attentie voor je collega's, maar ook als je zo goed bent geholpen in het ziekenhuis om aan je arts…

  € 3,25
 • TOPPER gelukspoppetjes sleutelhanger van FSC hout
  TOPPER gelukspoppetjes sleutelhanger van FSC hout

  Voor welke TOPPER zou jij dit laten maken? Heel blij zijn wij met de prachtige houten letters, speciaal gemaakt om sleutelhangers mee te maken met een tekst of naam van een persoon. We laten deze sleutelhangers maken op de…

  € 2,11
 • Naam sleutelhangers met FSC houten kralen
  Naam sleutelhangers met FSC houten kralen

  Kies het gelukspoppetje dat je leuk vind en wij laten er met de houten letterkralen een mooie sleutelhanger van maken. Omdat we deze duurzaam houten kralen zelf hebben laten maken in deze maat, die je nergens anders kunt…

  € 2,11
 • Bedankt sleutelhanger met geluksbusje van FSC hout
  Bedankt sleutelhanger met geluksbusje van FSC hout

  Bedankt sleutelhanger met geluksbusje van FSC houtWil je graag duurzaam geluk geven aan iemand, dan zijn deze naamsleutelhangers van FSC hout helemaal jou ding!

  Deze gelukspoppetjes sleutelhangers worden gemaakt op de dagopvang…

  € 2,70
 • Opa gelukspoppetje sleutelhanger van FSC hout
  Opa gelukspoppetje sleutelhanger van FSC hout

  OPA GELUKSPOPPETJE SLEUTELHANGER VAN FSC HOUTHoe leuk is dat? Leuk om aan jou opa te geven of als aankondiging dat je vader of schoonvader opa gaat worden!

  Deze gelukspoppetjes sleutelhangers worden gemaakt met de FSC houten…

  € 2,11
 • Oma gelukspoppetje sleutelhanger van FSC hout
  Oma gelukspoppetje sleutelhanger van FSC hout

  OMA GELUKSPOPPETJE SLEUTELHANGER VAN FSC HOUTVoor de liefste oma's, een duurzaam FSC houten gelukspoppetjes sleutelhanger. Ook leuk om aan een oma "to be" te geven als geboorte aankondiging!

  Deze duurzame sleutelhanger met het…

  € 2,11

Gelukspoppetjes sleutelhangers van duurzaam FSC hout

Wat zijn we blij met onze nieuwe gelukspoppetjes en letter en cijfer kralen. De letterkralen en cijferkralen zijn gemaakt van FSC gecertificeerd theaceae hout en zijn 6 x 6 mm, een maat die nergens anders te krijgen is in duurzaam hout. 


Omdat we met deze kleine maat letterkralen gaan werken, laten we je hier wat mogelijkheden zien die we voor je kunnen maken met deze prachtige kleine kralen geleverd door Artasja Lucky Productions®. De houten kralen zijn 6x6 mm en zijn speciaal gemaakt om deze sleutelhangers te kunnen maken, zodat je ze ook echt als tashanger kunt gebruiken of aan je sleutelbos kunt hangen, met grotere kralen wordt dat snel een te lange streng.


Wij laten de naam- en tekstsleutelhangers maken op de dagopvang voor mensen met een beperking, dus het is altijd dubbel geluk bij het bestellen van deze mooie unieke gelukscadeautjes.

© 2015 - 2024 Gelukspoppetjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel